Страница 137 от 308 ПърваПърва ... 87127135136137138139147187 ... ПоследноПоследно
Резултати от 2,041 до 2,055 от общо 4608

Климатици Fujitsu General - впечатления

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Mar 2008

Re:Климатици Fujitsu General - впечатления

Аз не съм там сега, но звъннах да проверя. Оказва се, че сега са разтопени и двата, но не се знае дали от дефрост, или от това, че все пак се стопли и времето. Предадох и инструкциите. Мерси. Но все пак ми беше чудно?!

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2008

за да разбереш дали прави някакви проблеми трябва да ги исключиш и двата за 5-10мин. от захранването след което да ги включиш едновременно и тогава виш какво правят и двата.

4. Member
    Тук е от
    Sep 2008

аз пак за конденза.я кажете тогава това dry изсушаване на въздуха помага ли и ако как да го ползвам.по колко време и на колко време.мерси.

5. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2008

dry е само когато го ползваш за студено.

6. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2006

Става и зимата,но ще охлажда леко,т.е температурата ще спада бавно.

7. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2008

Точно че няма смисъл да го прави.

8.  

9. Тук е от
    Oct 2007

Здравейте! Имам Fujitsu asy 12lcc. Бива. Екстра е даже! Сега искам да сложа същия, само че по-малък в спалнята. 35 кубика, ПВЦ дограма, тухла. Студена стая като цяло. Шефът на фирмата ме убеждава, че 7-ца би ми вършила работа идеално. Работата е, че само 7-ца има в магазина, започнали са да работят с General iи това е единственото останало Fujitsu ASY 07LCC. Не откривам никъде технически данни за 7-ца. Споделете мнения дали да му се доверя на този или да си търся 9-ка. И въобще ако имате предложения за всякакви марки и модели, подходящи за спалня.

10. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2008

Fujitsu ASYA 07LCC е почти с мощностите на Fujitsu ASYA09LGC.3,0кВ номинал на отопление,което идва по 85W/м3-напълно достатъчно.

11. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Ти се радвай, че има 7-ца, защото точно такъв ти трябва! Слагай смело.

12. Member
    Тук е от
    Oct 2007

Цитат Първоначално публикувано от jori
    Fujitsu ASYA 07LCC е почти с мощностите на Fujitsu ASYA09LGC.3,0кВ номинал на отопление,което идва по 85W/м3-напълно достатъчно.
    Да не говорим че 7LCC няма никакви конструктивни и схемотехнически разлики с 9LCC. Когато в локалния магазин бяха останали 7 и 9 аз избрах 7 понеже 9 беше с значително по-висока цена. Същия компресор, същия грамаж фреон, същото кило алумун за топлообменниците - просто 7 има софтуерно ограничаване на мощноста (по отношение на управлението на компресора от процесора) но и така се постига по-добър COP при еднакви други параметри ако е оразмерен добре.

13. Member
    Тук е от
    Sep 2008

здравейте.вупрос.имам малко конденз.особено като е влажно.мога ли да ползвам изсушаванвто и за колко времве 4е да предотвратя това.ако може пове4е инфо за тази опция.мерси

14.  

15. Member
    Тук е от
    May 2003

На "отопление" не може. Тази опция е в режим "охлаждане" - подържа температурата с постепенно извличане на влагата от въздуха. Иначе има много писано във форума за влагата в къщи - потърси. Най-лесно е с отваряне на прозореца чат пат и/или закупуване на влагоуловител + външна изолация.

16. Member
    Тук е от
    Sep 2008

ами в книшката пише пролетно есенния сезон и това е самостоятелна опция.пи6е 4е мойе да се ползва а тогава неможе да топли и охлажда.не е комбинирано аз искам по 1 4ас например.фуджитсу 09лжц е климатика.

17. Тук е от
    Jun 2008

Здравейте,

Родителите ми имат Fuji 09LGC, в момента е настроен на 22 градуса и термометъра показва 20. От време на време започва да духа хладно(за около 15мин)температурата на вънка е 0 градуса - на изхода на клапите е 35градуса. Реших да го пробвам на мах(зададени 30 градуса на HIGH) - на изхода на клапите е 50градуса. Притеснява ме това хладно духане, което създава усещане за студено в стаята?

18. Member
    Тук е от
    Oct 2005

Цитат Първоначално публикувано от tsabu
    Здравейте,

Родителите ми имат Fuji 09LGC, в момента е настроен на 22 градуса и термометъра показва 20. От време на време започва да духа хладно(за около 15мин)температурата на вънка е 0 градуса - на изхода на клапите е 35градуса. Реших да го пробвам на мах(зададени 30 градуса на HIGH) - на изхода на клапите е 50градуса. Притеснява ме това хладно духане, което създава усещане за студено в стаята?
    Просто му вдигни градусите на 24.За тока не се притеснявай- ако сте в апартамент няма да ти изгори повече от 30 лв. ток на месец,ако сте в къща около 40лв..

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Климатици Fujitsu General
    От badr във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 2217
    Последно: 12-11-23, 21:41
  2. Сервизни ръководства за климатици Fuji, fujitsu, General
    От justify във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 29
    Последно: 26-11-21, 00:39
  3. Fujitsu General ASHG09LUCA или Fujitsu General ASHG12LMCA
    От Djonny във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 27
    Последно: 19-05-16, 01:53
  4. Новите инвертори на Fujitsu, General Fujitsu и Fuji Electric модели 2011 година
    От justify във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 351
    Последно: 27-10-11, 22:44
  5. Каква е разликата между(Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric) и кои да избера
    От bat.zdravo във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 19
    Последно: 28-07-11, 01:38

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе