Първоначално публикувано от
Emily Айде монтираха го. Гледам, че ме чакат
Ми не сме доволни. За тая цена и това обикаляне дето му ударихме и четене и кво ли не имаме чуството, че се набутахме. Климатика го монтираха към 11 и оттогава работи.
1, Кипенето е мн. тихо и то ни е най-малкия проблем. Чух го само веднъж.
2, Големия проблем ми е външното тяло - компресора е много ама много шумен. Живеем на тиха улица и като сложим климатика на тих режим кел файда от това, че вътрешното тяло е тихо, като чувам външното!
3, Още един голям проблем - пуканията на пластмасата приличат на стрелба
и е леко тъпо да направиш климатик с безшумен вентилатор след като ще те стряска по всяко време пукането на пластмасата. Никъде по телата не пишат децибели! За сравнение дайкин пишат например и сега ни е яд!!!!
4, Едвам удържам моя да не го чупи с чук че го е много яд
5, По-добре да си бяхме взели мидеа за 400-500 лв че дори и да пука - макар че не сме чули мидеа да пука - нямаше да ни е яд за 500 лв.
Извод: съотношението цена-качество не се оправдава изобщо. Чустваме се набутани.
Явно като си купуваме климатик трябва да гледаме какво НЕ пише производителя - щом не го пише значи сигурно то не е наред - в случая май децибелите. Знам какво пише в официалната брошура, обаче за мен това не са верни данни - за външното тяло. Пък и за пукането на вътрешното! То не се ли води шум ех да му се не види. Какви са тия производители загубени не тестват ли да видят че пука! Нашите имат осака и 1 път не съм я чула да пука!
Това са първи впечатления ако се почустваме по-доволни пак ще пишем.