Страница 17 от 17 ПърваПърва ... 7151617
Резултати от 241 до 246 от общо 246
Like Tree174Одобрявам

New Perfera - FTXM~A - new design & features

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2012

Re: New Perfera - FTXM~A - new design & features

При него е било -1 може и да е заскрежил за 1 час задай пусне дефрост. Аз вече няколко пъти моя Дайкин го пускам при вътрешна 5 градуса, външните са били положителни пак около 5-6 и не е правил никакви излишни дефрости. Аз засега съм много доволен от 7цата, дефрости най честите бяха на 3 часа и няколко пъти на 2, но заскрежаваше много и си бяха по голяма нужда.Ще го видя при сух студ как ще е. При мен си работи точно като хиперинвертор. Нищо чудно и в апартамента да си взема по нататък, ниския минимум много ми харесва, а на охлаждане мисля е задължителен.
    Ето днес как работи
    https://prikachi.net/image/Screensho...ontroller.Glpj

https://prikachi.net/image/Screensho...rnational.GmHp
    Този пост е редактиран от mystikalrs; 02-01-25 в 22:54.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Dec 2010

Отговор: New Perfera - FTXM~A - new design & features

Цитат Първоначално публикувано от estqwerty Виж публикацията
    10 години не бях писъл във форума, после си купих дайкин и ей - на : нова среща.
    Хаха ...и аз тъй !!!

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Цитат Първоначално публикувано от mystikalrs Виж публикацията
    При него е било -1 може и да е заскрежил за 1 час задай пусне дефрост.
    https://prikachi.net/image/Screensho...ontroller.Glpj

https://prikachi.net/image/Screensho...rnational.GmHp
    Не беше заскрежил, по време на дефростЪт изкапаха 11 капки от едното тяло , направил съм фунии за дефрост и се вижда количеството, броих ги като иманяр легнал на терасата...Беше сух студ, без влага...
    Явно пак ще се берат ядове...
    Друг недостатък , който чух : след спиране от ДУ , компресора изключва без сваляне на обороти , което е съпроводено със силно изтракване на външното тяло. Голям резил , програмистите не са задали рампа за изключване на инвертора.Сигурно ползват някви стажанти да им правят програмите...
    Резил....
    Прикачени изображения Прикачени изображения
    Този пост е редактиран от dimon; 03-01-25 в 20:01.

4. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2012

Не мисля че ще береш ядове с дефрости при мен най много са на 3 часа което не мисля е толкова зле, сега го моднах като на колегата Росен ще видим дали ще ги разреди още. Миналата седмица яко заскрежаваше и пак не бяха по често от 2-3 часа, но ще си има и излишни на суха пита, някой път, но с този климат който е вече зимата е топла, и в поне 90 процента от времето ще работи комфортно и незабележимо.
    Този пост е редактиран от mystikalrs; 03-01-25 в 23:26.

5. Member
    Тук е от
    Aug 2022

Отговор: Re: New Perfera - FTXM~A - new design & features

Ако в помещенията е ТОПЛО(колкото желаете), ТИХО(така че да не ви дразни изобщо), нямате излишни въздушни ТЕЧЕНИЯ(приложимо при правилно оразмеряване и позициониране), машините харчат електроенергия сравнително МАЛКО(не повече от 30-40 лева на машина месечно) и сте доволни от допълнителните екстри(в случая Флаш Стриймър) всички упражнения за които говорите са НАПЪЛНО излишни, какво повече може да се иска от една машина? CAST,FORGET,ENJOY!

6. Senior Member Аватара на bobivg
    Тук е от
    Feb 2010

Отговор: New Perfera - FTXM~A - new design & features

mystikalrs, в какво се състои мода?
    Този пост е редактиран от bobivg; 04-01-25 в 07:34.

7. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2012

Сложих датчика за околна температура вътре при топлообемника, така показва с 1-2 градуса по студено, и разликата между него и тръбния е по малка, слетователно трябва да пуска по рядко дефрост.Тази нощ застудя преваля лек сняг и поледица. Сутринта Дефростна в 6:20, незнам колко е бил заскрежен сега пак пусна в 9:20 като, имаше заскрежаване но не беше кой знае колко, очаквах да изкара поне 4 часа. Освен да има контролен на 3 часа този модел около 0 градуса, засега няма много смисъл от мода сякаш и преди на 3 часа пускаше. Незнам при по ниски температури може да ги разреди.
    bobivg одобрява това.

8.  

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 17 от 17 ПърваПърва ... 7151617

Подобни теми

1. Daikin Perfera
    От kod във форум Климатици Daikin
    Отговори: 21
    Последно: 31-10-21, 12:55
  2. FTXM-N работа на Flash Streamer
    От mimojef във форум Климатици Daikin
    Отговори: 6
    Последно: 02-04-21, 09:50
  3. Daikin FTXM-K - RXM35L
    От bai_grozdan във форум Климатици Daikin
    Отговори: 15
    Последно: 24-06-16, 18:32
  4. ftxS 42 или ftxM 42 DAIKIN
    От tiruri във форум Климатици Daikin
    Отговори: 47
    Последно: 17-09-15, 06:55
  5. Airlec Elite 2000W VS. Atlantic F118 Design 2000W vs. Atlantic F117 Design 2000W
    От RolitasR във форум Електрическо отопление
    Отговори: 5
    Последно: 12-10-14, 13:54

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе