Аз не съм там сега, но звъннах да проверя. Оказва се, че сега са разтопени и двата, но не се знае дали от дефрост, или от това, че все пак се стопли и времето. Предадох и инструкциите. Мерси. Но все пак ми беше чудно?!
Аз не съм там сега, но звъннах да проверя. Оказва се, че сега са разтопени и двата, но не се знае дали от дефрост, или от това, че все пак се стопли и времето. Предадох и инструкциите. Мерси. Но все пак ми беше чудно?!
за да разбереш дали прави някакви проблеми трябва да ги исключиш и двата за 5-10мин. от захранването след което да ги включиш едновременно и тогава виш какво правят и двата.
аз пак за конденза.я кажете тогава това dry изсушаване на въздуха помага ли и ако как да го ползвам.по колко време и на колко време.мерси.
dry е само когато го ползваш за студено.
Става и зимата,но ще охлажда леко,т.е температурата ще спада бавно.
Здравейте! Имам Fujitsu asy 12lcc. Бива. Екстра е даже! Сега искам да сложа същия, само че по-малък в спалнята. 35 кубика, ПВЦ дограма, тухла. Студена стая като цяло. Шефът на фирмата ме убеждава, че 7-ца би ми вършила работа идеално. Работата е, че само 7-ца има в магазина, започнали са да работят с General iи това е единственото останало Fujitsu ASY 07LCC. Не откривам никъде технически данни за 7-ца. Споделете мнения дали да му се доверя на този или да си търся 9-ка. И въобще ако имате предложения за всякакви марки и модели, подходящи за спалня.
Fujitsu ASYA 07LCC е почти с мощностите на Fujitsu ASYA09LGC.3,0кВ номинал на отопление,което идва по 85W/м3-напълно достатъчно.
Ти се радвай, че има 7-ца, защото точно такъв ти трябва! Слагай смело.
Да не говорим че 7LCC няма никакви конструктивни и схемотехнически разлики с 9LCC. Когато в локалния магазин бяха останали 7 и 9 аз избрах 7 понеже 9 беше с значително по-висока цена. Същия компресор, същия грамаж фреон, същото кило алумун за топлообменниците - просто 7 има софтуерно ограничаване на мощноста (по отношение на управлението на компресора от процесора) но и така се постига по-добър COP при еднакви други параметри ако е оразмерен добре.Първоначално публикувано от jori
здравейте.вупрос.имам малко конденз.особено като е влажно.мога ли да ползвам изсушаванвто и за колко времве 4е да предотвратя това.ако може пове4е инфо за тази опция.мерси
На "отопление" не може. Тази опция е в режим "охлаждане" - подържа температурата с постепенно извличане на влагата от въздуха. Иначе има много писано във форума за влагата в къщи - потърси. Най-лесно е с отваряне на прозореца чат пат и/или закупуване на влагоуловител + външна изолация.
ами в книшката пише пролетно есенния сезон и това е самостоятелна опция.пи6е 4е мойе да се ползва а тогава неможе да топли и охлажда.не е комбинирано аз искам по 1 4ас например.фуджитсу 09лжц е климатика.
Здравейте,
Родителите ми имат Fuji 09LGC, в момента е настроен на 22 градуса и термометъра показва 20. От време на време започва да духа хладно(за около 15мин)температурата на вънка е 0 градуса - на изхода на клапите е 35градуса. Реших да го пробвам на мах(зададени 30 градуса на HIGH) - на изхода на клапите е 50градуса. Притеснява ме това хладно духане, което създава усещане за студено в стаята?
Просто му вдигни градусите на 24.За тока не се притеснявай- ако сте в апартамент няма да ти изгори повече от 30 лв. ток на месец,ако сте в къща около 40лв..Първоначално публикувано от tsabu