Страница 172 от 308 ПърваПърва ... 122162170171172173174182222 ... ПоследноПоследно
Резултати от 2,566 до 2,580 от общо 4608

Климатици Fujitsu General - впечатления

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Re:Климатици Fujitsu General - впечатления

А, надали монтажа е на една цена, всеки си слага различна.Моя беша 1559, не 1540, сбъркал съм, сега погледнах офертата.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Sep 2008

вчера случайно чух в ямбол фирма с монтаж 12лгц 1500лв.другите градове как е ако знаете.

4. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2008

Не се бойте тези цени са само за Цнетралния офис във София за дилърите цените остават същите които си бяха.Не са като К&К да продават по евтино от дилърите

5. Тук е от
    Dec 2008

Цитат Първоначално публикувано от Alexi
    нито цените нито монтажа са еднакви в различните градове .. тука ако ми кажат 250 лв за монтаж ще им се изсмея ,а в София си е 300
    На мен ми го монтираха за 200 в София, Може би щото го взех директно от Пингвин.

6. Тук е от
    Jan 2009

на мен ми го монтираха за 216 лв в София

7. Member
    Тук е от
    May 2003

По-евтина машина с по-скъп монтаж или обратно - както и да се върти, сумарно за клиента е все тая - интересува го крайната цена! Такива бяха цените и септември 2008ма, после ги дигнаха ... според сезона леко ги "коригират"

anonimen, а за колко ти го продадоха?

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2008

Пазар

10. Тук е от
    Oct 2008

Може ли на General ASH12LA да се сложи компресор от LCC

11. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2008

Би трябвало да са едни и същи

12. Тук е от
    Oct 2008

не са този които изкарах от LA то е японски и няма марка можеби си е тяхно производство пише 99 волта 60 херца, а от LB нататък следващите са с компресори тошиба и на тях пише 146 волта до 120 херца. Дали електрониката на LA ще се справя с тошибата

13. Тук е от
    Apr 2003

Здравейте

От няколко месеца експлоатирам Фуджицу 12 ЛД, и като че ли забелязвам някои неща които не ми харесват.
    -Някой беше писал тук че при най-долно положение на жалузите има тракане,при мен е същата работа,и тъй като изгубих
    развръзката на въпроса,се пита в задачата: е ли това нормално или да викам гълъбите които го сложиха?
    -При монтажа не вакуумираха тръбния път обяснявайки че това се прави когато има загуби по тръбния път а при мен нямало...
    Това го установиха с гледане
    Помещението ми е ново строителство с нормална изолация,изложение север-изток 21кв.м,височина 2.50м.
    Климатика е настроен в режим авто 22градуса,като вечер около 23-24 до 7 сутринта минава в тих режим.
    Измервам температурата на най-критичното място-на пода до балконската врата никога не е минавала 18 градуса,а и климатика работи нон-стоп вече около 40 дни.
    Не че не си ходя по тениска,но като че ли разлика от 4-5 градуса е множко,възможно ли е това да е поради невакуумирането на тръбния път?

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2006

Такава разлика е нормална,когато климатика се ползва в ауто или тих режим.Тогава струята е слаба и недостатъчна да затопли долу до вратата.Ако пуснеш вентилатора на макс и насочиш жалузите към термометъра долу до вратата,може да се получи подобрение.
    Невакуумирането няма връзка с тази разлика.

16. Member
    Тук е от
    Jun 2005

Цитат Първоначално публикувано от edi1
    Абе, вий погледнахте ли какви цени са набичили на ДЖЕНЕРАЛ - http://www.bulclima.com/bg/page-wide...deli-ceni.html .Моя 09 LDC го взех това лято за 1540 лева, сега е 1900....и на другите са ги вдигнали с по 200 лева.........
    Аха, сега видях, че са с монтаж, явно са променили политиката, преди това бяха без монтажа.Ама пак са ги повишили с по-100-200 лева.
    Fujitsu ASY B09LDC
    Цитат Първоначално публикувано от popovski
    не са този които изкарах от LA то е японски и няма марка можеби си е тяхно производство пише 99 волта 60 херца, а от LB нататък следващите са с компресори тошиба и на тях пише 146 волта до 120 херца. Дали електрониката на LA ще се справя с тошибата
    Освен това мисля, че LA серията беше AC инвертор и тогава въпросът е дали тошибата ще се справя с електрониката... Все пак не съм сигурен дали серията е променливотокова говорим за модел от преди 2005

17. Тук е от
    Mar 2008

Аз имам 4 ри ( 2-ва са 9 LCC; 1-н 9LGC и 1-н 12LCC). Аз съм в южно жилище. Много съм доволен! Много са тихи, много бързо затоплят!В спалнята и детската пускам 15 мин преди лягане. Точно за толкова време вътре става колкото си му задал ( 23 С). Знам че инвертора не е добре да го спираш, но при положение, че има толкова бърза реакция няма смисъл да ми работи постоянно. Имам друго жилище в което съм с конвенционална OSAKA 12 JL( от която бях доволен) и 2-ве Midea( от които съм адски разочарован).Определено нямат нищо общо с Fujitsu.
    Горещо ги препоръчвам на всеки. Ако ще си взимате климатик само за охлаждане може да си позволите и най-ефтината ярмомелка, обаче ако смятате да се отоплявате не правете компромиси!

18. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2008

Абе те яромелките както ги нарече стават за охлаждане ама дали ще може да се спи от тях е друг въпроса

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Климатици Fujitsu General
    От badr във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 2217
    Последно: 12-11-23, 21:41
  2. Сервизни ръководства за климатици Fuji, fujitsu, General
    От justify във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 29
    Последно: 26-11-21, 00:39
  3. Fujitsu General ASHG09LUCA или Fujitsu General ASHG12LMCA
    От Djonny във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 27
    Последно: 19-05-16, 01:53
  4. Новите инвертори на Fujitsu, General Fujitsu и Fuji Electric модели 2011 година
    От justify във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 351
    Последно: 27-10-11, 22:44
  5. Каква е разликата между(Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric) и кои да избера
    От bat.zdravo във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 19
    Последно: 28-07-11, 01:38

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе