Ето я схемата от презентацията, на нея се вижда малко по-добре.![]()
Черно - бяла като от 60 - те . Очаквам коментара на Мега и за тръбния път.
Мега няма да коментира. Всеки си има различно виждане за естетика.Просто ми беше любопитно да видя как изглежда машина, която при вносителите можеш да видиш само на картинка.
![]()
Мм ,тя много хубаво сложена на стойките ,накриво с цел да се оттича по-добре от северняка.
Този пост е редактиран от avenger; 01-02-16 в 18:47.
emil vasilev ,
Твоите машини nordic версията на "комфорт" серията ли са? Гледам, че има и nordic версия на "профешънала", ама там цените са ....
Стандартният вариант на тавата повече ми харесва. През тая дупка минава много въздух и се губи част от ефекта на вентилатора. Освен това, така кондензът тече и капе навсякъде. Отдолу пак трябва да му се подлага допълнителна вана, в която да се събира и винаги има опасност да се намачкат ламелите, ако случайно се закачи питата.
Стандартния подов климатик FVXS25F.Ако за "профешънала" имаш впредвид FTXLS, за следващия климатик се колебая между него и сегашния ,който имам.
- - - - - - - - - -
Както писах ,живея на IV-ия етаж. Като снимам рано сутрин отдолу пред блока с 8-мегапикселов фотоапарат ---> това се получава.Тръбния път си е много добре. Много по-естетично изглежда от инсталациите на стенните климатици отвън.
- - - - - - - - - -
С такъв естет като тебе трудно се спори. Кондензът въобще не тече и капе навсякъде.
Днес бяхме в Атароклима Пловдив,и там моделите до. -25 ги има.В Шоурума ги няма изложени, което го отчетоха като пропуск но ще изнесат да се виждат.На склад имат бройки а ако трябват повече климатици до 7 дни доставят.