Страница 94 от 308 ПърваПърва ... 44849293949596104144 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,396 до 1,410 от общо 4608

Климатици Fujitsu General - впечатления

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2008

Re:Климатици Fujitsu General - впечатления

за Mитсубишито май наистина прекали малко с тая вода ама айде...
    Аз ако мога да си намеря 12LC въобще няма да се замисля,ама вече се изчерпали из складовете тука
    Имам 1 наум за утре ще проверя
    Има ли разлика между FUJI,FUJITSU,GENERAL?

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Не.

4. Тук е от
    Oct 2008

Здравейте и от мен.Четох четох преди 3 месеца и решихме да е  general,за хол и кухня -4/4,30 и3,50/4,30 височинна 2,50 ,със свод помежду им 90 см.Взехме 2 12ски ASHA LGC.И пак чета.На принципа съм-слушаи патило,а не старило.Моля за съвет как да ги използвам-и да ни е топло/а ние обичаме да ни е доста топло/,и що годе сметката да е прилична.В момента и 2та са на AUTO-така ни казаха,но аз моля за вашия съвет.Благодаря предварително на всички който ми отговорят!

5. Moderator Аватара на Jackas
    Тук е от
    Jan 2007

Fujifen
    Ти да не си ходил в Юлимеск??? Ако е там, цяло чудо е че не са ти предложили осака Иначе в Сатекса миналата зима се бяха хванали за главите от замръзнали митцубишита

6. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Май навсякъде се хващат за главата от това, което не им оттърва да продават.

7. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2008

Цитат Първоначално публикувано от Jackas
    Fujifen
    Ти да не си ходил в Юлимеск??? Ако е там, цяло чудо е че не са ти предложили осака Иначе в Сатекса миналата зима се бяха хванали за главите от замръзнали митцубишита
    Даа ходих и в Юлимекс там ми предложиха Daiikina който ще ми е малък и някакъв модел Митсубиши...
    А точно от Сатекса дойде монтажника и каза че ми трябва митсубиши,което било супер само дето малко позамръзвало .
    А за Юлимекса си прав-първо ми предложиха Osaka

8.  

9. Member
    Тук е от
    May 2003

Цитат Първоначално публикувано от mima_mitko_mitko
    Здравейте и от мен.Четох четох преди 3 месеца и решихме да е  general,за хол и кухня -4/4,30 и3,50/4,30 височинна 2,50 ,със свод помежду им 90 см.Взехме 2 12ски ASHA LGC.И пак чета.На принципа съм-слушаи патило,а не старило.Моля за съвет как да ги използвам-и да ни е топло/а ние обичаме да ни е доста топло/,и що годе сметката да е прилична.В момента и 2та са на AUTO-така ни казаха,но аз моля за вашия съвет.Благодаря предварително на всички който ми отговорят!
    честито 43+37=80m3 - 2*4=8кВ. ОТЛИЧНО  пада ти се по 100Вата на кубик - като в японските сайтове! Някой ще го нарече много голямо презапасяване, но вече машините са купени и няма лошо в крайна сметка. Ще работят на по-ниска мощност съответно по тихо и комфорта ще ти е една идея по висок от на съседите примерно. Слагаш на HEAT(топлина), вентилатора на AUTO(в режим HIGH духа силно - ако искаш бързо да затопли, в режим Quiet e 20dB(A) - като спиш - изобщо не се чува - съответно топлоотдаването се намаля - преценяй на място), градусите на колкото искаш(като ги стигне ги поддържа с точност до половин градус - по лични наблюдения), преградките за отопление е най-добре да са в последните три позиции - автоматично тръгват на най-долното и така трябва да бъде. Сега в топлото време има един бутон ЕКО - икономия, натискай го! - така мощноста на машината пада на 70% и няма толкова често да се включва/изключва компресора в топлото време - ще влиза в "инверторен" режим. Като дойде зимата и нуждата за мощност се повиши - може да спреш да натискаш бутона ЕКО, ще започваш да пускаш и втория климатик но другото си е пак същото ... за сметките не се тревожи - зависи от много фактори но в общия случай ако работи на МАКС(към 1кВ)*24часа*30дена*17стотинки=към 120лева, но на практика твоите няма да работят на макс през цялото време. Не мога да гадая колко точно ще харчат твоите - но хората споделят: 20-30лв до 50-60лв в по-студено ако се мъчат повечко може и повече да изгорят - ако си с новите електромери ... муха да бръмне и отчитат, няма измушкване.

10. Тук е от
    Sep 2006

LD-тата имат ли такъв бутон ЕКО?

11. Member
    Тук е от
    May 2003

Цитат Първоначално публикувано от zezi
    LD-тата имат ли такъв бутон ЕКО?
    НЕ! На дистанционното под бутона за вентилатора се намира. На LD(2007) серията е празно местото. Това е само в LGC серията(2008) - ако забелязваш японците ги гони някаква директива за стандарти по екология и енергоспестяване 2010 - та са се заели яко да правят малки/слаби/икономични климатици - имайки предвид че хората все по-на гъсто живеят и във все по-малки жилища - може би има някаква логика ...

12. Тук е от
    Oct 2008

Благодоря dgenov,ако нещо ме притеснява ще питам пак.

13. Member
    Тук е от
    May 2003

нямаш никакви проблеми - от месец някъде насам, този форум ми стана втори дом - зарибих се много покрай избор/покупка/монтаж на климатик за вкъщи.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Sep 2007

Цитат Първоначално публикувано от Fujifen

Аз ако мога да си намеря 12LC въобще няма да се замисля,ама вече се изчерпали из складовете тука
    Имам 1 наум за утре ще проверя
    Има ли разлика между FUJI,FUJITSU,GENERAL?
    По принцип няма разлика. Може да потърсиш в големите вериги магазини като техно***, практикер... Те имат големи складове и е вероятно все още да има в наличност от моделите LCC! От къде си?

16. Тук е от
    Oct 2008

Здравейте,
    вече исках съвет, но все още имам колебания.
    Ще отоплявам 3 помещения 27, 37, 45м3 - добре изолирани и с ПВЦ дограма.
    Имам предложения за една 7-ца и две 9-ки. На едната фирма малкия е от серията LCC, а другите два LGC. На другата и трите са LCC.
    От това което четох LCC серията имат малко по-висока мощност (макс.) но са с по-лош COP. LGC са по-новите и по-икономични, но са орязани от към мощности и ме притеснява дали биха стигали за постигане на 22гр. при лоша зима (-15гр. за Варна).

17. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2008

със сигорност ще се справят че и по топло ще правят от 22градуса освен че 9LGC са по икономични са и по тихи, за трите стаи и 3 седмици биха ти свършили иделна работа като мощности са почти еднакви като дизайн 7LC е по яка и малко по евтина сам решавай кое как и къде

18. Novice
    Тук е от
    Oct 2008

Здравейте,
    Предстои ми покупка на климатик. Реших това да бъде Fujitsu. Двоумя се между 9LGC и 12LGC, но не това ми е въпросът. От Бургас съм и намерих фирма, която предлага Fujitsu, наред с някои други марки. Фирмата се казва Про клима. Ще се радвам, ако някой от тук четящите има впечатления от тази фирма и професионализма на служителите й. Булклима също имат офис в града, дори съпоставимите модели на General са малко по-евтини, но съм се ориентирал към Fujitsu (на 99 процента). Благодаря.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Климатици Fujitsu General
    От badr във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 2217
    Последно: 12-11-23, 21:41
  2. Сервизни ръководства за климатици Fuji, fujitsu, General
    От justify във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 29
    Последно: 26-11-21, 00:39
  3. Fujitsu General ASHG09LUCA или Fujitsu General ASHG12LMCA
    От Djonny във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 27
    Последно: 19-05-16, 01:53
  4. Новите инвертори на Fujitsu, General Fujitsu и Fuji Electric модели 2011 година
    От justify във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 351
    Последно: 27-10-11, 22:44
  5. Каква е разликата между(Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric) и кои да избера
    От bat.zdravo във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 19
    Последно: 28-07-11, 01:38

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе