Страница 32 от 308 ПърваПърва ... 2230313233344282 ... ПоследноПоследно
Резултати от 466 до 480 от общо 4608

Климатици Fujitsu General - впечатления

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jan 2008

Re:Климатици Fujitsu General - впечатления

[/quote]
    Цитат Първоначално публикувано от rosica.i
    Здравейте,ще купувам климатик и съм се спряла на Fujitsu - два модела,в два различни магазина.Единият е ASY 9L,а другият - AOYRO9LCC - това второто го преписах направо от кашона в магазина,дори не знам дали не съм написала някоя излишна буква .Знае ли някой каква е разликата между двата и кой от двата е по добър?
    искам да попитам rosica.i къде ти предложиха модел ASY 9L

2.  

3. Тук е от
    Nov 2007

В "Техкомсервиз" - Русе

4. Тук е от
    Nov 2007

5. Member
    Тук е от
    Oct 2005

rosica.i първото е целия климатик а второто е модела само на външното тяло на същия климатик.
    nvladev най вероятно фирмата не е дописала СС.

Всичко това е писано и дописвано още от 1 страница на темата но няма кой да чете !

6. Member
    Тук е от
    Nov 2007

Росица,няма да е лошо да споменеш в какво помещение ще го ползваш,изолация,кубатура,за отопление или охлаждане...Тук има доста хора,и ако не е тайна бюджета,с който разполагаш-ще те ориентират много добре...

7. Тук е от
    Aug 2006

някой би ли се наел с идеята и целта да заснеме дистанционното и да обясни подробно всичко

предимно режимите в ляво и дясно (от градусите)

8.  

9. Тук е от
    Jan 2008

Dan66 4ел съм темата и по4ти целия форум но все пак попитах , винаги може да се нау4и нешто ново, Jackas не е то4но съштия като обикновенните модели е все пак,но ме вълнуваше зашто е с такова озна4ение, rsvr може и да е прав ......

10. Тук е от
    Nov 2007

ipsilan,съжалявам,върнах се в началото и прочетох всичко.Освен,че съм жена,съм и блондинка

11. Тук е от
    Sep 2007

Росица,
    ама ти с естествено руса коса ли си, или си се боядисала??? Щото, ако си от "изкуствените" (боядисаните) блондинки, то такива във форума не могат да се ползват със статут на истинска БЛОНДИНКА!!!

12. Moderator Аватара на Jackas
    Тук е от
    Jan 2007

Цитат Първоначално публикувано от kojcho
    Росица,
    ама ти с естествено руса коса ли си, или си се боядисала??? Щото, ако си от "изкуствените" (боядисаните) блондинки, то такива във форума не могат да се ползват със статут на истинска БЛОНДИНКА!!!

13. Тук е от
    Dec 2007

Здравейте,
    Температурните датчици на Фуджицуто се оказаха изправни.След което свалих платката във външното тяло и я почистих.После постегнах и куплунзите,като поставих паралелно една лампичка от 35W на куплунга за бобината на четирипътния вентил,за да следя подавали напрежение и как работи съответно четирипътния вентил .Почистих и външния топлообменник и сега вече трети ден работи нормално.Направи ми впечатление,че сега размразява много рядко,но те и температурите сега са по високи.Също така сега влиза в някакъв режим при което спира вентилатора и компресора на външното тяло за 10-15 мин при което работния червен светодиод си свети нормално,но се включва зеления и мига по веднъж на всяка секунда.А лампата която е вързана на бобината на четирипътния вентил свети,което означава ,че четирипътния вентил си остава на цикъл отопление.
    При цикъла на размразяването отваря жалузите напълно и започва да мига червения работен светодиод и лампата,която сам вързал на бобината на четирипътния вентил угасва,което означава че обръща цикъла.След като размрази лампата светва и след малко започва да духа топъл въздух.
    Но не знам до кога ще работи така.

14.  

15. Moderator Аватара на Jackas
    Тук е от
    Jan 2007

plamac
    Вероятните възможни причини - според сервизната документация.

When a signal is not read continuously for 10 secs
    from power relay ON immediately after operation starts
    >>Cooling 0 code transmission, automatic reset
    When a signal is not read for 20 secs thereafter
    >>Trouble display continues and power relay OFF

Normal Serial Forward Signal can not be
    received more than 10 secs
    Releases when it becomes normal

received more than 10 secs ( after receiving
    effective forward transfer signal)

received more than 10 secs ( after receiving
    effective forward transfer signal)
    >>Releases when it becomes normal

16. Тук е от
    Nov 2007

Росица,
    ама ти с естествено руса коса ли си, или си се боядисала??? Щото, ако си от "изкуствените" (боядисаните) блондинки, то такива във форума не могат да се ползват със статут на истинска БЛОНДИНКА!!! Косата ми си е съвсем естествено руса,което надявам се няма пряка връзка с интелекта ми,а и си мисля,че цвета на косата е тема за обсъждане в друг форум.
    Да се върнем на темата - ще отоплявам детска стая - около 35-40 куб.м.,с югоизточно изложение и дървена дограма,с тенденции за подмяна някъде в бъдещето.Е,добър ли е климатика,на който съм се спряла или за около 1500 лв има и по-добри?

17. Member
    Тук е от
    Dec 2006

Цитат Първоначално публикувано от rosica.i
    Да се върнем на темата - ще отоплявам детска стая - около 35-40 куб.м.,с югоизточно изложение и дървена дограма,с тенденции за подмяна някъде в бъдещето.Е,добър ли е климатика,на който съм се спряла или за около 1500 лв има и по-добри?
    Ще свърши работа за тази кубатура, това е доста популярен модел в БГ, доста хора го имат в къщи и се слави като свестна машина за тази цена.
    Засега единствените по-неприятни недостатъци , които се изтъкват от притежателите на модела са , че при много студено време е възможно да се получи неприятен шум/по точно вибрация/, идващ от външното тяло, който се дължи на високите обороти на компресора при голямо натоварване. Иначе като цяло отзивите са много добри

18. Тук е от
    Sep 2007

Здравей Росица!

При естествено руса коса - поздравления! Напълно ИСТИНСКА блондинка си и ще се ползваш с пълноправен статут!!
    Искам да ти обърна внимание, че не съм правил никакво обвързване на цвета на косата с интелекта. Пък и малко откровение от моя страна - харесвам естествените блондинки!

Да, форумът е на друга тема, ама ти сама спомена за цвета на косата си и просто исках да се внесе яснота...Нищо лично, повярвай ми!

Накрая - аз отоплявам стая с подобни параметри с Panasonic -E9GKE. За сега съм доволен.

Успех в избора и късмет при покупката.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 32 от 308 ПърваПърва ... 2230313233344282 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Климатици Fujitsu General
    От badr във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 2217
    Последно: 12-11-23, 21:41
  2. Сервизни ръководства за климатици Fuji, fujitsu, General
    От justify във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 29
    Последно: 26-11-21, 00:39
  3. Fujitsu General ASHG09LUCA или Fujitsu General ASHG12LMCA
    От Djonny във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 27
    Последно: 19-05-16, 01:53
  4. Новите инвертори на Fujitsu, General Fujitsu и Fuji Electric модели 2011 година
    От justify във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 351
    Последно: 27-10-11, 22:44
  5. Каква е разликата между(Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric) и кои да избера
    От bat.zdravo във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 19
    Последно: 28-07-11, 01:38

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе