Ето я схемата от презентацията, на нея се вижда малко по-добре.
Черно - бяла като от 60 - те . Очаквам коментара на Мега и за тръбния път.
Мега няма да коментира. Всеки си има различно виждане за естетика. Просто ми беше любопитно да видя как изглежда машина, която при вносителите можеш да видиш само на картинка.
Мм ,тя много хубаво сложена на стойките ,накриво с цел да се оттича по-добре от северняка.
Този пост е редактиран от avenger; 01-02-16 в 18:47.
emil vasilev ,
Твоите машини nordic версията на "комфорт" серията ли са? Гледам, че има и nordic версия на "профешънала", ама там цените са ....
Стандартният вариант на тавата повече ми харесва. През тая дупка минава много въздух и се губи част от ефекта на вентилатора. Освен това, така кондензът тече и капе навсякъде. Отдолу пак трябва да му се подлага допълнителна вана, в която да се събира и винаги има опасност да се намачкат ламелите, ако случайно се закачи питата.
Стандартния подов климатик FVXS25F.Ако за "профешънала" имаш впредвид FTXLS, за следващия климатик се колебая между него и сегашния ,който имам.
- - - - - - - - - -
Както писах ,живея на IV-ия етаж. Като снимам рано сутрин отдолу пред блока с 8-мегапикселов фотоапарат ---> това се получава.Тръбния път си е много добре. Много по-естетично изглежда от инсталациите на стенните климатици отвън.
- - - - - - - - - -
С такъв естет като тебе трудно се спори. Кондензът въобще не тече и капе навсякъде.
Днес бяхме в Атароклима Пловдив,и там моделите до. -25 ги има.В Шоурума ги няма изложени, което го отчетоха като пропуск но ще изнесат да се виждат.На склад имат бройки а ако трябват повече климатици до 7 дни доставят.