Ако някой от колегите е монтирал KX-модела, да сподели впечатления.
Ако някой от колегите е монтирал KX-модела, да сподели впечатления.
Fujitsu ASYG14KMTA
Външното е същото като размери с 07-14KGTA:
Ако някой се интересува от компресора :
По сервизно го дават 900W, мисля че същият се ползва и при KGTA-серията.
Монтиран е в 26кв.м., офис на приземен етаж. Много адекватен "autofan". След като темперира почти не се чува. В момента охлажда на 25С с консумация 150-190W. Външното тяло също е изключително тихо. Монтирал съм му Sonoff pow2, така че ще имам поглед върху поведението му.
Минимумът до който свали е 127W, но на стената е от само два дни .
В момента:
Това 092 на етикета дали означава обем на компресора?
Този LG компресор би ме отказал от серията,дано излезе сполучлива.
LG,LG...ама до какъв минимум слиза.....при това за 14-ка.
Аз не говоря за възможности,а по скоро за качество.Фуджитцу май преди имаха един модел с компресори на лг,където гърмяха компресорите.
Ако имаш на магазинен климатик, пускай.
(Магазинен=отиваш в магазина и го купуваш)
Ако е някой от твоите, вярвам ти.
Ти да не мислиш, че неговите са купени от киното? Единият от моите даже го грабнах от витрината на магазина.
LG дават 10 години гаранция на компресора при домашните си инвертори , някой друг дава ли повече всъщност ...
https://www.lg.com/bg/klimatichna-tehnika/promotsia-10-godini-garantsia
Нямам повече въпроси
Щом са толкова добри компресорите им,защо тогава самите LG ползват компресор тошиба във флагмана си?
Те и доста сбиртаци от по 700лв.ползват компресори тошиба по-тази логика значи ли че са по-лоши всички хубави модели , Та може да им е по-ефтино да сложат на флагмана друга марка компресор (вместо нови поточни линии) ,., който флагман едва ли формира голям процент продажби и печалба.