Страница 33 от 48 ПърваПърва ... 23313233343543 ... ПоследноПоследно
Резултати от 481 до 495 от общо 716
Like Tree550Одобрявам

Daikin ururu sarara FTXZ50N/RXZ50N

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Отговор: Daikin ururu sarara FTXZ50N/RXZ50N

Свободно, почеши коня... Реших, че наричаш Sanyo "посредствена марка"...
    Alexi одобрява това.

2.  

3. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Няма, няма, не обижда Санчо, пий едно да ти олекне.
    Rumb@ta и toto4ev харесват това.

4. Senior Member Аватара на ccankov73
    Тук е от
    Apr 2013
    Живее в
    Разград

Хе хе , даже имам приятел, на който прякора му от ученическите години до сега е Саньо.
    Почна се от едно видео......

5. Junior Member Аватара на Ивайло Колев
    Тук е от
    Jul 2015

Преди два дена настроих от сервизното меню дължината на тръбата за чист въздух. Навлажняването съм го задал на std поддържа ми от 47-52 процента влага в стаята в различните зони.(хола ми е 30 квадрата + коридори общо 47кв) преди много ме дразнеше звука от навлажняването и не бях го ползвал до сега (две години). След като настроих дължина на тръбата ~3 метра ( имаше от 3до 5 и там нагоре до 10 метра май) звука от вкарването на чист въздух осезаемо намаля и не ме дразни чак толкова. Също така когато докато навлажнява тоя звук не спира ... Може първия път и да работи цял ден и цяла вечер (зависи колко е сух въздуха), но когато достигне влажност от 50% се изключва и се включва само от време на време да я поддържа Лично аз съм много доволен спрямо мои приятели с Тошиби и Панасоници. Не съм видял лед никога по климатика само леко заскрежаване. Само да спомена, че живея в къща и 4-те ми страни са открити. На пролет смятам да заложа пак на същия само че 9ка и вече да си ми е "баня" навсякъде кой кфото иска да ми говори аз съм доволен потребител на сарарата и бих заложил пак на нея ! Цената е доста спекулирана. Момчетата преди две години, които ми го монтираха ми казаха, че не е трябвало да го поръчвам през фирмата, а през тях. Щели да ми го дадат на складова цена(с 800 лева надолу), а те щели да си вземели само 200лв за поставянето. Взех им личния номер и смятам да ги потърся този път тях

Изпратено от моят Redmi Note 2 с помощта на Tapatalk
    Този пост е редактиран от avenger; 31-12-17 в 22:21.

6. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2017
    Живее в
    Пловдив

Като притежател на доста климатици и повечето топ модели на различни марки мога да изкажа лично мнение.
    Уруруто е много добър климатик и май единствения минус е цената ( може да се намери за що годе добри пари )
    Митсубиши FH според мен е ТОП съотношение цена качество и екстри ( за спалня е перфектен)
    Нокрия ( старата) перфектна спрямо цената си и какво топлене предлага и екстри
    Тошиба Дайсекай 8 топли !! с това се изчерпва за мен този климатик не си струва парите ,екстри няма ( не работят) шумни клапи , шумни дефрости,шум от фреон .......с две думи не си давайте парите!!!!!
    Genadi80 и stainway харесват това.

7. Member
    Тук е от
    Dec 2012

Цитат Първоначално публикувано от Rafailiev Виж публикацията
    Като притежател на доста климатици и повечето топ модели на различни марки мога да изкажа лично мнение.
    Уруруто е много добър климатик и май единствения минус е цената ( може да се намери за що годе добри пари )
    Митсубиши FH според мен е ТОП съотношение цена качество и екстри ( за спалня е перфектен)
    Нокрия ( старата) перфектна спрямо цената си и какво топлене предлага и екстри
    Тошиба Дайсекай 8 топли !! с това се изчерпва за мен този климатик не си струва парите ,екстри няма ( не работят) шумни клапи , шумни дефрости,шум от фреон .......с две думи не си давайте парите!!!!!
    Мидеа ще ги оправи Тошибите , до две три години няма да ги познаете , ( или в добрия или лошия смисъл ) , могат ги и двата. Но , като знам китайците колко обичат японците ...
    Genadi80 и stainway харесват това.

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2017
    Живее в
    Пловдив

Снимки от монтажа.Както бях обещал.За довършване остана един кабелен канал отвън ,но ще е догодина
    Прикачени изображения Прикачени изображения
    necata2, toto4ev, KI_YOOU и 3 други харесват това.

10. Senior Member
    Тук е от
    Apr 2017

Обърнал ли си внимание, дали дренажния отвор в тавата е само един (този който се вижда от снимките)?

Sent from my iPhone using Tapatalk

11. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2017
    Живее в
    Пловдив

Не бях обръщал внимание ,но да само един е и е малък.
    Миналите дни имаше доста мъгла с температури около -1 градус.
    Нокрията дефростваше често.
    МИ ФХ дефростна веднъж ,разтече се като чешма ( само този дефрост съм хванал , бях на двора)
    уруру нямаше и наченки за дефрост.Нито заскрежен топлообменик нито нищо. Малината е с огромни тела и трудно ще обледени.Това за 9 за 18 ка може и да е по-напъната.Единствено си капеше вода при нормална работа

12. Senior Member
    Тук е от
    Apr 2017

Външното тяло наистина е доста масивно. Не знам, има ли потребители, които да са инали проблем със запушването на този отвор, при продължителни неблагоприятни условия?

13. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2017
    Живее в
    Пловдив

Не мисля че ще има проблем.Нокрията е с по-малко тяло и същия отвор.
    Тя си е напъната доста и затова си дефроства по-често и подухва.Щом тя не замръзна миналата зима няма какво да говорим за другите
    rosswen одобрява това.

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Пловдив

уруру нямаше и наченки за дефрост.Нито заскрежен топлообменик нито нищо. Малината е с огромни тела и трудно ще обледени.
    На Дайкин заради синьото покритие на топллобмениците много трудно заскрежават,ще го оцениш.За монтажа вътре е супер,вън като сложиш канал ще заспи,само трябваше да го свалите на нивото на Нокрията.Знам причината за да не може да се свали но щеше да има симетрия.
    Весело посрещане на Н.Г.
    stiv13, toto4ev, rosswen и 1 други харесват това.

16. Senior Member Аватара на dodo_pv
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Пловдив

Синьото покритие го описват като нанополимер през 2013 г. от панасоник. Помагало за по-бързо оттичане / отмиване на ламелите и ги пазило от корозия. Вече не синее при мен, сигурно от мръсотията
    Весело посрещане на Новата година!
    rosswen одобрява това.

17. Senior Member
    Тук е от
    Apr 2017

Цитат Първоначално публикувано от necata2 Виж публикацията
    На Дайкин заради синьото покритие на топллобмениците много трудно заскрежават,ще го оцениш.За монтажа вътре е супер,вън като сложиш канал ще заспи,само трябваше да го свалите на нивото на Нокрията.Знам причината за да не може да се свали но щеше да има симетрия.
    Весело посрещане на Н.Г.
    Използват ли и други производители въпросното покритие? На MHI ZSX и Toshiba Daiseikai 8 ми се синеят също, но може и да съм в грешка.

18. Senior Member Аватара на dodo_pv
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Пловдив

Не пишат по рекламните брошури, не е ясно. Пробвай с омметър.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 33 от 48 ПърваПърва ... 23313233343543 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Профилактика на Daikin URURU SARARA
    От kojchev във форум Профилактика и гаранция
    Отговори: 31
    Последно: 24-06-19, 21:39
  2. DAIKIN New Ururu Sarara S40MTRXP или Toshiba RAS-402UDR
    От ydonev във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 17
    Последно: 07-03-14, 09:25
  3. Има ли впечатления от Daikin Ururu Sarara
    От ayl във форум Климатици Daikin
    Отговори: 62
    Последно: 13-11-12, 19:20
  4. Daikin AN50GRP-W Ururu Sarara
    От TODORIN777 във форум Климатици Daikin
    Отговори: 12
    Последно: 25-10-11, 20:12
  5. Daikin Ururu Sarara или SKVP2 Super Daiseikai VI
    От prodan1234 във форум Климатици Daikin
    Отговори: 6
    Последно: 19-07-11, 09:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе