Здравейте отново, Честита Коледа на всички, само хубави неща до следващата Коледа да се случват.
Наближава 03.01, когато ще ходя за климатик и пак се замислих. Деян ми препоръча Daikin FTX50G, но се замислих дали Daikin FTX60G няма да е по-добре. От гледна точка на мощност 50G отговаря по формулата за 70 W мощност за кубик, но ме притеснява че при мен сградата си е кажи речи на акт 14. Моя апартамент е единствения с врати, единствения измазан и обще взето в кооперацията е по-студено отколкото навън. Та дали няма да трябва повече мощност за отопление на кубик?!!?
Разликата между двата модела е 300 лв, но дали има смисъл да ги давам. Четох доста, че не е хубаво и да е по-мощен климатика.
Общо взето май не знам как да разсъждавам - колкото и да е студено все някога Daikin FTX50G ще стопли стаята и ако е хубава изолацията ( като няма къде да бяга топлото ) всичко ще е наред или е по-добре повече мощ на климатика, т.е. Daikin FTX60G.
Ако някой знае нещо за фирми Импас Клима и Контрол клима, може ли да го сподели. На добра цена предлагат двата модела, но гледам че са с един и същ адрес. Май си е една фирма. А фирма, която се подвизава под две имена да не се е "прославила" с едното?!?!?
Благодаря предварително на всички и се надявам да ме насочите отново, че се бях навил за 50-та, а сега си мисля доста и за 60-та.