Може, но се очудих защото моя 12LGC и други където съм виждал в режим на дефрост ги дигат нагоре и дори ги затварят точно поради тази причина - да не лъхне хладно по време на размръзяването. Но щом казвате че LCC_тата са така ОК - не знаех.
Може, но се очудих защото моя 12LGC и други където съм виждал в режим на дефрост ги дигат нагоре и дори ги затварят точно поради тази причина - да не лъхне хладно по време на размръзяването. Но щом казвате че LCC_тата са така ОК - не знаех.
theivo, проблем нямаш! Това е нормално, не бъди нетърпелив и го изчакай да си завърши дефроста и ще си влезе самичък в режим отопление. Топла зима ти желая!
благодаря за бързите отговори на всички. Сега съм леко по-спокоен, имам един кратък PDF и нещо не успях да видя по повода. Щорите ги вдигам по принцип по-нагоре , защото климатика е над компютъра ми. Не съм го изчаквал повече от 15мин , признавам си, още на 5-тата минута започвам да се озъртам за възможен проблем.
От лятото сме с климатика и още не знам как дайства при зимни условия.
Весели празници на всички и отново благодаря!!!
а бре момче, може ли на 5тта минута да разлайваш кучетата?! За късмет ей сега моя си вдигна щорите нагоре и започна да мига оперейшана - засякох 8 минути(засичал съм и по 15 веднъж в една мъгла, сега е +2 вали сняг но е меко времето) и после си тръгна пак както преди да спре. Айде тръгна ли машината вече? пиши че се изпретеснихме за тебе. Весели празници
Нищо му нема на климатикот. Мойто LCC действа по същия начин : спира да духа , почва да мига operation , жалузите си стоят надоле презцялото време . Странно то е че времето за размразяване не е еднакво . Размразява се докат изчезне скрежа по външното тяло . Гледал съм го от началото , понякога 7-8 минути се размразява , но е имало и случаи за по 20-25 минути , миналата зима в яката магла при -10 градуса.
Така че е псулютно нормално поведението .
Фуджицу имат една от най-железните дефрост програми, така че климатикът най-добре си знае колко време ще размразява. Не му се впрягай, всичко е наред.
Бачка си в момента, успокоихте ме... а "кучетата ги разлаях", защото не съм сблъсквал с проблема...Първоначално публикувано от dgenov
разгеле, отварям бутилка по случая - наздраве
Честита Коледа на всички! Не е нужно да се топлим с ракийка - машинките Fuji/Fijitsu/General си ни топлят добре Да ни радват (и топлят разбира се.. пък и да охлаждат лятото) за много години напред. Да си призная - за размразяване при мен не съм чакал пове4е от 5 минути - приключвало е винаги, максимум за около 7-8, но си зависи все пак и при какви условия и натоварвания си работи машината. До сега 12LGC-то не беше размразявало (12LCC-то все още не е размразило), но днеска сефте LGC е размразило докато ме е нямало. Позна се по ледчето натрупано по кондензната тръба. Върши работа - мога да се възползвам ако закъсам за охладител за ракийката
Иначе малко сравнение: пипайки по пластинките отзаде (сега е тъмно и не виждам) се усеща натрупан лек скреж по 12LGC. За сметка на това компресора рабори значително по-леко (тихо и с по-ниски вибрации) спрямо 12LGC. Съдейки по вибрациите си мисля че компресора при 12LGC има или доста по добро окачване или наистина сериозно е пипнато по програмата за управление. При еднаква схемотехника и комресори просто разликата на звук е значителна. Нека споделят и собственниците на 12LCC дали усещаъ вибрации от компресора, дали звука е един нискочестотен с принудено леко вибриране на цялото тяло (то си е бая тежко като цяло). LGC-то като че ли изобщо не страда от този проблем. Един мазен звук, доста по тих и лек спрямо 12LCC (говоря само за външно тяло, понеже при вътрешното... 12LGC според мен доста остъпва по отношение на комфорт на шум при MID и HIGH нива).
Времетраенето на размразителния процесец зависи от наколко фактора: външна/вътрешна температура, както и от натрупаното количество скреж по външното тяло. Това което ти си написал, че понякога размразяването трае 20-25 мин. не е съвсем нормално тай, като по програма процеса е ограничен макс. до 15 мин. По назад в темата съм сложил таблица с програмата за размразяване, порови се и я разгледай.Първоначално публикувано от lada2107
Весела коледа на всички и не пречете на климите си да работят
излизам тази сутрин на терасата и какво да видя - фиджицу-то направило една лента скреж около 10см. само в горната част на външното тяло. иначе си духа топло вътре. сега го чакам да почне да размразява. ако не се оправи, ще ми се наложи омразната процедура по викането на бездарниците, които го монтираха. започвам да се чудя дали да не тегля една майна на гаранцията и да викна някой, на който да си му платя, но поне да свърши работа.
И какво смяташ,че може да се направи?Това не е свързано изобщо с "бездарниците",т.е.няма никаква връзка с монтажа.Просто през този сектор налягането е по-малко от това в останалата част и температурата на изпарение е по-ниска,оттам е и заскрежаването."Дефекта" е породен от минимално стеснение на някой участък от тръбичките ,което е станало още в завода,как мислиш да се открие?Ако вътре е нормално,защо просто не седнеш на масата,Коледа е все пак,и да го оставиш да си работи.
благодаря ти за информацията! нямах представа какъв е проблема и какво може да се направи по простата причина, че образованието и познанията ми са в насока, различна от климатичната. според това, което казваш, разбирам че трябва да се смени изпарителят на външното тяло заради този заводски дефект. неприятно. (определението 'бездарници' не е поставено случайно - за него си има причини, макар в този случай да не е на място, щом вината не е в монтажа)Първоначално публикувано от vanko68
Не заскрежава ли на ивици при проблеми с количеството фреон?
Да,но при проблем само в този участък.При намаляване на фреона просто заскрежаването става все по-забележимо.Т.е ако намалее фреона,първо ще се забележи там,така че въпроса ти е основателен.
OutCold-работил ли е климатика миналата зима.Ако тогава не си забелязал това,по-вероятно е да е от фреона,не че проблема със стеснението го няма,но не е важен за работата като цяло.Ако имаш вътре забележки откъм отоплението-да се премести външния датчик за дефроста в проблемния участък,обикновено е ниско долу.