Страница 16 от 59 ПърваПърва ... 6141516171826 ... ПоследноПоследно
Резултати от 226 до 240 от общо 880
Like Tree399Одобрявам

Техническа информация за Fujitsu, General Fujitsu и Fuji Electric

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Infraction Users
    Тук е от
    Feb 2011
    Живее в
    Варна

Re:Техническа информация за Fujitsu, General Fujitsu и Fuji Electric

Цитат Първоначално публикувано от Bivola
    Братле,най-вероятно грешката ми е там,че дограмата я поръчах с Ка стъкло.Но нямах представа каква е ситуацията,докато не заживях там.Реално се нанесох миналата пролет,вече съм тука около година и малко и още с влизането се почна с ремонта и не знаех,че е толкова топло.Това лято ще видя как ще бъде с климатик без щори и за следващото ще го мислиме с жената(шията)
    нискоемисийното стъкло не е грешка, грешка е като не се поръчат с него външни непрозрачни щори за лятото - при мен лятото е жив ад, но зимата има ли слънце няма нужда от каквото и да е отопление при каквито и да е минусови температури...

2.  

3. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Цитат Първоначално публикувано от climamarket
    при мен лятото е жив ад, но зимата има ли слънце няма нужда от каквото и да е отопление при каквито и да е минусови температури...
    Да не живееш в "Стъклен дом"?

4. Infraction Users
    Тук е от
    Feb 2011
    Живее в
    Варна

Да, там живея.

5. Senior Member Аватара на estqwerty
    Тук е от
    Feb 2003

ЛОЛ стъклен дом

офф сложил си ка а не low-e затова е така а иначе за щорите са за кое да е стъко особенно вечер когато не пече

6. Member
    Тук е от
    Jan 2011

В мануала на 12LGC пише че в режим DRY не може да се променя скоростта на турбината, а може да се променят градусите. Обаче в мануала на ME GE 25 VA пише обратното- може да се променя скороста, но не и градусите. Има някаква разлика в технологията на двете марки ли. Моля някой да ми обясни за този режим изсушаване.

7. Infraction Users
    Тук е от
    Feb 2011
    Живее в
    Варна

За мен този режим е по-скоро една измишльотина, защото като искам да суша пускам влагоуловителя, а не климатика на режим DRY, защото ако не друго влагоуловителя може да мери влажност и да я поддържа. За мен един климатик има два режима - охлаждане и отопление - всичко останало са просто някакви опити за летене без крила.

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от climamarket
    За мен този режим е по-скоро една измишльотина, защото като искам да суша пускам влагоуловителя, а не климатика на режим DRY, защото ако не друго влагоуловителя може да мери влажност и да я поддържа. За мен един климатик има два режима - охлаждане и отопление - всичко останало са просто някакви опити за летене без крила.
    По-скоро е захранване на рибата . Ти си човек, който се занимава с климатична техника. Ще напиша нещо, а ти кажи къде греша! Според мен режим DRY си е просто режим COOLING, с малката разлика, че скоростта на вътр. турбина е ограничена, за да може влагата от охладения въздух да кондензира по-лесно в/у топлообменника и да се оттича навън.

10. Member
    Тук е от
    Jan 2011

На Мицубишито може да върти на всички скорости, (изпробвано), но не могат да се променят градусите- даже на дистанционното изчезва показанието за температура.

11. Infraction Users
    Тук е от
    Feb 2011
    Живее в
    Варна

Казано с други думи ако знаехме точката на оросяване и можехме да я зададем на климатика от дистанционното така, че той да подържа температура на изпарителя малко по-ниска от нея - тогава разбирам, че това ще бъде наистина режим изсушаване, защото при кондензацията на водата се отделя топлина и може да се предположи, че като цяло температурата в помещението се променя незначително, а влагата изчезва през дренажната тръба, но като нямаме автоматично мерене на влажността всичко пак си остава по скоро в сферата на зарибявката с или без скорости на турбини и промени на градуси...Да се живее на прекането сухо също не е най-добрата идея.

12. Тук е от
    Nov 2009

13. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2007

Моля за малко разяснение за следната таблица:

Какво означава PI?

Edit:

Рабрах, PI -- Power Input.
    Опитах да изтрия поста, за да не пълни с ненужно, но не мога. Моля някой модератор да свърши това.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Apr 2005

Имам два броя климатици General 12 LGC. Продава се следното дистанционно, дали ще работи с тях да си го купя за резервно(няма възможност да се пробва)?

[img width=257 height=600]http://photo-zona.net/images/user65068/album26967/large/1319971657_xqon4016_IMG01861-20111030-1152.jpg[/img]

16. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2009

Не, това е за конвенциалния модел USB серията.

17. Тук е от
    Jan 2008

Здравейте, отдавна не бях влизал влизал във форума и сега ми отне доста време докато наваксам. Виждам много професионални постове и обяснения, изчетох доста сервизна информация, но никъде не намерих нещо за термодатчиците на fujitsu. Интересуват ме стойностите им, ако може и в табличен вид ще е супер (при различни температури). Смятам, че е възможно не стартирането на компресора при ниски температури да се дължи на дефект в някой от тези датчици (въпреки, че би трябвало да има отделна грешка за това). Също така не мисля, че е нормално, да се дава съвет да не се изключва климатика докато външните температурио са по-ниски. Никъде не е описана такава препоръка и смятам, че става въпрос за дефект, който за съжаление, вносителите отказват да признаят.
    Както и да е. Ако някой има информация за стойностите на термодатчиците на 09LDC и/или LGC ще ми помогне да проверя тази своя теория.

18. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2008

Тази информация с датчиците никой няма да ти я даде повярвай ми особено пък в табличен ред!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 16 от 59 ПърваПърва ... 6141516171826 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Мнения за Fujitsu/General Fujitsu/Fuji Electric 07 LU
    От gogorog във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 0
    Последно: 03-11-13, 12:40
  2. Новите инвертори на Fujitsu, General Fujitsu и Fuji Electric модели 2011 година
    От justify във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 351
    Последно: 27-10-11, 21:44
  3. Каква е разликата между(Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric) и кои да избера
    От bat.zdravo във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 19
    Последно: 28-07-11, 00:38
  4. Fujitsu/General/Fuji Electric - за това къде се произвеждат
    От bestregards във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 2
    Последно: 11-08-09, 11:32
  5. Доволни ли сте от LGC серията на Fujitsu, Fujitsu General и Fuji Electric
    От dgenov във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 12
    Последно: 13-07-09, 18:11

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе