Ако някой от колегите е монтирал KX-модела, да сподели впечатления.![]()
Ако някой от колегите е монтирал KX-модела, да сподели впечатления.![]()
Fujitsu ASYG14KMTA
Външното е същото като размери с 07-14KGTA:
Ако някой се интересува от компресора:
По сервизно го дават 900W, мисля че същият се ползва и при KGTA-серията.
Монтиран е в 26кв.м., офис на приземен етаж. Много адекватен "autofan". След като темперира почти не се чува. В момента охлажда на 25С с консумация 150-190W. Външното тяло също е изключително тихо. Монтирал съм му Sonoff pow2, така че ще имам поглед върху поведението му.
Минимумът до който свали е 127W, но на стената е от само два дни.
В момента:
![]()
Това 092 на етикета дали означава обем на компресора?
Този LG компресор би ме отказал от серията,дано излезе сполучлива.
LG,LG...ама до какъв минимум слиза.....при това за 14-ка.![]()
Аз не говоря за възможности,а по скоро за качество.Фуджитцу май преди имаха един модел с компресори на лг,където гърмяха компресорите.
Ако имаш на магазинен климатик, пускай.
(Магазинен=отиваш в магазина и го купуваш)
Ако е някой от твоите, вярвам ти.![]()
Ти да не мислиш, че неговите са купени от киното? Единият от моите даже го грабнах от витрината на магазина.
LG дават 10 години гаранция на компресора при домашните си инвертори , някой друг дава ли повече всъщност ...
https://www.lg.com/bg/klimatichna-tehnika/promotsia-10-godini-garantsia
Нямам повече въпроси![]()
Щом са толкова добри компресорите им,защо тогава самите LG ползват компресор тошиба във флагмана си?
Те и доста сбиртаци от по 700лв.ползват компресори тошиба по-тази логика значи ли че са по-лоши всички хубави модели , Та може да им е по-ефтино да сложат на флагмана друга марка компресор (вместо нови поточни линии) ,., който флагман едва ли формира голям процент продажби и печалба.