Страница 23 от 308 ПърваПърва ... 1321222324253373 ... ПоследноПоследно
Резултати от 331 до 345 от общо 4608

Климатици Fujitsu General - впечатления

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

Re:Климатици Fujitsu General - впечатления

той тоя модел на Хайер струва повече от еквивалентно Фуджитсу ,един от топ моделите им е

2.  

3. Тук е от
    Dec 2007

Мен, лично малко ме притеснява че е Китайска сглобка!!! Защото тези жълтури все ще омажат нещо,но ме радва че е на Toshiba.И сега да споделя че на вън в момента е - 17* а вътре е 24* при зададени толкова.

4. Member
    Тук е от
    Jan 2006

Цитат Първоначално публикувано от Alexi
    той тоя модел на Хайер струва повече от еквивалентно Фуджитсу ,един от топ моделите им е
    Тоя модел ( HAIER HSU-12RU03/R2 (SDB) ) е със SANYO компресор
    Иначе
    HAIER HSU-12HV03/R2 (DB) са също със SANYO
    HAIER HSU-09HV03/R2 (DB) са с TOSHIBA цена 930 лв. в Технополис
    Всичките са DC инвертори и за цената си ... са добре.

:-) Ще ме накарате да си отворя моя RSA12 LCC на студа да видя какво има вътре :-)

5. Member
    Тук е от
    Dec 2006

Цитат Първоначално публикувано от nebelservice
    :-) Ще ме накарате да си отворя моя RSA12 LCC на студа да видя какво има вътре :-)
    По добре не го отваряй сега , че ако зърнеш made in china ще те чопли цяла нощ и няма заспиване

6. Тук е от
    Jan 2008

Пак помощ plsssss
    Препоръчаха ми някакъв странен модел Daikin (и него поръчах съответно) който бил с вътрешно тяло на НЕ инвертор, а външно на инвертор. Това било хибриден модел и хем бил по-евтин, хем харчил ток като за инвертор и вътрешното тяло като си достигнело температурата спирал да духа... Някой чувал ли е за такъв модели, защото аз в нет-а не намерих нито един такъв :-(. Да не е някоя БГ сглобка? Цената на 18ка Дайкин е 2100 с монтажа.

7. Member
    Тук е от
    Dec 2006

Не съм чувал за такъв Дайкин, но тази цена е малко стряскаща, не може ли да им звъннеш на продавачите да ти издиктуват моделите на външното тяло и вътрешното и ще се разровим в нета да се види за какво иде реч?

8.  

9. Moderator
    Тук е от
    Nov 2001

Цитат Първоначално публикувано от bauer
    Пак помощ plsssss
    Препоръчаха ми някакъв странен модел Daikin (и него поръчах съответно) който бил с вътрешно тяло на НЕ инвертор, а външно на инвертор. Това било хибриден модел и хем бил по-евтин, хем харчил ток като за инвертор и вътрешното тяло като си достигнело температурата спирал да духа... Някой чувал ли е за такъв модели, защото аз в нет-а не намерих нито един такъв :-(. Да не е някоя БГ сглобка? Цената на 18ка Дайкин е 2100 с монтажа.
    Има стар модел Даикин конвенционален(не се произвежда, а и няма как да се купи освен ако не е залежала бройка), който е като инвертор(има инвертор), но не се регулират оборотите на комресора. Пак има изправяне на тока и т.н. Електрическта схема е като на инвертор. Това е FTYN-C модела. Сега е актуален FTYN-D, на който му няма електрическата схема, но мисля, че не е такъв. Иначе 18-ката наистина харчи като инвертор и работи до -15 грауса по-документи. Даже има няколко капилярки и се превключват. Все пак си провери точно модела за да ти дам по точно информация.

P.S. Цената му е нормална. Толко ва си струва 50-ката(18-ката).

10. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

китаец ама направо мачка малайзийския ми панасоник с японски scroll компресор( Matsushita made in Japan) .. в голямата тема вече му свалих шапка ,42С струя при -18 навън а компресора не е на максимални обороти(щом не го чувам вътре

11. Member
    Тук е от
    Apr 2005

koranto,

Както и Alexi е потвърдил, не само компресора е от значение, въпреки че той е основата!

Гледам, че няма коментари по въпроса че, 9ки и 12ки от една серия са оборудвани със същия компресор

12. Member
    Тук е от
    Jun 2005

Цитат Първоначално публикувано от echo
    Гледам, че няма коментари по въпроса че, 9ки и 12ки от една серия са оборудвани със същия компресор
    и 7-цата е със същия...

13. Moderator Аватара на Jackas
    Тук е от
    Jan 2007

Имам и 14ка, която отварях тази есен за да почистя питата, ама как не се сетих да снимам компресора, или поне да погледна какво пише

14.  

15. Тук е от
    Jan 2008

Да модела беше точно FTYN50-(нещо си). Обаче в крайна сметка реших да не рискувам и поръчах Fuji 14 LCC за 2200 с монтажа.
    Надявам се цената да е добра :-). Може би Daikinito да е по-дурако устойчиво, но не рискувах
    Много се радвам, че ми help-нахте, имам да черпя

16. Member
    Тук е от
    Oct 2005

Преди време някой беше пуснал тук в форума снимка на компресор на Mitsubishi Heavy и отново произведено в китайския завод на Mitsubishi.
    Ясно е че 80% от климатичната техника в България е сглобена в Китай но поне гледайте проектирането,технологията и собствеността на завода да е Японска и модела да е с добри характеристики пък другото не се знае.То малайзийските панасоници E12DKE като бяха с компресори “made in Japan” и с 5г гаранция пък дефектираха с хиляди.

17. Member
    Тук е от
    Dec 2006

Цитат Първоначално публикувано от bauer
    Да модела беше точно FTYN50-(нещо си). Обаче в крайна сметка реших да не рискувам и поръчах Fuji 14 LCC за 2200 с монтажа.
    Надявам се цената да е добра :-). Може би Daikinito да е по-дурако устойчиво, но не рискувах
    Много се радвам, че ми help-нахте, имам да черпя
    Да ти е честит климатика и да му се радваш дълго време!
    Само да те подсетя, при монтажа да го качиш на болт-тампони, че доколкото знам Фуджицуто ти вдига по-високи обороти на компресора от сходни клими от други марки...та да не се появят вибрации, дано да не си в панелка, че там е по-кофти в това отношение

18. Тук е от
    Dec 2006

Здравейте,
    Имам намерение да стана собственик на Fujitsu 12-ка - каква е разликата между LCC и LD освен плазмения филтър и заслужава ли да се дадат 300 лв. повече за LDD.
    Благодаря ви.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 23 от 308 ПърваПърва ... 1321222324253373 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Климатици Fujitsu General
    От badr във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 2217
    Последно: 12-11-23, 21:41
  2. Сервизни ръководства за климатици Fuji, fujitsu, General
    От justify във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 29
    Последно: 26-11-21, 00:39
  3. Fujitsu General ASHG09LUCA или Fujitsu General ASHG12LMCA
    От Djonny във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 27
    Последно: 19-05-16, 01:53
  4. Новите инвертори на Fujitsu, General Fujitsu и Fuji Electric модели 2011 година
    От justify във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 351
    Последно: 27-10-11, 22:44
  5. Каква е разликата между(Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric) и кои да избера
    От bat.zdravo във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 19
    Последно: 28-07-11, 01:38

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе