Климатика си идва с пълно упътване на български. Касапе освен да тролиш друго можеш ли?
Здравейте. Имам един въпрос ако някой се е сблъскал с това. Имам същия климатик и при функцията овлажняване не иска да вдигне повече от 30% процента влажност. Аз ли не съм го настроил както трябва или си е такова положението. Градусите са на 24 и функцията е на Hi.
Опиши какви настройки си направил. Ако машината е наред няма причини да не ти увеличи влажността в помещението. При мен е стигал до стойности 45%.Тази функция работи при външна температура до -10 гр.
Това са настройките.
Изпратено от моят SM-G928F с помощта на Tapatalk
И при мен е така.... колкото по студено, толкова по скапано работи урурото
Sent from my iPhone X using Tapatalk
Овлажняващият модул са 2 вентилатора и диск между тях, не могат да се очакват чудеса от него. Ако навън въздухът е сух, няма откъде да ти вземе влага. Като искаш влажност, по-добре си напръскай стаята с един пулверизатор няколко пъти и готово.
Не схващам обаче на кого му е притрябвало допълнително овлажняване през зимата, когато почти всички се борят с конденз от дишане, готвене, къпане, сушене на дрехи...
Този пост е редактиран от avenger; 26-12-17 в 10:29.
Включи само да грее без да овлажнява и ще се оправи. Аз моя никога не го ползвам за изсушаване и овлажняване и е звяр.
Влага има който се е запечатал с неправилната изолация.И при липса на вентилация стават чудеса.
Нужно е овлажняване. Зимата от сух въздух сутринта кашлям няколко пъти, като стана. Лятото нямам такъв проблем. При поддържане на оптимална влажност при една и съща температура, усещането за уют и комфорт е на друго ниво, спрямо по-сухия въздух.
От готвене само ще си вмиришеш жилището...
И вкъщи въздухът е сух. Около 30% влажност се върти. Определено, ако беше около 50% поне, щеше да е по-добре.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Най-добре е 100%, ама в парната баня горе, във Велинград! 30% си е нормална влажност за зимния период, не се вкарвайте във филми.