Страница 189 от 308 ПърваПърва ... 139179187188189190191199239 ... ПоследноПоследно
Резултати от 2,821 до 2,835 от общо 4608

Климатици Fujitsu General - впечатления

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Sep 2008

Re:Климатици Fujitsu General - впечатления

Цитат Първоначално публикувано от ggoouu
    Здравейте.Имам Fujitsu-12LD но както падне температурата под 2*-3* градуса и от външното тяло се чува бучене като от трафопост.Колкото повече пада живака толкова повече се увеличава шума.Идва момент в които като си легнем в спалнята(LD-to e в хола)и си го чуваме доста добре този шум-много е дразнещо.От ф-та от която го купих ми казаха,че било съвсем нормално и да не се шашкам,дори не пожелаха да дойдат и да видат за какво става на вапрос.За мене не е нормално на комшииката OSAKATA за 700 кинта да работи по тихо от моето Fujitsu.
    Някой със същия климатик да има подобни проблеми?Иначе е много икономичен и топли ЯКО-за 3 месеца имам точно 220 лв. ток,отоплявам 2 стаи=32 кв.м.=80 куб.м. изключвам го на 10 дена за 20-30 мин.докато изчиста филтрите.Задал съм му 22* и си поддържа 21* в хола,спалнята 19*-20* e когато беше -18* го засилих на 25* и си поддържаше между 19*-21* в двете стаи но...... от 3-4 дни се застуди малко и тоз шум пак се появи
    Това дето си го описал много прилича на моя случай. Имах такъв проблем и го реших със слагането на тампони. Отделно направих тема по-въпроса. Ако ти е интересно погледни тук: http://forum.setcom.bg/index.php/topic,39477.0.html

2.  

3. Member
    Тук е от
    Sep 2008

здравейте.един въпрос.ве4ер си оставям климатика на 19 градуса.толкова си ги и прави.сутринта като стана го усилвам на 22 и поработва 4ас и се размразява за 3-4 мин.а видимо няма заскрежаване по него и си е сух и нищо не капи след размразяването.нормално ли е.мерси.

4. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Нормално си е, няма проблеми.

5. Тук е от
    Feb 2009

Здравейте.В някои от коментарите за 12LDC се споменава,че като работи мирише на озон. Как мирише озонът? Неприятно ли е?Вредно ли е?

6. Тук е от
    May 2008

О, много мирише озонът, на кислород най-вече...

7. Member
    Тук е от
    Sep 2007

Още помня в детската градина ни облъчваха с ув лампи, слагаха ни очила. Имаше една специфична миризма. Не е вредно.

8.  

9. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Подобна миризма се усеща от време на време в стаята, където ми е Sanyo-то с UV-лампата. За друго не знам, но убива микроби и плесени.

10. Senior Member Аватара на bobovo
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    гр. Петрич

Fujitsu 12 lgc презадоволяваща като качество--цена http://www.dekom.bg/index.php?page=p...b56c8cb4663063

11. Member
    Тук е от
    Oct 2007

Ехх, като казах преди време че реалната цена на машината е около 1000лв а не 1600, бил съм явно много близко това да се случи и на практика Да вметна - монтажа от Деком не е включен в офертата и е 180лв. Има опция монтажа да се извърши от друга работна група по предложение от клиента, но тогава гаранцията се поемала от монтажната група на клиента.

12. Senior Member Аватара на valen1
    Тук е от
    Sep 2007

Доста пари са направили в началото търговците продавайки с огромни надценки модела LGC, не че сега надценките им не са големи. Затова и те така бурно реагират при опита на някой да каже нещо лошо за тези три марки производители на тези три LGC, LCC, LDC проблемни модела.

Просто модела при производителя е с ниска цена отговаряща на по-ниското му качество. И е напълно нормално за цената им когато им стане студено компресора на моделите LDC, LGC, LCC да не иска да работи. Това изглежда не е много голям проблем, защото когато отвън се стопли времето пак си тръгват. Още веднъж отбелязвам, че не се развалят просто компресора в студеното време се мъчи да тръгне, но не може.

Изглежда само на мен ми се струва ненормално да те излъжат да дадеш 1 600 лв. за климатик който взимаш уж да те топли а той да отказва в студеното време да работи. После се налага техници да викаш и с проблеми да се занимаваш, за да го накарат да тръгне вместо да забравиш, че климатик си купил и само да се топлиш с него.

13. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2008

valen1 3-4 човека се обадиха с такъв проблем и го искара че всички продадени климатици са така.От хиляди продадени климатици няма как да няма дефектни от която и да е марка.Моля те не преувеличавай.Без да се обиждаш, но или си промени мнението както е в действителност или си го истрий сам.

14.  

15. Member
    Тук е от
    May 2003

Цитат Първоначално публикувано от bobovo
    Fujitsu 12 lgc презадоволяваща като качество--цена http://www.dekom.bg/index.php?page=p...b56c8cb4663063
    Мдааа, тия от Деком избиха рибата Цялата серия LGC е намалена, но 12ката направо няма равна - по-ниска и е цената от на 7мицата от същата серия. И като гледам по-надоло Медейките - ще си стигнат цените в скоро време май?
    http://www.dekom.bg/index.php?page=p...6e2d2298a91f8f

П.С> обадих се в Деком: Fujitsu ASY-A12LGC Цена: 1179 лв. НЕ е печатна грешка По любопино ми е как ще реагира конкуренцията след слизането на Фужитсу на тяхната маса(тия марки и модели които са в този ценови диапазон до 1200лв)?

16. Member
    Тук е от
    Jun 2005

Цитат Първоначално публикувано от valen1
    Затова и те така бурно реагират при опита на някой да каже нещо лошо за тези три марки производители на тези три LGC, LCC, LDC проблемни модела.
    Просто модела при производителя е с ниска цена отговаряща на по-ниското му качество. И е напълно нормално за цената им когато им стане студено компресора на моделите LDC, LGC, LCC да не иска да работи. Това изглежда не е много голям проблем, защото когато отвън се стопли времето пак си тръгват. Още веднъж отбелязвам, че не се развалят просто компресора в студеното време се мъчи да тръгне, но не може.

Изглежда само на мен ми се струва ненормално да те излъжат да дадеш 1 600 лв. за климатик който взимаш уж да те топли а той да отказва в студеното време да работи. После се налага техници да викаш и с проблеми да се занимаваш, за да го накарат да тръгне вместо да забравиш, че климатик си купил и само да се топлиш с него.
    1.Проблемни на каква база?
    2.По-ниско качество спрямо КОЕ друго качество?
    3.Ваденето на генерални заключения по този начин е дост плиткоумно
    4.На база какво го отбелязваш това?
    5.За кой по точно модел става въпрос?

Аве няма ли модератори тука?
    Цитат Първоначално публикувано от dgenov
    И като гледам по-надоло Медейките - ще си стигнат цените в скоро време май?
    По любопино ми е как ще реагира конкуренцията след слизането на Фужитсу на тяхната маса(тия марки и модели които са в този ценови диапазон до 1200лв)?
    Нарича се СЕЗОН цялата работа.

17. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2008

Цитат Първоначално публикувано от valen1
    Доста пари са направили в началото търговците продавайки с огромни надценки модела LGC, не че сега надценките им не са големи. Затова и те така бурно реагират при опита на някой да каже нещо лошо за тези три марки производители на тези три LGC, LCC, LDC проблемни модела.

Мамка им търговци,бой по главата.Айде де.Ще печелят пари,а.Не купувайте от търговци.
    Само от гаражни майстори.Даже и без гаражи да са.

18. Тук е от
    Aug 2007

[quote ]

Аве няма ли модератори тука?Нарича се СЕЗОН цялата работа.
    [/quote]

То хубаво викаш сезон ама според теб кой вече ще си купи този модел за 1600 като знае ,че дори и на 1200 фирмата пак е на печалба ?
    И какви изводи трябва да си направи потребител който за първи път чете форума и в една тема се говори , че свестен инвертор 12-ка не може да струва по-малко от 1600-1800 лв. , в друга тема много хвалят една марка , а на края се оказва че този модел уж много хубав а струва колкото Мидея.Нещо се обърках ! Прекалено сложно стана за моя лаишки мозък. angel

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Климатици Fujitsu General
    От badr във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 2217
    Последно: 12-11-23, 21:41
  2. Сервизни ръководства за климатици Fuji, fujitsu, General
    От justify във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 29
    Последно: 26-11-21, 00:39
  3. Fujitsu General ASHG09LUCA или Fujitsu General ASHG12LMCA
    От Djonny във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 27
    Последно: 19-05-16, 01:53
  4. Новите инвертори на Fujitsu, General Fujitsu и Fuji Electric модели 2011 година
    От justify във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 351
    Последно: 27-10-11, 22:44
  5. Каква е разликата между(Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric) и кои да избера
    От bat.zdravo във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 19
    Последно: 28-07-11, 01:38

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе