Понеже обещах да ви пиша ето-взехме нокрията14lbc, иначе на 2места ни предложиха космическия кораб http://youtu.be/iUwukVd7iv8- 3900за 18ка, но се уплашихме като го включим да не излязат извънземни от него, После ще ви дам данни за новата нокрия.
Понеже обещах да ви пиша ето-взехме нокрията14lbc, иначе на 2места ни предложиха космическия кораб http://youtu.be/iUwukVd7iv8- 3900за 18ка, но се уплашихме като го включим да не излязат извънземни от него, После ще ви дам данни за новата нокрия.
ще бъде чудесно ако видим втори модел еквивалентен на японските си събратя ,за сега само Дайкин имат такъв за европа- уруруто .. всичко останало е между 5 и 10г назад от японските модели
мда ,него го забравих може би заради безумната цена
- - - - - - - - - -
Мисля че установих нещо.Днес взех инфрачервен термометър от работа.Меря температурата на тавана и стената около климатика-в ХОЛА 22,5 ,а детската 20,5(и в двете стаи съм задал 22).В хола термометъра показва 21 и изключва докато в детската гони 22 без да изключва.Външна 7 градуса.Над детската няма хора а над хола са с печка на дърва.Може ли това да е причината.
Абсолютно. Такова "няма хора" при мен е една неотоплена стая в която в момента е 13.5* при 21.5 в другите и 5см. вата в стените. Премери Т на таваните, би трябвало да са различни в полза за отопления.
Макар това печка на дърва да е относително защото ту е горещо ту студено но всеки един случай е по-топло от неотоплената стая.
КЛИМАТИК FUJITSU,МОДЕЛ:AS-F22C /2014 NEW х 2
КЛИМАТИК FUJITSU,МОДЕЛ:AS-F40C2 /2014 NEW
Ах тази провинция... В Русе къде да намеря такива климатици?
Този пост е редактиран от Aleksandars; 15-12-14 в 07:53.
обаждаш се на човека ,праща ги по куриер и се монтират от местен професионалист с добри отзиви за работата му
Е прави сте , но така и баба знае с още 1к за монтаж и доставка... Но за момента само в тоалетната не ми искат пари. Жилището се прави от мазилка и всеки божи ден ми олеква портфейла.
Договаряне в този случай, ползвайки услугите на две различни фирми, едва ли може да стане дума за това.
E, откъде го измисли този 1к? Монтажа си е монтаж - все трябва да си го платиш. Доставката, колко да е - не е 1к, нали.
Ако ти нямаш, намери някой приятел с абонамент в куриерските фирми - ще се изненадаш какви цени има.
значи .. за да нямаш наложен платеж който е доста превеждаш парите на фирмата по банка ,а самия куриер е 30тина лв .. монтажа си е монтаж той не влиза в цената на климатика така или иначе .. ако ще го вземаш от там от където си мисля няма да има проблем и с гаранцията човека е много разбран и любезен
Благодаря за съветите!
Някакви забележки относно климатиците?
няма да имаш .. това са доста мощни машини от средния клас на марката с които Fujitsu сигурно сериозно подразва конкуренцията ... седмица до 5.6 кВ с 1100 грама фреон ,дай боже всекиму !
Настана кучи студ във Варна и по точно на едно много високо и проветриво място,където живея МНного съм доволен от климатика FUJITSU АSYG 12LUCA -в момента температурата е -10(на усет -23) Това за мен беше и теста за тази машинка.Ще се справи ли при -10 при положение,че имам толкова топлозагуби в помещението,че чак не ми се изброяват!Температурата тук е такава от почти 12 часа.Климатика на зададени 23 градуса на дисанционно постига и държи 22 в помещението,което е и г-образно.За тези 12 часа аз го чух да размрази само 2 пъти.На всичкото отгоре отварях да проветрявам ,щото се пуши,когато Григор играе тенис и нервните изблици са в повечко Горещо препоръчвам този климатик на всички!