Страница 48 от 308 ПърваПърва ... 3846474849505898 ... ПоследноПоследно
Резултати от 706 до 720 от общо 4608

Климатици Fujitsu General - впечатления

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Oct 2007

Re:Климатици Fujitsu General - впечатления

Цитат Първоначално публикувано от lada2107
    Хмм, ето и още нещо полезно:

http://www.bulclima.com/fck_image/File/12%20000%20BTU(1).pdf

Прави впечатление малко по-малката отдавана мощност, леко по-шумното външно тяло (едва ли забележимо), по-лекото външно тяло (сигурно заради нещо спестено ако компресорите са еднакви) и малко по-високия COP на новия модел (идващ от това че отдаваната мощност е леко по-ниска). Като цяло се затвърждава теорията ми че всичко ново е по-зле от доброто старо :P

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Не му знам цената, но ми се струва, че и качествените производители гонят вече по-ниска цена за сметка на параметри. Което не е добре. Ще си търсим старите модели, но докога ли ще ги има...

4. Тук е от
    Dec 2005

Те го , те .

Интересно ми е идентичният модел за 2008 год на Фуджитсу за Япония с какви параметри е.Дали ще е с този смехотворен СОР?Японските вече гонят СОР7, може и да са го минали вече.Чудя се как може да се предпочитат такива модели пред тези за Японския пазар.Дори и да са на 100в. са за предпочитане според мен.Тия на 220 в. колко още трябва да ги чакаме да доближат СОР5 поне.

5. Moderator Аватара на Jackas
    Тук е от
    Jan 2007

Board_Man

ASHA 12 LC - 16400BTU
    ASG 12 LGC - 13600BTU
    Разликата май не е малка? Погледни и размерите на външно/вътрешно тяло

6. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

kantonaa специално за теб е следната семпла характеристика на флагмана на Фуджитсу, подробната характеристика няма да я публикувам, че да не се разстройваш, иначе аналога на този модел за нашият пазар се очаква през пролетта на 2018 година

Roh cleared AS ® Z Series - Fujitsu General Z28T
    Cooling 2.8kW( 0.4 ~ 4.3 )485W
    Heater 3.6kW( 0.4 ~ 8.0 )590W
    COP- 6.10
    clear value of energy conservation standards by 2010.
    The highest level of industry "energy-saving" and you will receive more "energy-saving feature" load.
    Dehumidification overwhelming ability (cooling) and heating capability.
    Comfortable. Summer is a horizontal 15 m, 12 m high winter power at the feet of the stream.
    Of course, automatic cleaning and clean air conditioner filters are internal.
    Convenient "voice announcements feature" large and easy-to-read LCD remote control.

7. Тук е от
    Mar 2008

Верно ли е че клапата се движи автоматично и в 4 те посоки? Някой има ли вече новия модел за да сподели дали е вътрешното тяло е тихо като LCC. Пише че шума е същия ,но аз нещо не вярвам много на характеристики?!

8.  

9. Тук е от
    Dec 2005

иначе аналога на този модел за нашият пазар се очаква през пролетта на 2018 година :-

Понякога ми е трудно да разбера оптимизма ти.:-)

10. Member
    Тук е от
    Oct 2005

SERVICE MANUAL General-Fujitsu 9-12LGC
    http://www.jac.ru/general/docs/rac-p.../SERVICE_M.pdf
    Прави впечатление че 12 ката е с компресор Toshiba като LCC ,а 9 ката е с компресор Panasonic-"DC inverter motor, Rotary"

11. Member
    Тук е от
    Oct 2005

12LCC също е с DA89X1C-20FZ - SERVICE MANUAL General-Fujitsu 12LCC:
    http://www.jac.ru/general/docs/rac-p.../0512G2964.pdf

А по повод върховите характеристики на Fujitsu General Z28T супер е ,но ако разровиш за цените се вижда че е 2_3 пъти по скъп от европейските модели!

12. Тук е от
    Mar 2008

Не ви ли смущава това че копресорите и на LCC и на LGC са китайски? Аз си мислех че сглобката е Тайланд а копресора японски, но май съм се лъгал!

13. Member
    Тук е от
    Oct 2005

Цитат Първоначално публикувано от jovany75
    Не ви ли смущава това че копресорите и на LCC и на LGC са китайски? Аз си мислех че сглобката е Тайланд а копресора японски, но май съм се лъгал!
    А защо не прочетеш темата от 1 ва страница?Защо да се пише едно и също?

14.  

15. Тук е от
    Mar 2008

на мен ми предстои да взимам 4 ри климатика.ще ги взема с кредит енергийна ефективност.Аз имам наблюдение върху ASY 12 LCC. Много добра машина.Лошото е че нямам престава как са 12 LGC a фирмата от която ще ги взимам ми казаха, че вече имат само от новия модел, т.е. нямат LCC. Компресора на 12 LCC и на 12 LGC са едни и същи според твоя линк,защо тогава имат толкова по-малко топлоотдаване? Според теб дали да сменям фирмата и да подавам на ново документи за кредита в банката или да скачам на новия модел?

16. Member
    Тук е от
    Oct 2005

на мен ми предстои да взимам 4 ри климатика.ще ги взема с кредит енергийна ефективност.Аз имам наблюдение върху ASY 12 LCC. Много добра машина.Лошото е че нямам престава как са 12 LGC a фирмата от която ще ги взимам ми казаха, че вече имат само от новия модел, т.е. нямат LCC. Компресора на 12 LCC и на 12 LGC са едни и същи според твоя линк,защо тогава имат толкова по-малко топлоотдаване? Според теб дали да сменям фирмата и да подавам на ново документи за кредита в банката или да скачам на новия модел?
    Просто са намалени оборотите на компресора и външния топлообменник е малко по малък/но имат по висок СОР/.Мисля че и новите ще са издръжливи в големия студ и много рядко ще се повреждат.Намалената отоплителна мощност/съответно по-тихи при старта/ е изравнена с аналозите от MITSUBISHI,DAIKIN и др.

17. Тук е от
    Mar 2008

Аз ще взимам 3 девятки и 1 дванайска. 9 LGC са с панасоник. 9 LCC с какъв компресор са? Дали този пзнасоник е добре?

18. Member
    Тук е от
    Oct 2005

Аз ще взимам 3 девятки и 1 дванайска. 9 LGC са с панасоник. 9 LCC с какъв компресор са? Дали този пзнасоник е добре?
    9 LCC са с Toshiba DA89X1C-20FZ също като 12LCC и 12LGC.Щом са го избрали този компресор панасоник значи е добър -гледам че външното тяло на 9 LGC е малко по тихо от 9 LCC.
    SERVICE MANUAL General-Fujitsu 9LCC:
    http://www.jac.ru/general/docs/rac-p.../0602G3038.pdf

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 48 от 308 ПърваПърва ... 3846474849505898 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Климатици Fujitsu General
    От badr във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 2217
    Последно: 12-11-23, 21:41
  2. Сервизни ръководства за климатици Fuji, fujitsu, General
    От justify във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 29
    Последно: 26-11-21, 00:39
  3. Fujitsu General ASHG09LUCA или Fujitsu General ASHG12LMCA
    От Djonny във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 27
    Последно: 19-05-16, 01:53
  4. Новите инвертори на Fujitsu, General Fujitsu и Fuji Electric модели 2011 година
    От justify във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 351
    Последно: 27-10-11, 22:44
  5. Каква е разликата между(Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric) и кои да избера
    От bat.zdravo във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 19
    Последно: 28-07-11, 01:38

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе