Приложението не отчита отрицателната температура,и мойто не показва градусите под 0гр.
Приложението не отчита отрицателната температура,и мойто не показва градусите под 0гр.
Тоя и втори път му вдигнали предпазителя , пак паднал и от там вече, нещо явно е изгоряло на платката , предпазител или пътека и сега дава грешка комуникация щото няма захранване . Събота ще го видя...
Гледам сервизното, има бая предпазители, най якия 30А .Нормално да не изгаря веднага и първо на събори предпазителя.
Въпроса е и в бързодействието на предпазителите на таблото в къщи и външния.
Предпазителят /ако го има/ на външното тяло е стопяем и е нормално да падне този в таблото, тъй като е автоматичен и то бързодействащ. Поне EVN ги слагат от най-бързодействащите и пада направо в главното табло-нищо, че е за по-голям ток. Автоматичен предпазител в апартаментно табло също ще падне първи /преди да се стопи този на тялото/ при късо съединение. Предпазителят в тялото ще се стопи първи при претоварване-малко по-висок ток за по-продължително време.
Съгласен съм за EVN-ските АП-та в таблата. Но въпреки че във външните тела, главния предпазител (ако има ) е от възможно най-бавните, но при късо в модула си гърми, защото не е толкова пълно късото - по меко е и дълго. Виж при окъсил грец - тока е "яката работа" и най-бързото и слаботоково АП, пада първо. Но ти си с трафове и няма да ти се налага да слизаш до главното табло при късо.
Съжалявам за отклонението!
Ами казаха платка във външното тяло та уж даже я поръчаха без да извадят старата че викат голямо разглабяне, че като дойде новата на един път направо. Иначе и аз съм с автоматични предпазители че съм и със дефектно токова ама пак пада тоя отвън. Предпазители по спомен мисля че бяха ABB или ОBB нещо такова.
Daikin FTXZ50N/RXZ50N
Здравейте. Не е от приложението. Сложих по едно и също време WIFI модулите на всички климатици и се ъпдейтнаха още в началото. Другите си работят и показват минусова температура. Прави ми впечатление, че на новия FVXM и на Eмурата показва външната температура даже и когато климатика е изключен.
За 20 дена платката дойде от Япония днес я смениха и та уж засега вече 20 Мин си работи всичко нормално.
Daikin FTXZ50N/RXZ50N & FTXM35M/RXM35M
Не ми прилича на платка от Япония това .. да не е от Чехия
Бре, туй Уруру го направили ,като хората ,със отделни заменяеми елементи. 50-ката дето я гледах,в един общ блок капсуловали АПМ,грец, всичко,изгорял ИПМ-а и хвърляш платката-нова!