Страница 10 от 308 ПърваПърва ... 891011122060 ... ПоследноПоследно
Резултати от 136 до 150 от общо 4608

Климатици Fujitsu General - впечатления

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Re:Климатици Fujitsu General - впечатления

muchoto - и двата бяха 12-ки. Само, че нещо Панасоника при зададена 27 градуса и външна -2 по се справя с тия климатични ситуации! И той размразява, но спрямо Дженерала около 90% по рядко.

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2007

FUJITSU ASYA09LCC - размразява сутрин между 6 и 8 часа,при зададени 21градуса.

4. Member
    Тук е от
    Oct 2007

И двата при мен са Fujitsu, единия е 12-ка а другия 9-ка. По-големия е пре-оразмерен за даденото помещение и почети не капе (от тръбата за оттичане). 9-ката капе много по-често, но не много. Държат много добре температурата и равномерно. Разхождах се из стаята с цифров термометър със сонда и разликата в различните зони на стаята е +/- градус от зададената. Иначе гледам тука една Осака на съседите - скъсва се да тече, все едно че се е спукала тръба на водопровода. Винаги под нея е мокро, докато не съм забелязал такива неща при фуджитсу-то. Всъщност не съм и забелязал да размразява до сега, малкия работи нон стоп от както е взет на 25 градуса, понеже се гледа малко дете в стаята а пък големия се пуска само като има хора на 22 градуса, иначе през деня е на 18-19 настроен. Като цяло никакви проблеми - добри машинки са

5. Member
    Тук е от
    Sep 2007

9-ка, стая 12кв, панел, изолация. Трябва да го сложа на 23 *, иначе спира! При тази зададена температура измерих 21* на пода и 25* до тавана и 23 върху леглото! Но когато завчера беше яка мъгла поне 2 пъти през ноща го усетих да размразява! Беше оставен на тих режим. От 23 до 27* му трябват около 10 минути (режим авто) и почва да осезателно да намаля, което според мен е знак че няма да е проблем и да ги държи. Навън сега е под нулата!

6. Member
    Тук е от
    Sep 2007

Цитат Първоначално публикувано от lada2107
    Вчера някой комшия над мен беше направил мизерията. Гледам аз ко праи климатика и ко да вида , един пепелник фасове, люспи от домати , семки от чушки в-у него. Побеснех
    Мамкаму и прасе!!! На мойте пък им фърлиа 2 тиганя олиу!!! Абе тия хора не разбират ли че това е много скъпа техника! Плащат данък смет, пък хвърлят през прозореца! Селяния! Сори за спама, ама не мога да се сдържа!

7. Member
    Тук е от
    Sep 2003

Цитат Първоначално публикувано от ba4_dido
    Мамкаму и прасе!!! На мойте пък им фърлиа 2 тиганя олиу!!! Абе тия хора не разбират ли че това е много скъпа техника! Плащат данък смет, пък хвърлят през прозореца! Селяния! Сори за спама, ама не мога да се сдържа!
    Сега ако трябва да се отваря или нещо да се пипа.... ужас просто. Кви са тия комшии

8.  

9. Тук е от
    Nov 2007

Здравейте някой можели да ми кажи за този модел Fujitsu ASY-12LD

10. Novice
    Тук е от
    Nov 2007

Моля пепоръчайте ми фирма на лични от София. Искам да слагам Fugitsu ASY 12LCC. Намерих само Екоматик, ама им е много скъп монтажа.Всички други предлагат обикновения модел -само L. Благодаря за съдействието предварително.

11. Member
    Тук е от
    Sep 2007

Ето ви едно впечатление. Вътрешното тяло в спалнята ми е почти над главата. От това положение аеродинамичните шумове които се чуват са най-слабо когато клапите са отворени максимално (сочат надолу)

12. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2007

Ами така няма ли да духа точно върху тебе(върху спалнята)

13. Member
    Тук е от
    Sep 2007

Цитат Първоначално публикувано от genagold1
    Ами така няма ли да духа точно върху тебе(върху спалнята)
    само денем

14.  

15. Тук е от
    Nov 2007

Жена ми има в офиса климатик Fujitsu втора употреба.Немога да разбера какъв модел е?На външното тяло има следната номерация А0255РВ а на дистанционното АR-WA1 , на вътрешното тяло само иероглифи.Някой може ли да каже нещо за тази клима?

16. Member
    Тук е от
    Jul 2007

Здравейте,
    интересно ми е тия два дена , климатика ми :
    http://www.bulclima.com/bg/product/1...teristiki.html
    грам не баца . Включва за 10 минути вечер и тва е . През останалото веме просто си седи, а вътрешното тяло духа супер, ама супер лекичко стайна температура . Нагласил съм го на 21 градуса , стаята е 18 квадрата, панелка , с изолация , ПВЦ , цел ден я грее слънце , комшийките са бабки с парно и яко греят. Ако му дигна температурата на 24 градуса , почва да духа 20 минути , не много топло, докато качи температурата. Трябва да му задам 30 градуса зада почне да духа наистина доста топло . Иначе си духа нито топло нито студено. Даже и при -6 ,-7 спираше (достигаше си температурата и изключваше компресора) , има ли проблематика при -7 да изключи компресора и после пак да тръгне , като климатаика си е включен.

17. Member
    Тук е от
    Jun 2001

аве не ви ли дотегна да ги гледате тия климатици

18. Member
    Тук е от
    Oct 2007

Ами цяла нощ спах ,на изключен климатик и отворен прозорец.На сутринта в стаята 19 градуса, а на климатика на термометъра горе на високото даже 21. ...Прекрахме се с тия климатици май . .... При тая топла зима , можеше от стените на комшиите да караме,на аванта .

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 10 от 308 ПърваПърва ... 891011122060 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Климатици Fujitsu General
    От badr във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 2217
    Последно: 12-11-23, 21:41
  2. Сервизни ръководства за климатици Fuji, fujitsu, General
    От justify във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 29
    Последно: 26-11-21, 00:39
  3. Fujitsu General ASHG09LUCA или Fujitsu General ASHG12LMCA
    От Djonny във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 27
    Последно: 19-05-16, 01:53
  4. Новите инвертори на Fujitsu, General Fujitsu и Fuji Electric модели 2011 година
    От justify във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 351
    Последно: 27-10-11, 22:44
  5. Каква е разликата между(Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric) и кои да избера
    От bat.zdravo във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 19
    Последно: 28-07-11, 01:38

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе