А, надали монтажа е на една цена, всеки си слага различна.Моя беша 1559, не 1540, сбъркал съм, сега погледнах офертата.
А, надали монтажа е на една цена, всеки си слага различна.Моя беша 1559, не 1540, сбъркал съм, сега погледнах офертата.
вчера случайно чух в ямбол фирма с монтаж 12лгц 1500лв.другите градове как е ако знаете.
Не се бойте тези цени са само за Цнетралния офис във София за дилърите цените остават същите които си бяха.Не са като К&К да продават по евтино от дилърите
На мен ми го монтираха за 200 в София, Може би щото го взех директно от Пингвин.Първоначално публикувано от Alexi
на мен ми го монтираха за 216 лв в София
По-евтина машина с по-скъп монтаж или обратно - както и да се върти, сумарно за клиента е все тая - интересува го крайната цена! Такива бяха цените и септември 2008ма, после ги дигнаха ... според сезона леко ги "коригират"
anonimen, а за колко ти го продадоха?
Може ли на General ASH12LA да се сложи компресор от LCC
не са този които изкарах от LA то е японски и няма марка можеби си е тяхно производство пише 99 волта 60 херца, а от LB нататък следващите са с компресори тошиба и на тях пише 146 волта до 120 херца. Дали електрониката на LA ще се справя с тошибата
Здравейте
От няколко месеца експлоатирам Фуджицу 12 ЛД, и като че ли забелязвам някои неща които не ми харесват.
-Някой беше писал тук че при най-долно положение на жалузите има тракане,при мен е същата работа,и тъй като изгубих
развръзката на въпроса,се пита в задачата: е ли това нормално или да викам гълъбите които го сложиха?
-При монтажа не вакуумираха тръбния път обяснявайки че това се прави когато има загуби по тръбния път а при мен нямало...
Това го установиха с гледане
Помещението ми е ново строителство с нормална изолация,изложение север-изток 21кв.м,височина 2.50м.
Климатика е настроен в режим авто 22градуса,като вечер около 23-24 до 7 сутринта минава в тих режим.
Измервам температурата на най-критичното място-на пода до балконската врата никога не е минавала 18 градуса,а и климатика работи нон-стоп вече около 40 дни.
Не че не си ходя по тениска,но като че ли разлика от 4-5 градуса е множко,възможно ли е това да е поради невакуумирането на тръбния път?
Такава разлика е нормална,когато климатика се ползва в ауто или тих режим.Тогава струята е слаба и недостатъчна да затопли долу до вратата.Ако пуснеш вентилатора на макс и насочиш жалузите към термометъра долу до вратата,може да се получи подобрение.
Невакуумирането няма връзка с тази разлика.
Fujitsu ASY B09LDCПървоначално публикувано от edi1
Освен това мисля, че LA серията беше AC инвертор и тогава въпросът е дали тошибата ще се справя с електрониката... Все пак не съм сигурен дали серията е променливотокова говорим за модел от преди 2005Първоначално публикувано от popovski
Аз имам 4 ри ( 2-ва са 9 LCC; 1-н 9LGC и 1-н 12LCC). Аз съм в южно жилище. Много съм доволен! Много са тихи, много бързо затоплят!В спалнята и детската пускам 15 мин преди лягане. Точно за толкова време вътре става колкото си му задал ( 23 С). Знам че инвертора не е добре да го спираш, но при положение, че има толкова бърза реакция няма смисъл да ми работи постоянно. Имам друго жилище в което съм с конвенционална OSAKA 12 JL( от която бях доволен) и 2-ве Midea( от които съм адски разочарован).Определено нямат нищо общо с Fujitsu.
Горещо ги препоръчвам на всеки. Ако ще си взимате климатик само за охлаждане може да си позволите и най-ефтината ярмомелка, обаче ако смятате да се отоплявате не правете компромиси!
Абе те яромелките както ги нарече стават за охлаждане ама дали ще може да се спи от тях е друг въпроса