muchoto - и двата бяха 12-ки. Само, че нещо Панасоника при зададена 27 градуса и външна -2 по се справя с тия климатични ситуации! И той размразява, но спрямо Дженерала около 90% по рядко.
muchoto - и двата бяха 12-ки. Само, че нещо Панасоника при зададена 27 градуса и външна -2 по се справя с тия климатични ситуации! И той размразява, но спрямо Дженерала около 90% по рядко.
FUJITSU ASYA09LCC - размразява сутрин между 6 и 8 часа,при зададени 21градуса.
И двата при мен са Fujitsu, единия е 12-ка а другия 9-ка. По-големия е пре-оразмерен за даденото помещение и почети не капе (от тръбата за оттичане). 9-ката капе много по-често, но не много. Държат много добре температурата и равномерно. Разхождах се из стаята с цифров термометър със сонда и разликата в различните зони на стаята е +/- градус от зададената. Иначе гледам тука една Осака на съседите - скъсва се да тече, все едно че се е спукала тръба на водопровода. Винаги под нея е мокро, докато не съм забелязал такива неща при фуджитсу-то. Всъщност не съм и забелязал да размразява до сега, малкия работи нон стоп от както е взет на 25 градуса, понеже се гледа малко дете в стаята а пък големия се пуска само като има хора на 22 градуса, иначе през деня е на 18-19 настроен. Като цяло никакви проблеми - добри машинки са
9-ка, стая 12кв, панел, изолация. Трябва да го сложа на 23 *, иначе спира! При тази зададена температура измерих 21* на пода и 25* до тавана и 23 върху леглото! Но когато завчера беше яка мъгла поне 2 пъти през ноща го усетих да размразява! Беше оставен на тих режим. От 23 до 27* му трябват около 10 минути (режим авто) и почва да осезателно да намаля, което според мен е знак че няма да е проблем и да ги държи. Навън сега е под нулата!
Мамкаму и прасе!!! На мойте пък им фърлиа 2 тиганя олиу!!! Абе тия хора не разбират ли че това е много скъпа техника! Плащат данък смет, пък хвърлят през прозореца! Селяния! Сори за спама, ама не мога да се сдържа!Първоначално публикувано от lada2107
Сега ако трябва да се отваря или нещо да се пипа.... ужас просто. Кви са тия комшииПървоначално публикувано от ba4_dido
Здравейте някой можели да ми кажи за този модел Fujitsu ASY-12LD
Моля пепоръчайте ми фирма на лични от София. Искам да слагам Fugitsu ASY 12LCC. Намерих само Екоматик, ама им е много скъп монтажа.Всички други предлагат обикновения модел -само L. Благодаря за съдействието предварително.
Ето ви едно впечатление. Вътрешното тяло в спалнята ми е почти над главата. От това положение аеродинамичните шумове които се чуват са най-слабо когато клапите са отворени максимално (сочат надолу)
Ами така няма ли да духа точно върху тебе(върху спалнята)
само денемПървоначално публикувано от genagold1
Жена ми има в офиса климатик Fujitsu втора употреба.Немога да разбера какъв модел е?На външното тяло има следната номерация А0255РВ а на дистанционното АR-WA1 , на вътрешното тяло само иероглифи.Някой може ли да каже нещо за тази клима?
Здравейте,
интересно ми е тия два дена , климатика ми :
http://www.bulclima.com/bg/product/1...teristiki.html
грам не баца . Включва за 10 минути вечер и тва е . През останалото веме просто си седи, а вътрешното тяло духа супер, ама супер лекичко стайна температура . Нагласил съм го на 21 градуса , стаята е 18 квадрата, панелка , с изолация , ПВЦ , цел ден я грее слънце , комшийките са бабки с парно и яко греят. Ако му дигна температурата на 24 градуса , почва да духа 20 минути , не много топло, докато качи температурата. Трябва да му задам 30 градуса зада почне да духа наистина доста топло . Иначе си духа нито топло нито студено. Даже и при -6 ,-7 спираше (достигаше си температурата и изключваше компресора) , има ли проблематика при -7 да изключи компресора и после пак да тръгне , като климатаика си е включен.
аве не ви ли дотегна да ги гледате тия климатици
Ами цяла нощ спах ,на изключен климатик и отворен прозорец.На сутринта в стаята 19 градуса, а на климатика на термометъра горе на високото даже 21. ...Прекрахме се с тия климатици май . .... При тая топла зима , можеше от стените на комшиите да караме,на аванта .