Колеги тези модели до -25гр.не са коментирани все още тук ,а има хора които вече ги притежават .Според мен моделите 25-ца конкурират по параметри нормалните 50-ци.Тези климатици ще си намерят своята ниша, даже ще са предпочитани пред тези с нормална работа до -15гр.Цени около 2000лв. за моделите FTXL-JV и FVXS-F с външни RXL са добре за това което предлагат, а с вътрешните на Емура и Нексура идват скъпички.Качвам снимки на една брутална 9-ка с 40кг. външно на колега които не ще да се хвали. И параметрите на подовия от Норвежкия сайт.
http://www.daikin.no/wp-content/uplo...ktArk_FVXS.pdf

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър
 84Одобрявам
84Одобрявам

Отговор с цитат
  Отговор с цитат 

купон без край
купон без край  ....на 35-45мин. и така до края на март
....на 35-45мин. и така до края на март  

Първоначално публикувано от popov
 Първоначално публикувано от popov 
 Примерно във форума съм чел доста подвеждащи неща за FTXS, само че аз имам такъв от 3 години. Климатикът няма никакви недостатъци от рода на неподържане на зададена температура, шумен дефрост, пукане на пластмаси или че правил виелици. Няма с какво да ме ядоса, не му обръщам внимание и имайки предвид как далеч по-скъпи климатици не могат дори и с това да се похвалят, цената не е чак толкова лоша. Макар че с тоя "безплатен" Wi-Fi, който пробутват голям си го вкарват в момента.
 Примерно във форума съм чел доста подвеждащи неща за FTXS, само че аз имам такъв от 3 години. Климатикът няма никакви недостатъци от рода на неподържане на зададена температура, шумен дефрост, пукане на пластмаси или че правил виелици. Няма с какво да ме ядоса, не му обръщам внимание и имайки предвид как далеч по-скъпи климатици не могат дори и с това да се похвалят, цената не е чак толкова лоша. Макар че с тоя "безплатен" Wi-Fi, който пробутват голям си го вкарват в момента.

Направо 14ка. Не знам в какви помещения ще намира приложение тази машина.
 Направо 14ка. Не знам в какви помещения ще намира приложение тази машина.