Ето ти за 480 ТУК примерно.Щом искаш марка...А иначе за 350 има бол, но не са маркови.
Той конвекционалка сигурно, ще бичи и без траф ако е на 200,предполагам че е на 200 . И съм писал примерно, не че трябва да е точно този...
Този пост е редактиран от microclim@; 14-02-18 в 18:12.
Едва ли точно трафа му е проблем. Може и да бичи и без траф, но не се знае докога /това няма общо с вида-конвенционален или инверторен/. А, как разбрахте, че е конвенционалка? По снимката ли?
Значи има си телефон, обажда се, пита човека... Казах че предполагам, виждал съм го този модел и мисля ,че беше конвекционален по спомен ,но не съм сигурен. Те не един и два са ми минали през главата, може и да греша. Вие и гаранция за машината по снимката ще искате да дам колега! От нещо подхвърлено ей така 5 поста обяснения...
Трафа въобще не ме бърка , липсата на подръжка обаче да.
Със сигурна поддръжка има, 3 години! Малко е по различна цената, ти знаеш...
Ей го новия 12KGTA/KGCAна живо :
Засега в Разград , после и в България.Ако побързате може да си вземете 47мата бройка.
Красивичък е , не е чак толкова слим , пластмасата малко тънка ми изглежда.
п.с. ако иска някой модератор да направи тема за машината.
Този пост е редактиран от ccankov73; 14-03-18 в 14:57.
При официално обявена цена от 1749 лв. едва ли ще има много редящи се на опашката.....Пак са забравили да сложат една нормална втора степен на вътрешния фан и изобщо не виждам къде е ценово над LUCA.
а бе за 12 тицата не знам колко ше има на опашка,ама за 7 цата и 9 ката ше е фул хаус,поради една елементарна причина,просто в момента в правния мир за помещения от 12 тина до към 20 тина квадрата няма нищо по добро за тия пари без да е от доста преоразмерено до мега преоразмерено и реално да не ти върши никаква работа,изключения правят само ако набуташ некой "голем" климатик като примерно Додовото Трео
Дори само хардуера на вътрешното е причина новите машини да са класни.Външото също има интересен хардуер, показваш развитие.А степените не са проблем, триото на АУТО турбина работи идеално.
Само ме е яд, че не са си оставили двойната клапа, харесваше ми.
Има развитие ,очаквам до 3-4г да излезе моето вътрешно тяло на европейския пазар