Страница 104 от 308 ПърваПърва ... 5494102103104105106114154 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,546 до 1,560 от общо 4608

Климатици Fujitsu General - впечатления

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Sep 2007

Re:Климатици Fujitsu General - впечатления

Може ли на практика да се усети, променя ли комфорта?

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2008

намаля и усилва и външната перка което още повече намаля шума знаеш LC кат намали оборотите на компресора не се чува а само перката фучи а при дц-то не се чува грам

4. Member
    Тук е от
    Sep 2007

Т.е. иде реч само за външния вентилатор? Предполагам че от там иде незначителната икономия в полза на LD модела. Лично аз смятам плазмения филтър за по-голям лукс. Може ли такъв да бъде монтиран на модел LC?

5. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2008

Хах на практика може и да може но едва ли има кой да ти го достави и кой да ти преправи климатика и според мен не си заслужава ще ти излезе колкото нов климатик :-)

6. Тук е от
    Sep 2006

Благодаря на всички за отговорите! Мен ме интересува предимно дала модела LD наистина ли отдава 4.8 кВ (LC го дават 4.0кВ.). Все пак разликата не е малка за мен, а що се отнася до плазменият филтър- мога и без него. Помещението ми е за около 4.5кВ. Наистина, ако се справя (модел LD с тези 4.8кВ) ме устройва идеално. Това според вас реална информация ли е или рекламен трик - за малко повечко пари?

7. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2008

LD-то наистина има номинална изходна мощност 4,8кШ.LCC също има толкова.LGC-то има 4,0

8.  

9. Member
    Тук е от
    Sep 2007

Цитат Първоначално публикувано от donevo
    Благодаря на всички за отговорите! Мен ме интересува предимно дала модела LD наистина ли отдава 4.8 кВ (LC го дават 4.0кВ.). Все пак разликата не е малка за мен, а що се отнася до плазменият филтър- мога и без него. Помещението ми е за около 4.5кВ. Наистина, ако се справя (модел LD с тези 4.8кВ) ме устройва идеално. Това според вас реална информация ли е или рекламен трик - за малко повечко пари?
    От гледна точка на отоплителната мощност моделите LD и LC (LCC) са еднакви! LD има както стана ясно допълнителни екстри. LGC (новия модел) има занижено топлоотдаване.

10. Тук е от
    Sep 2008

Онзи ден си монтирах фуджицу GENERAL ASHB12LDC.Засега сам доволен.Засякох му разхода.Отоплявам хол без изолация с нова дограма панелка 62 кубика.При 17 градуса в хола и външна 9 градуса при нагласен климатик на 24 градуса климатика ми качи качи тези 24 градуса в целия хол.Измерването на разхода му ми започна при подържането от климатика на тези 24 градуса.Засякох че ги подържа с разход от 90 -100вата за час,демек харчи колкото една 100 ватова лампа.Разбира се не забравям че навън не е студено-9 градуса,но все пак е доста обнадеждаващо.По натам ще пиша как се държи при минусуви температури,но мисля че няма да има проблеми по никакъв показател.

11. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2008

чак пък 100 вата??

12. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2008

да не забравяме че fujitsu-general са с най якото обескрежаване зимата нз някой да е имал проблем освен ако не е сложил на 90м3 9-ка защото и такива глупаци има :-) както и да е та мисълта ми беше такава че едно време ги правеха много хитро и нз защо сега не ги правят така кондензатора опираше по цялата си дължина в тавичката и така водата просто нямаше шанс да замръзне а сега ми прави впечатление че последните няколко модела е отделен със 2см. трябва да видим някой от вносителите да им го намекне и да го коригират

13. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Това разстояние не е ли нещо като защита да не се огъне топлообменника при натрупването на лед в тавата?

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2008

точно че ако упира няма как да напрупа грам лед старите са така и никога не съм ги виждал с лед в тавата доколкото новите правят малко до първия ред на кондензатора което не е много добре

16. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Хм, за това не се бях замислял. И на моя има разстояние между топлообменника и тавата - около 2 см. Лед в тавата се образува понякога. LGC серията така ли е? Ще видим зимата какво ще става.

17. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2008

пак е така то външното е същото само дето 12-ката я скъсиха като 9-ката и то не са скасили толкова топлообменника колкото мястото където е компресора което е добре де

18. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2008

12LC има ли някаква вградена защита срещу токови удари?
    Снощи имаше токов удар в целия град (Шумен),и естествено си помислих че климатика се е скапал,ама го изключих,изчаках малко като го пуснах стоя 1 минута и пак тругна без проблем Дано и LD да е така щото вече го чакам и него

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Климатици Fujitsu General
    От badr във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 2217
    Последно: 12-11-23, 21:41
  2. Сервизни ръководства за климатици Fuji, fujitsu, General
    От justify във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 29
    Последно: 26-11-21, 00:39
  3. Fujitsu General ASHG09LUCA или Fujitsu General ASHG12LMCA
    От Djonny във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 27
    Последно: 19-05-16, 01:53
  4. Новите инвертори на Fujitsu, General Fujitsu и Fuji Electric модели 2011 година
    От justify във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 351
    Последно: 27-10-11, 22:44
  5. Каква е разликата между(Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric) и кои да избера
    От bat.zdravo във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 19
    Последно: 28-07-11, 01:38

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе