Рано тази сутрин минах покрай една Мидеа MSG 12 HRI която издаваше абсолютно същия звук.
Чуваше се силно и ясно.
Странното при мен е, че се чува само от вътрешното тяло, отвън нищо
avast3
Този звук при мен се появи от скоро и е само при 9 LC.
Имам още два - 12 LD и 14 LC там няма никакви странни звуци

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър

Отговор с цитат
  Отговор с цитат Първоначално публикувано от Airfan
 Първоначално публикувано от Airfan   

. А на мен, този звук ми пробива мозъка.
. А на мен, този звук ми пробива мозъка. . На въпроса какво правим:мислим как да оправим проблема или как да живеем с него отговор така и не получих. Разделихме се с уговорката ,че ако другия климатик няма тези проблеми да им се обадя.Оказва се,че ако има един дефектен ще се смени ,но ако цялата серия са такива ,тогава да си ги експлоатираме със здраве. А относно музикалния хор и бъдещите собственици на тази марка климатици - ако нещата останат така не бих ги препоръчал(думичката препоръчвам е доста силно казана- всъщност съм абсолютно против покупката на такава марка климатик)на никого, или може би 'поне" на чуващата част от населението...Или в кратце, както е казал поета:
 . На въпроса какво правим:мислим как да оправим проблема или как да живеем с него отговор така и не получих. Разделихме се с уговорката ,че ако другия климатик няма тези проблеми да им се обадя.Оказва се,че ако има един дефектен ще се смени ,но ако цялата серия са такива ,тогава да си ги експлоатираме със здраве. А относно музикалния хор и бъдещите собственици на тази марка климатици - ако нещата останат така не бих ги препоръчал(думичката препоръчвам е доста силно казана- всъщност съм абсолютно против покупката на такава марка климатик)на никого, или може би 'поне" на чуващата част от населението...Или в кратце, както е казал поета: