Страница 129 от 308 ПърваПърва ... 79119127128129130131139179 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,921 до 1,935 от общо 4608

Климатици Fujitsu General - впечатления

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Re:Климатици Fujitsu General - впечатления

Надявам се е щял да си разскрежи и без да го пускаш на макс

2.  

3. Senior Member Аватара на valen1
    Тук е от
    Sep 2007

Цитат Първоначално публикувано от TIMBERLAKE
    Имам първи и то добри наблюдения относно 12LGC днес сутринта имаше доста мъгла при -2 и клиент ми се обади че се е заскрежил целия викам ще отида да го вида може да е испуснал или да не обескрежава нещо.
    Отивам наистина целия в скреж задавам 30 градуса компресора се засили на мах мера с уреда въздуха който излиза от вътрешното 62-3градуса отчете.След 30минс работа в помещението което е 65кубика панелка с 2 външни стени без изилация с лоша дограма климатика е на север направи 27градуса на места 25 след което се обескрежи напълно температурата падна на 24 след което тръгна пак на мах и продължи работата нормално искарвайки 68градуса след няколко мин. намали и си влезе в режим потдържайки 26-7 градуса в стаята.
    От толкова хвалене на климатиците които продава и монтира TIMBERLAKE допуска грешката хората да си мислят, че има нещо нередно с програмата за разкрежаване при модела Fujitsu ASYA12LGC.

Но така е, като под път и над път тръбиш колко хубави климатици продаваш и как всички други, които не предлагаш са боклуци. В опитите си да измисли нови аргументи в подкрепа на марката и модела започва да допуска грешки.

4. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2008

тук наистина има малоумни хора извода е че дори и със скреж работи добре знам че и без да го засилвам щеше да си обескрежи просто исках да видя какви са му възможностите при малко по коварно време.
    valen1 всички знаем кои са добрите марки и те са точно 4 аз работя с 2 от тези не че не са ми предлагали и с другите 2 да работя просто неискам всеки си преценява.Междодругото казвал съм че съм работил с доста марки но като цяло от тези с които работя в момента съм най доволен.Не крия че дайкина са по добри от General и Mitsubishi но имам причини за да не работя с него не че не ми се натискаха и те.

5. Тук е от
    Sep 2008

Без самнение FUJITSU са много яки климатици това е ясно изслушвайте се за да няма недоразомения.

6. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

Цитат Първоначално публикувано от TIMBERLAKE
    всички знаем кои са добрите марки и те са точно 4 аз работя с 2 от тези
    това са Мидея ,Хитачи ,Кроун и Осака ти работиш с Мидея и Хитачи ако правилно съм те разбрал .. ако не съм значи всичките ти постове са напразни

7. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2008

Alexi с този твой пост ме разби тотално точно тези марки плюя постоянно mideq само за лятото както съм казвал.
    Хора какво ви става бе човек да не се обади в тоя форум всички го нападате все едно съм ви изял закуската какво толкова лошо казах все пак работя главно с General просто споделих наблюдения които не са лоши вие квото ми се нахвърлихте и това го правите все хора които едно че неразбирате много много ами друго че следите темите само и само да се заядете с някой не да му помогнете.Аиде спрете с тия селски навици.
    евала на хора като Board_Man, deian , vanko68 , jori и ако някой съм пропуснал извинявам се.Това са хората които правят добро впечатление

8.  

9. Тук е от
    Nov 2008

Aбе,колеги никой така и не ми каза да вземам ли 12LCC или да вземам Панасоник 15HКЕ за 35м2 стая с изолация ,но на първи етаж.???Хайде помогнете, че зимата дойде, а въглищата ми свършват и ако ще ми е по-евтино на ток да купувам бързичко.Ако пък има по-добър модел, кажете.

10. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2008

за 35м2 12lcc ти е малка ако си се навил на тази марка ще ти трябва 14LCC поне.
    Към панасоника точно този модел нямам наблюдения но щом е на толкова ниска цена едва ли ще е нещо което да ме учуди с добра работа нека някой който е монтирал такъв да каже как работи.

11. Тук е от
    Nov 2008

Аи него го дават до 7кв,а маистор ми каза 4е ми трябвало поне 5.6кв.

12. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Гледа се номиналната мощност, а не максималната. Тя не може да бъде отдавана постоянно, а и при минусови температури пада, както и номиналната също. Трябва ти нещо по-голямо от 12-ка.

13. Тук е от
    Nov 2008

Никакъв шанс ли нямам с 12ка? Четох някъде, че му дават за 105м3, а аз съм с 81м3 и не говоря все пак за 12LGC ,a зa 12LCC!!!

14.  

15. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

При 81 m3 ще имаш по 60 W/m3 което при добра изолация може и да стига. По принцип с този модел не ти достига малко по-малко от киловат, но ти си знаеш помещението. Може и да се справя.

16. Тук е от
    Nov 2008

За6тото разбрах 4е LCC са По добри от LGC и не са орязана версия затова!!а и са по евтини от 14 естествено а там говорим за доста пове4е пари4ки които сега ба6 нямам.

17. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2008

Не съм фен на тази марка,но по-добре вземи Панасоника.На него му дават доста по-висока мощност.
    P.S.Всъщност сега като погледнах-не толкова висока:
    Охлаждане: 0,9-4,15-4,55 kW
    Отопление: 0,9-5,17-6,3 kW

18. Тук е от
    Mar 2008

mucy, зависи какви температури гониш и помещението до колко е компактно. Ако става въпрос за правоъгълно помещение съотношение 4/3 примерно и желана температура около 22° и не си правиш бъзици да го спираш, намаляш и усилваш в широки температурни граници, мисля, че няма да е никакъв проблем за 12LCC. Аз с 2 такива топля 5 помещения, около 75-76 квадрата със стените и се справят перфектно за сега. Имаше дни със сутрешни температури до -9° и никакъв проблем. Работят на минимал през повечето време и комфорта е на ниво. Просто ги нагласих на 22° и не ги чопля излишно. Всъщност на отопление номинала им е 16400BTU, а на този панасоник 15ка колко е? Който знае да каже.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Климатици Fujitsu General
    От badr във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 2217
    Последно: 12-11-23, 21:41
  2. Сервизни ръководства за климатици Fuji, fujitsu, General
    От justify във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 29
    Последно: 26-11-21, 00:39
  3. Fujitsu General ASHG09LUCA или Fujitsu General ASHG12LMCA
    От Djonny във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 27
    Последно: 19-05-16, 01:53
  4. Новите инвертори на Fujitsu, General Fujitsu и Fuji Electric модели 2011 година
    От justify във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 351
    Последно: 27-10-11, 22:44
  5. Каква е разликата между(Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric) и кои да избера
    От bat.zdravo във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 19
    Последно: 28-07-11, 01:38

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе