Страница 154 от 308 ПърваПърва ... 104144152153154155156164204 ... ПоследноПоследно
Резултати от 2,296 до 2,310 от общо 4608

Климатици Fujitsu General - впечатления

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2008

Re:Климатици Fujitsu General - впечатления

Имах една клиентка доста готина мацка незнам дали за друго ме викаше та както и да е има General 12LCC пуснала го на 30 и вика тва чудо неможе да ме стопли а то в стаята 27градуса кви са тея хора незнам.Друг случай един доктор има 13-ка от старите General-ки супер машина прави му 28 градуса в стаята и вика голяма студ а той един дебел уш на дебелите хора им е топло винаги.На един клиент пенсионер ама паралия искаше най хубавия климатик монтирах му 14нокриа в 70кубика стая бичи го на мах вътре не се диша и той вика студено ми е и на кучето му било студено абе кви ли ненормалници ги има.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Sep 2007

Цитат Първоначално публикувано от Tamrock
    09LGC Климатика е настроен в момента на 20 градуса Почти из цялата стая е 20, на места 19 това е нормално, въпроса ми е не толкова за климатика, колкото за топлозагубите... Слагайки термометъра непосредствено на пода ми показва 15 при условие че на 50 см над него си е пак 19 или 20... Та въпроса ми е, това значи ли че големите топлозагуби които имам са именно от пода, отдолу не живее никой и не се отоплява...
    Значи че не знаеш как да си караш климатика! Обърни клапите право надолу.

4. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Те тези направо уникални.Аз мойте машини над 22-23 градуса не съм ги слагал, освен като ги пробвах първоначално докъде ще докарат.А, в стаята на малкия ТОШИБА-та я пускам на 25 преди да го вкарам в банята и за 10 минути направо става баня в стаята му.Вечер си спим на 18-20 градуса и на двете машини.

5. Тук е от
    Dec 2008

Цитат Първоначално публикувано от ba4_dido
    Значи че не знаеш как да си караш климатика! Обърни клапите право надолу.
    Точно надолу са... климатика си е екстра не се оплаквам, просто се замислям за изолация на пода догодина...

6. Member
    Тук е от
    Sep 2007

Да не е монтиран над спалня?

7. Тук е от
    Dec 2008

Не, но има неща отдолу, сега се постарах да ги поразкарам малко и като че ли има ефект... температурата непосредствено на пода се покачи на 18

8.  

9. Member
    Тук е от
    Sep 2007

Ще дойдеш на Мене си. Дай малко жега на вентилатора, да обърне въздуха. Ако трябва вдигни градусите колкото да духне по-силно.

10. Тук е от
    Dec 2008

Извода е че е най добре да няма нищо което да пречи на струята... след направените промени в интериора при зададени 20 температура на нивото на спалнята 20, непосредствено на пода 19... Среден разход на час около 300 W (през последните 24 часа) Няма какво повече да се иска

11. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2008

Епа тези които го монтираха не ти ли казаха че не трябва да има нищо от долу?

12. Тук е от
    Dec 2008

Да, ама аз реших че не е от такова значение, малка ми е стаята, бебе, един милион джунджурии, легълца и т.н. мястото ми е кът...

13. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2007

Защо питата на климатика ми заскрежава на ивици.4-5см заскрежено,1-2 не заскрежено така до горе.Миналата зима се заскрежаваше цялата.Климатика си топли без проблем - 09LCC.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Oct 2007

Цитат Първоначално публикувано от Tamrock
    ... Та въпроса ми е, това значи ли че големите топлозагуби които имам са именно от пода, отдолу не живее никой и не се отоплява...
    По принцип тавана е с по-големи топлозагуби - плочата служи като добър проводник на топлината от теб към съседа отгоре. Добре стопления въздух много добре се предава (предава топлината) към съседите отгоре ако няма взети мерки да се сложи топлоизолация. В този смисъл един окачен таван доста си помага и пречи топлият въздух натрупан в горната част на помещението бързо да изстива. Стериопрорена изолация на тавана с дебелина около 1-2см се усеща осезаемо. Пода също е голям източник на топлозагуби, особенно ако никой не живее в помещението под теб и поддържаните температури там са под 15 градуса. Външни стени - те имат по-малка площ от колкото пода и тавана и ако са без изолация също са следващият голям източник на топлозагуби. За статитиката - при мен няма изолации и полужението е следното при моментна снимка когато на вън е (-1.3) градуса:
    температура в помещението: 20.6 градуса
    - на пода: 15.6 градуса
    - непосредственно на външна (между-секционна) стена, тухла: 16.5 градуса
    - вътрешна стена, тухла към съседна стая (южна - не се отоплява): 18.9 градуса
    - външен двоен прозорец - вътрешна страна: 14.6 градуса
    на тавана температурата е най-висока но реално там дърпа и охлажда най много.

16. Тук е от
    Jan 2009

здравейте на всички ,аз сам с 9lgc и ме интересува нормално ли е да размразява често днес го наблудавах около 4-5 досега пак чак сега стана хладно около -2
    а не заскрежава самото ,тяло стаята е 15кв

17. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Около 0-та разскрежават най-много. При по-голям студ, влажността на въздуха е по-ниска и не заскрежава така.

18. Тук е от
    Jan 2009

Да и аз така забелязах преди обяд и преди да се стъмни някъде беше около 0- -2, иначе при зададени 20 поддържа 19 долу на пода 18 , Благодаря все пак ,го имам от 1 мес и не знам ко стаа набутах ли се или .......

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Климатици Fujitsu General
    От badr във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 2217
    Последно: 12-11-23, 21:41
  2. Сервизни ръководства за климатици Fuji, fujitsu, General
    От justify във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 29
    Последно: 26-11-21, 00:39
  3. Fujitsu General ASHG09LUCA или Fujitsu General ASHG12LMCA
    От Djonny във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 27
    Последно: 19-05-16, 01:53
  4. Новите инвертори на Fujitsu, General Fujitsu и Fuji Electric модели 2011 година
    От justify във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 351
    Последно: 27-10-11, 22:44
  5. Каква е разликата между(Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric) и кои да избера
    От bat.zdravo във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 19
    Последно: 28-07-11, 01:38

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе