Колкото по тесен е един отвор толково е по-голямо триенето,а от триенето се отделя топлинна енергия-чисто научно.
Колкото по тесен е един отвор толково е по-голямо триенето,а от триенето се отделя топлинна енергия-чисто научно.
Ебеш ли го
Mod.edit avenger въздържай се от подобни изказвания!
Въпрос за напреднали.
Къде мога да прочета повече за консумацията на 12LGC
във фактурата на енергото пише най подробно за консумацията
От тука сервизните - разгледа ли ги? http://www.jac.ru/general/
Слушайте пичове.Всичко мн. яко на климатиците, ама има ли спасение от конденза?Миналата зима бях на дърва и нямаше капка вода,а сега има баячка.Това coil dry ima li efekt ili taka ste e do april mesec i da se primirq има ли ефект или така ще е до април месец и да се примиря.
Mod edit avenger Последно на кирилица или на латиница ще постваш?
coil dry - изсушава вътрешния топлообменник след като климатикът ти е работил в режим на охлаждане, малко се четат упътванията в днешно време
Единственото спасение от конденза е да го изведеш някъде с тръба и нагревател.
По назад във темата е писано.
Ква тръба ве хора.От стъклата,ами ако има по стените то е вЛАга,не тече чак толкова.
Сигурно дограмата ти не е в ред,или стените ти не дишат,ако си направил изолация с фибран той запечатва стените.Аз нямам такъв проблем.
Не ве по стените няма.Само по стъклата.И не е само в нас така,а навсякъде, където се отоплява на ток.Миналата година нали бях със същата дограма.Не била в ред
и нямам изолация,а съм среден апартамент.Няма външни стени .
Правопис ееех правопис!
Проветрявай по-често. Иначе за конденда по стъклата помагат или ролетни щори (спуснати) или стъклопакет с К-стъкло. Ако помещението е кухня - задължително аспиратор!
Ми с бебе съм.Как да проветрявам?Пазя 22 градуса иначе мн бързо изстива.Мерси все пак .
Отваряй леко, но често прозореца за кратко без да спираш климатика. Може и за по-дълго време ако бебето е в друга стая. Избягвайте да сушите дрешки в стаята, гладене с пара, изнесете цветята ако има такива. Има такива уреди, дето изтеглят влагата от въздуха