А дали ще отопля като 18-ка в такъв случай ?
А дали ще отопля като 18-ка в такъв случай ?
Alexi - имаш ли такъв климатик или си говориш празни приказки? Моля само хора които имат такива машини да отговорят на въпроса ми!
Този пост е редактиран от Aleksandars; 29-05-17 в 21:22.
Не знам какъв монтаж ще ви врътнат, но машината е хубава. Няма проблеми с топленето и охлаждането.
Славчо не че нещо , ама като си го купувал видя ли му цената и съответно като ги даде тези пари не попита ли дали ще ти свърши работа? Айде със здраве да си го ползваш! Алекси леко иронично ти е отговорил, но и няма как иначе. Все едно да си купиш М5 и да питаш дали вдига 200.
пп Отделно не си посочил данни за помещението / изолация, дограма, вид строителство/
Естествено че съм попитал търговеца дали ще отопля и отговора естествено че беше ДА, но не им вярвам на търговците затова питам хора които са ползвали въпросната машина. Не знам защо хора които изобщо не са се докосвали до такъв клас машина дават отговори и си позволяват да отговарят "иронично".
Вие какво очаквате да Ви каже - изсипвате му една торба пари, а в същото време не му вярвате?! След като не му вярвате, защо сте го купили? Търговеца аджеба направил си труда да направи оглед на помещението, да види какво ще се охлажда и отоплява или просто всичко е на приказки?
Станислав, ще отопля и ще охлажда, ако е оразмерен правилно.
Почти всички, които ще ти отговорят в темата, имат или са монтирали/обслужвали тази машина. С малки изключения разбира се!
Изпратено от моят MI 4LTE с помощта на Tapatalk
Аз имам стария модел 35-ца на Уруру Сарара. Звяр е, топли и студи хола, кухнята и коридора. Ще се справи и при теб.
Благодаря за отговорите. Помещението е 45м2 южно изложение,последен етаж. Зимата в най студените дни без да се отоплява жилището температурата е 17-20гр. 10см изолация каменна вата, покривната топло-изолация е 16см фибран и 10см неопор - 10см замазка.
За тези 4000+ лева, бих взел един 200 волтов от Пловдив. Ще отвее Сарарата със сигурност.
Изпратено от моят MI 4LTE с помощта на Tapatalk
Ти и на свещи можеше да го отопляваш това помещение.
Ваньо, европейското Уруруто е с пренебрежими разлики спрямо японският аналог. Примера с волтажа не е на място спациално за тази машина. Друг е въпроса че с този бюджет може да се вземе Нокрия, DR.
Този пост е редактиран от KI_YOOU; 30-05-17 в 00:23.
Дизайна е въпрос на лични пристрастия, на мен много ми допада. По техническата част нямам никакви забележки, за спалня е перфектен!