Колкото по тесен е един отвор толково е по-голямо триенето,а от триенето се отделя топлинна енергия-чисто научно.
Колкото по тесен е един отвор толково е по-голямо триенето,а от триенето се отделя топлинна енергия-чисто научно.
Ебеш ли го![]()
![]()
Mod.edit avenger въздържай се от подобни изказвания!
Въпрос за напреднали.
Къде мога да прочета повече за консумацията на 12LGC
във фактурата на енергото пише най подробно за консумацията![]()
От тука сервизните - разгледа ли ги? http://www.jac.ru/general/
Слушайте пичове.Всичко мн. яко на климатиците, ама има ли спасение от конденза?Миналата зима бях на дърва и нямаше капка вода,а сега има баячка.Това coil dry ima li efekt ili taka ste e do april mesec i da se primirq има ли ефект или така ще е до април месец и да се примиря.
Mod edit avenger Последно на кирилица или на латиница ще постваш?
coil dry - изсушава вътрешния топлообменник след като климатикът ти е работил в режим на охлаждане, малко се четат упътванията в днешно време![]()
Единственото спасение от конденза е да го изведеш някъде с тръба и нагревател.
По назад във темата е писано.
Ква тръба ве хора.От стъклата,ами ако има по стените то е вЛАга,не тече чак толкова.
Сигурно дограмата ти не е в ред,или стените ти не дишат,ако си направил изолация с фибран той запечатва стените.Аз нямам такъв проблем.
Не ве по стените няма.Само по стъклата.И не е само в нас така,а навсякъде, където се отоплява на ток.Миналата година нали бях със същата дограма.Не била в ред
и нямам изолация,а съм среден апартамент.Няма външни стени .
Правопис ееех правопис!
Проветрявай по-често. Иначе за конденда по стъклата помагат или ролетни щори (спуснати) или стъклопакет с К-стъкло. Ако помещението е кухня - задължително аспиратор!
Ми с бебе съм.Как да проветрявам?Пазя 22 градуса иначе мн бързо изстива.Мерси все пак .
Отваряй леко, но често прозореца за кратко без да спираш климатика. Може и за по-дълго време ако бебето е в друга стая. Избягвайте да сушите дрешки в стаята, гладене с пара, изнесете цветята ако има такива. Има такива уреди, дето изтеглят влагата от въздуха