GENERAL само предтсавители на Bulclima могат да монтират ако са те е добре
GENERAL само предтсавители на Bulclima могат да монтират ако са те е добре
Мерси за мнението - може би си прав. Замислих се дали да не взема една 09LD ili LCC za tretata staq s kubatura 45m3.
А за 27м3 - малката стая 07LGC дали щее достатъчна .
Как да не е достатъчно, 07 LGC има 3 kW на отопление. Теб ти трябват 2 kW.
Колеги,само доуточнение:фирмата,която ми монтира 12 LD,каза,че имат договор за монтаж с представителя на Булклима.За град Русе говоря.
Какво те накара да се замислиш? Въпрос на финанси - ако имаш възможност си сложи от серията LD(по-хай е от другите две).Първоначално публикувано от Mark_1
Ето го и звера който никой и нищо неможе да го спре да работи повече от 15 години без отказано
http://img100.imageshack.us/my.php?i...eneral2yv4.jpg
http://img243.imageshack.us/my.php?i...eneral1nd5.jpg
Направо съм бесен....Писах че се чудя какъв климатик да си сложа,сега направо се обърках
Ходих до магазина откъдето взех 12 LCC то преди една година за съвет,казаха ми трябва да направим оглед....Викам си аз ОК Дойдоха да видят за кво става въпрос и монтажника ми вика-Какво мислиш да слагаш тука?
Аз му викам Fujitsu или Daikin,той се изсмя и ми каза:За Fujitsu въобще не ми се говори-не слагай???Имало 2 Daikina един евтин и един за 2400лв,Естествено евтиния бил китайски-менте.ОК Викам ти кажи, той ми вика:На тебе ти трябва MITSUBISHI 35 незнам точно какъв модел там за 1800лв с монтажа и на всичкото отгоре каза че можел да замръзва отвреме на времев големите студове ,ама нали щял да ми бъде удобен да си го поливам с топла водичка и щял да се оправи.Какво да правя незнам??? Не мога да дам повече от 1800лв с монтажа.А пък като гледам повечето Mitsubishita работят до -10,-15 гр
Ти какъв Fuji-фен си,като се отказваш толкова лесно.С ASYB12LD на Fujitsu няма да имаш никакви проблеми.Ако искаш Daikin-FTXS35G-той е до 2100-50 с монтажа.На теб са ти предложили FTXG 35,който е с 300лв по скъп заради дизайна.Фуджицуто е до 2000лв с монтаж.
Това чудо как му е модела?Първоначално публикувано от TIMBERLAKE
Fujifen, абе ти влияеш ли се от всяка казана дума?
А в друг магазин намерих Daikin FTX35G за 1750 с монтажа този съшия ли който ти си писал по горе?
За тази цена да не е някой ментак?
Не че се влияя от всяка дума ама си викам да не е нещо проблемно в новите модели?
Ами ти взимаш стар модел! 12 LD не е нов модел!
А за Daikin - влез тук и поразгледай:
http://www.daikineurope.com/products...ed/default.jsp
FTX35G е различно от FTXG35E, а също и от FTXS35G.
FTXS 35 G e модел 2008,но не е много по-различен от FTXS 35 D.FTX 35 G ще ти е малък за това помещение.Плазмата на Фуджицу не е нов модел,но като показатели не му отстъпва,даже като мощност е с едни гърди напред.Шумен никак не е с мек климат и малко повече
мощност няма да ти са излишни.
Наистина в Шумен зимата си е доста студено....Благодаря за съветите ще се възползвам от тях :-))
Fujifen решението на твоя проблем е следния имаш едно 12lc знаеш му възможностите предполагам си доволен стаята за която говориш още едно такова ще ти свърши иделна работа вписва се в бюджета за който си споменал какво повече искаш от много мислене накря ще вземеш най големия боклук и ще си го гледаш зимата за украса ако уцелиш поне дизайна :-)
А за този монтажник само при отговора който ти е дал за fujitsu е трябвало да извадиш
явно са му дали заповед да те манипулира да вземеш най скъпото но и тои се е пооплескал с това поливане на вода е*ати идиотите има на тоя свят