Страница 33 от 308 ПърваПърва ... 2331323334354383 ... ПоследноПоследно
Резултати от 481 до 495 от общо 4608

Климатици Fujitsu General - впечатления

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jan 2008

Re:Климатици Fujitsu General - впечатления

Даите едно рамо ...., има ли някъде сервизни данни на БГ ?? Jackas помагаи ......, ште е супер ако ги имам !!!

2.  

3. Moderator Аватара на Jackas
    Тук е от
    Jan 2007

stefan_gb
    Съжалявам! Поне аз не съм виждал преведена сервизна документация.

4. Member
    Тук е от
    Oct 2005

rosica.i , добър избор си направила за цена около 1500лв. Изключително мощна машина/затова в началото вдига повече обороти/ с която няма да студуваш и при -15 градуса. И няма никакви вибрации и неприятен шум при ниски температури- много тиха вън и вътре/личен опит/

5. Member
    Тук е от
    Oct 2007

Цитат Първоначално публикувано от dan66
    rosica.i , добър избор си направила за цена около 1500лв. Изключително мощна машина/затова в началото вдига повече обороти/ с която няма да студуваш и при -15 градуса. И няма никакви вибрации и неприятен шум при ниски температури- много тиха вън и вътре/личен опит/
    Потвърждавам за същата машина (дори и при по-дълъг тръбен път). На режим QUIET все едно не съществува Външното тяло обаче на 12-ката на съшия модел ми се вижда леко по-шумно. Гледайки в сервизните документаций даже се оказа че на 12ката вентилатора развива по-ниски обороти. Вероятно обаче компресора се товари повече защото и на 9ката и на 12ката май комресорите са еднакви.

6. Тук е от
    Nov 2007

Аз,съвсем като жена си променям често мнението и сега като почетох още малко по темата (нищо,че се обсъжда Фуджицу) ще ви попитам и за Дайкин - F22 HTNS.Нали всеки твърди,че е "Мерцедеса" на климатиците,а и цената е примамлива - 1200 лв.

7. Member
    Тук е от
    Oct 2007

Цитат Първоначално публикувано от rosica.i
    Аз,съвсем като жена си променям често мнението и сега като почетох още малко по темата (нищо,че се обсъжда Фуджицу) ще ви попитам и за Дайкин - F22 HTNS.Нали всеки твърди,че е "Мерцедеса" на климатиците,а и цената е примамлива - 1200 лв.
    Много добри параметри му дават по спецификация (видно по-добри от фюджитсу-то) - стига да са истина:

Тип: Инверторен ( ХИПЕР ИНВЕРТОР )
    Охладителна мощност: 0.5 - 3.2 kW
    Отоплителна мощност: 0.5 - 4.2 kW
    Cop: 5.29
    Шум: 19dB
    Цена: 1200лв.
    Подходящ за помещение: до 25кв.м
    Нормален режим на работа до: -20 градуса
    разход на ток: от 0.095Kw до 1,415kw

Но нямам пряко наблюдение над модела на практика - може би е добре да попиташ в темата за Дайкини-те, има такава във форума.

8.  

9. Тук е от
    Nov 2007

Точно там четох и аз,но също се питах дали е истина.Благодаря ти,ще почета и за Дайкините.

10. Member
    Тук е от
    Jul 2007

Здрасти,
    като гледам го има и тук:

http://www.termo-klima.com/bul/full_info.php?recid=159

Марка: DAIKIN
    Модел: F22HTNS
    Държава: Япония
    Вид: Инверторен
    Група: 1
    Охлаждане: 0.9-2.2-3.0kw
    Отопление: 0.9-2.5-4.0kw
    Консумация: 0.45-0.45kw
    СОР: 5.55
    За кадратура: До 25 кв.м.

малко малко ми се струва 2.5 KW номинални на отопление . Незнам дали ще стигнат . За сравнение Фуджитсуто е 3,6KW.

11. Тук е от
    Dec 2007

за спалня до 16 квадрата с добра изолация би трябвало да е ок. не знам японците в какви кутийки живеят че правят толкова слаби(на мощност) машини - макар и помирисващи тока.

12. Тук е от
    Jan 2008

Цитат Първоначално публикувано от lada2107
    Здрасти,
    като гледам го има и тук:

http://www.termo-klima.com/bul/full_info.php?recid=159

Марка: DAIKIN
    на мен също ми се струват малко 2,5kw за отопление.аз си поръчах фуджицу 9LC за същата стая.спалня 16кв.м. с ПВЦ дограма,вътрешна изолация фибран и южна,все пак на фуджицуто номиналната мощност е 3,6kw,което е с цял киловат отгоре.дано да съм направил правилният избор,в петък ще ми ги монтират и после пак ще пиша впечатленията си от вече работешти клими
    Модел: F22HTNS
    Държава: Япония
    Вид: Инверторен
    Група: 1
    Охлаждане: 0.9-2.2-3.0kw
    Отопление: 0.9-2.5-4.0kw
    Консумация: 0.45-0.45kw
    СОР: 5.55
    За кадратура: До 25 кв.м.

малко малко ми се струва 2.5 KW номинални на отопление . Незнам дали ще стигнат . За сравнение Фуджитсуто е 3,6KW.

13. Тук е от
    Nov 2007

Цитат Първоначално публикувано от dan66
    Благодаря за съвета!От днес вече съм собственик на Фуджицу и чакам монтажниците.Като го монтират ще споделям впечатленията си.Сега големият ми проблем е къде да го монтирам-мисля,че не бива да е много близо до тавана,но пак се допитвам до специалистите във форума.Благодаря!

14.  

15. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

От тавана 7-8 см. По принцип на всеки в документацията си пише отстоянията.

16. Тук е от
    Nov 2007

Нищо не съм чела още.Чакам техниците и се надявам и тук да понауча нещичко,че да не се изложа с женските си капризи пред тях

17. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Ами аз съм от Русе и мисля, че знам фирмата, за която спомена. Знаят си работата монтажниците.
    Съвет - ако може външното тяло да ти е под някаква козирка, ако позволява стаята разбира се. Ще си спестиш ядове през зимата.

18. Тук е от
    Nov 2007

Мисля да го монтирам на балкона,но там за съжаление няма козирка.Той е закрит с външни ролетни щори и малко ме притеснява шума и всички течове от климатика,затова си мисля,че не бива да е от вътрешната страна на балкона.А за монтажниците - надявам се да си знаят работата.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 33 от 308 ПърваПърва ... 2331323334354383 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Климатици Fujitsu General
    От badr във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 2217
    Последно: 12-11-23, 21:41
  2. Сервизни ръководства за климатици Fuji, fujitsu, General
    От justify във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 29
    Последно: 26-11-21, 00:39
  3. Fujitsu General ASHG09LUCA или Fujitsu General ASHG12LMCA
    От Djonny във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 27
    Последно: 19-05-16, 01:53
  4. Новите инвертори на Fujitsu, General Fujitsu и Fuji Electric модели 2011 година
    От justify във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 351
    Последно: 27-10-11, 22:44
  5. Каква е разликата между(Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric) и кои да избера
    От bat.zdravo във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 19
    Последно: 28-07-11, 01:38

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе