Страница 34 от 308 ПърваПърва ... 2432333435364484 ... ПоследноПоследно
Резултати от 496 до 510 от общо 4608

Климатици Fujitsu General - впечатления

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Aug 2006

Re:Климатици Fujitsu General - впечатления

и аз вече съм собственик на 9LCC ........ МНОГО МЕ КЕФИ , УНАСЯМ СЕ ОТ ТОПЛИНА И ЗАСПИВАМ

на едни 19 градуса нормално облечен ....... цял ден нищо по мене не ми е замръзнало

а преди нос , пръсти , крака ... а сега нищо и както казах покача ли на над 20 и заспивам от топлото ооособено ако съм пред или около струята пфффффффффффф до 5 минс и край-заспивам

с 5 камерна ПВЦ дограма Саламандър съм а климатика е на стената монтиран БЕЗ омекотители-тампони и ниииииииииищо не се чува (а съм крайно капризен !!!!!!!!!!!!) само когато пуска компресова отвън навътре фреона ....... само тогава малко изшшшшшшшшушква едва-едва (но то без толкова е просто невъзможно)

малко не съм наясно кой е НАЙ-ПЕСТЕЛИВИЯ РЕЖИМ от дистанционното но ...... карам на АУТО и това е

2.  

3. Member
    Тук е от
    Sep 2007

Цитат Първоначално публикувано от rosica.i
    Мисля да го монтирам на балкона,но там за съжаление няма козирка.Той е закрит с външни ролетни щори и малко ме притеснява шума и всички течове от климатика,затова си мисля,че не бива да е от вътрешната страна на балкона.А за монтажниците - надявам се да си знаят работата.
    Най-добре не затваряй външното тяло в терасата! Повярвай, няма никакъв проблем външното тяло да е навън и да го вали...

4. Тук е от
    Nov 2007

Монтираха го вече и първите ми впечатления са ,по нататък ще разказвам по-вече.

5. Тук е от
    Dec 2007

Честито!!!И със здраве да си го ползваш дълги години!

6. Moderator Аватара на Jackas
    Тук е от
    Jan 2007

Такааааа!
    Да ви кажа днес каква щях да я забъркам. Тъй като климатика ми /09LCC/ се захранва от външното тяло, оригиналния щепсел е отрязан и кабела е удължен с няколко метра, за да може да стигне до контакта. Та този допълнителния /едножилен и твърд/ кабел стърчеше доста грозно от щепсела и понякога, като минавам покрай него ми пречеше. Реших малко да го натисна и понаместя. Хванах го, и в момента в който почвам да го прегъвам БУМ монтираният бг. щепсел гръмна!!! Краката ми се подкосиха. Викам си край, това беше! Стана тя каквато стана ами.... че и климатика беше включен.
    Бързо (с треперещи ръце) сменям щепсела и включвам. Никаква реакция от външното тяло. Влизам в стаята и гледам - червения светодиод /OPERATION/ свети постоянно, никакви други светодиоди не светят или мигат. Викам си: това е добре след няколко секунди жалюзите се завъртяха вертикално надолу, а турбината тръгна с много ниски обороти малко след това чух прещракването на четирипътния вентил от външното тяло и климатика тръгна! Честно казано - не вярвах! Машината работи вече 9 часа без никакви (поне видими) аномалии.
    Чудя се - късмет ли извадих, втори живот ли живее климатика или инженерите от Fujitsu са си свършили добре работата, като са се постарали да защитят добре климатика?

7. Тук е от
    Dec 2007

Jackas, аз не смеех да изкажа притеснения за тази марка,но на няколко пъти без да искам вместо да променя градусите,изключвам и включвам климатика/мисля,че това е недостатък на дистанционното /,но за моя радост климата реагира безпроблемно.Чувал съм от майстори,че това е най-лошото за хладилници и климатици,но Fujitsu наистина са добри в такива ситуации-шапка им свалям.

8.  

9. Moderator Аватара на Jackas
    Тук е от
    Jan 2007

Цитат Първоначално публикувано от daskala_63
    Jackas, аз не смеех да изкажа притеснения за тази марка,но на няколко пъти без да искам вместо да променя градусите,изключвам и включвам климатика/мисля,че това е недостатък на дистанционното /,но за моя радост климата реагира безпроблемно.Чувал съм от майстори,че това е най-лошото за хладилници и климатици,но Fujitsu наистина са добри в такива ситуации-шапка им свалям.
    Това не е проблем. Предвидени са такива ситуации. При изключване и включване /веднага след това/ от дистанционното, компресора тръгва след 3 минути. Същото се случва и ако тока премигне.

10. Тук е от
    Sep 2007

Ми Jaskas,
    Щом климатика е оцелял....значи имаш повод за черпене!!

11. Тук е от
    Sep 2007

Ама то и Росица трябва да черпи...с този нов климатик!!!

12. Moderator Аватара на Jackas
    Тук е от
    Jan 2007

Цитат Първоначално публикувано от kojcho
    Ми Jaskas,
    Щом климатика е оцелял....значи имаш повод за черпене!!
    Така си е!

13. Member
    Тук е от
    Oct 2005

Jackas, за удължаване на щепсел ВИНАГИ се използва мек,гъвкав ,многожилен кабел с 3 жила като снадката се запоява и изолира с изолационно тиксо.

14.  

15. Moderator Аватара на Jackas
    Тук е от
    Jan 2007

dan66
    Кабела е с 3 жила. Снадката е запоена и изолирана със скоч лента.
    Купих такъв кабел, защото външната му изолация е по-издръжлива на слънце и като цяло, на лоши атмосферни условия...поне така го представиха в магазина

16. Member
    Тук е от
    Oct 2005

Цитат Първоначално публикувано от Jackas
    dan66
    Кабела е с 3 жила. Снадката е запоена и изолирана със скоч лента.
    Купих такъв кабел, защото външната му изолация е по-издръжлива на слънце и като цяло, на лоши атмосферни условия...поне така го представиха в магазина
    Твърд кабел никога не се използва за подвижен монтаж защото често се пречупва и прави късо съединение/може да ти обгори и ръката/.Най добре го подмени.

17. Moderator Аватара на Jackas
    Тук е от
    Jan 2007

dan66
    Още когато го купувах бях на ясно, че не подходящ този тип връзки, както и че ще е трудно да се монтира щепсел на него. Сега обаче, ще го сменя!

18. Member
    Тук е от
    Jan 2008

Цитат Първоначално публикувано от rosica.i
    Благодаря за съвета!От днес вече съм собственик на Фуджицу и чакам монтажниците.Като го монтират ще споделям впечатленията си.Сега големият ми проблем е къде да го монтирам-мисля,че не бива да е много близо до тавана,но пак се допитвам до специалистите във форума.Благодаря!
    между 20 - 30 см от тавана за по - висок или по - нисък монтаж си има таванно-подови климатици а иначе избора ти е много добър ЧЕСТИТО!!!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 34 от 308 ПърваПърва ... 2432333435364484 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Климатици Fujitsu General
    От badr във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 2217
    Последно: 12-11-23, 21:41
  2. Сервизни ръководства за климатици Fuji, fujitsu, General
    От justify във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 29
    Последно: 26-11-21, 00:39
  3. Fujitsu General ASHG09LUCA или Fujitsu General ASHG12LMCA
    От Djonny във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 27
    Последно: 19-05-16, 01:53
  4. Новите инвертори на Fujitsu, General Fujitsu и Fuji Electric модели 2011 година
    От justify във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 351
    Последно: 27-10-11, 22:44
  5. Каква е разликата между(Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric) и кои да избера
    От bat.zdravo във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 19
    Последно: 28-07-11, 01:38

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе