Страница 133 от 308 ПърваПърва ... 83123131132133134135143183 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,981 до 1,995 от общо 4608

Климатици Fujitsu General - впечатления

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    May 2003

Re:Климатици Fujitsu General - впечатления

Тоя новия им завод е от по-късна пролет пуснат в експлоатация, наште не са от там със сигурност. Но това не ме бърка - казвал съм няколко пъти че МАРКАТА е от значение(хората имат име да си защитават и къде/как ще си произвеждат продуктите не ме интересува изобщо).

А пък аз само казвам какво "не пише" на моята бройка за статистиката дет се вика. На твоя ако пише друго, добре - дай да видим какво?

2.  

3. Тук е от
    Sep 2008

dgenov на моя пише made in P.R.C-което е китай

4. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

Цитат Първоначално публикувано от laodzu
    Ква е тая японска кола да има разход 5.5 при нормално каране па да дига 180-200км ч.За да има такав малак разход значи е с малък двигател и за да дигне 180 200 май ще трябва да я дърпа болид от формула 1.
    избери си произволен дизел с най малко 100 коня ,може и да не е японски и ще постигаш както разход от 5,5 ,така и 200 км/ч ( но не едновременно )

5. Тук е от
    Dec 2008

Благодаря на всички!!!
    Май наистина успяхте да ме убедите и впечатлите с качеството на марката "Fujitsu General"......
    И аз по принцип към този производител се бях насочил още в самото начало.но това единствено ме притесняваше - многото различия по различните сайтове с "буквичките" им!!!!!!!!!!
    Но щом нсичко е О.К. - нова само може да ме успокои и зарадва............

6. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2008

Няма какво да те притеснява Fuji.Fujitsu,General едно и също но според мен ако ти се дават малко повечко пари по добре си вземи LD серията доста по мощни са от LGC имат и плазмен филтър който не е лош върши работа и дизайна е доста по добър.

7. Member
    Тук е от
    May 2003

Чак да е по-добър дизайна? На мен ми харесват правоъгълните форми повече. Замисли се защо се променя дизайна на пластмасата на една техника, защото се е харесала на купувачите ли?

П.С. това разбира се не трябва да е водещия критерий при избора , както се казва гледай какво има под капака а не какъв цвят е

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2008

Е то всеки нов модел си е с нов дизайн,но по тази логика са намалили и мощността, защото на купувачите не им харесват по-мощните клими на същите пари ли?

10. Тук е от
    Nov 2008

Mоже би се изразих неправилно.
    Много съм доволен от климатика си не съжалявам за 2-та бона,които дадох-мърка си и топли безотказно .Просто споделих това,което измерих за моите 60 куб.направо се родихме с климатика най-накрая жената се стопли .Миналата година плащахме по 150 лв. за духалка и умирахме от студ,а сега сьс сигурност сметките ще са по-малки и по-важното е,че 24 часа ще сме на топло.И не вярвам повече от 60 лв да ни гльтне.

-----------------------------------------
    Колеги я кажете вентилатора на коя степен го оставяте.
    А плазмения филтьр постоянно ли го държите включен или.

11. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2008

вентилатора си е най дорбе на ауто при инверторите а филтъра както прецениш но не гълта нищо като ток кажи речи.

12. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Вентилатора на Auto, но ако случайно е изпуснал температура и е по-ниска, за известно време на Medium оправя нещата и после пак на Auto! Примерно, понеже нощем намалям на 21С и на Quiet, и то пада до 20-20.5, като стана и направя 23С, го пускам за 30 минути на Medium да направи 23.2-23.4С и после на Ауто, защото иначе е силен въздуха.

13. Member
    Тук е от
    May 2003

Както казва enkov е голяма хитрина, от седмица две и аз така практикувам! Не му дигам градусите толкова, колкото засилвам вентилатора малко и топлото си идва пак на мястото.

14.  

15. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

AUTO-то ви не върши ли тази работа? Нали затова е AUTO - като трябва то само ще си превключи в medium или high. Моя си седи на AUTO и няма разлика в температурата, дори ми е на + над зададената с малко.

16. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Ами май зависи от стаята и от ситуацията вън и изолацията- те и нашите държат на ауто, ама понякога се объркват или трудно дигат, защото на Ауто целта е комфорта от въздуха, не супер точната температура.

17. Тук е от
    Sep 2008

Вятъра пречи ли на климатиците?

18. Тук е от
    Sep 2006

Цитат Първоначално публикувано от TIMBERLAKE
    вентилатора си е най дорбе на ауто при инверторите а филтъра както прецениш но не гълта нищо като ток кажи речи.
    Ако филтъра се сменя на определен брой часове работа то едва ли има смисъл да работи постоянно. Знае ли някой на колко време се сменява? От Булклима са казали че още не са внасяли филтри защото плазмите са отскоро на пазара.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Климатици Fujitsu General
    От badr във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 2217
    Последно: 12-11-23, 21:41
  2. Сервизни ръководства за климатици Fuji, fujitsu, General
    От justify във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 29
    Последно: 26-11-21, 00:39
  3. Fujitsu General ASHG09LUCA или Fujitsu General ASHG12LMCA
    От Djonny във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 27
    Последно: 19-05-16, 01:53
  4. Новите инвертори на Fujitsu, General Fujitsu и Fuji Electric модели 2011 година
    От justify във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 351
    Последно: 27-10-11, 22:44
  5. Каква е разликата между(Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric) и кои да избера
    От bat.zdravo във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 19
    Последно: 28-07-11, 01:38

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе