NikolOB, модела е "пресен пресен" и не знам как очаквате някой да изрази впечатление от първо лице?!
И какво, като е ходил на семинар и е монтирал такава машина? Ревю и отзиви се дават от тези, които знаят как да я ползват и я ползват. Всичко друго е реклама или празни приказки.
Отделно, че машината още не е виждала зима.
Компресора ако наистина е на lg еднороторен нещо неми, вдъхва доверие, дори самите lg ползват в топ модела си двойнороторен на тошиба.
Що да е проблем.Триото от години работят с еднороторни компресори и умеят да ги карат да работят свястно.Моето LDC примерно е с еднороторен ТОШИБА, но са успели да го накарат да вади 6,1 кв и то с едноредов обменник, а при 12-ицата стигат до 6,7 кв с двуредов обменник.Освен това, новите машини на триото са с доста добри външни обменници от ред и половина на малките машини / 7 и 9/ и вероятно ще се справят добре в студа.
Важен е броя на цилиндрите. LG от години не произвеждат едноцилиндрови за мощности под 3kW.
Инвертор В (V) е двойнороторен на LG.Но в някои машини слагат и Панасонишки компресори.
Здравейте колеги, искам да разбера могат ли да се сменят лагерите на вътрешния мотор на Fujitsu LDC 12 без да се сменя целия мотор?
Mega , благодаря за линка към сервизното , не е много подробно , но горе долу ме ориентира.
Като цяло се отказах от идеята за 07KGTA.
Ще съм ви благодарен ако някой предложи седмица от триото (и не само) с нисък минимум , плазма и термография (да не духа към хората в стаята). Девятка идва голяма за конкретната стая. Под девятка визирам Мицубиши FH25 , с какъвто отоплявам два пъти по голяма спалня.
Като бюджет -да не превишава цената на FH25.
От триото няма модели с плазма на 220V.
Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk