За цената си е добра машината. Зимата работи добре, екстри няма. Ако се иска нещо по-добро отивате на MHI 63ZM-S, там обаче цената е друга.
P9090297.JPGP9090309.JPG
За цената си е добра машината. Зимата работи добре, екстри няма. Ако се иска нещо по-добро отивате на MHI 63ZM-S, там обаче цената е друга.
P9090297.JPGP9090309.JPG
И аз мога да потвърдя че вече трети зимен сезон ще започва и си върши работата.
Някой знае ли по какъв начин можем да различим без да четем по хартия fujitsu 12LMCA от fujitsu 09LMCA?
Ии каква е разликата между топлообменника на външното тяло на fujitsu 12LMCA и fujitsu 09LMCA?
Аааа,значи е метална аха,аз па гледам за дървена!
виж сега ,външното винаги се чува леко в стаята ако ти е до прозореца и се форсира по някаква причина ( много студено/след дефрост ) .. въпроса е да не се чува силно/бучене/дрънчене
Чува се няма как, това е като да се топлиш с климатик и да не ти подухва. Значи на отопление е по шумно външното спрямо когато е на охлаждане. При мен външното е на терасата и не ми е над главата.
П.п. Пак всичко опира до кой как възприема шума "безшумен" климатик няма.
Това което можеш да направиш е да му сложиш тампони на външното тяло много помагат.
Тампони помагат за вибрации,но когато външното тяло е до стена и до нея е прозореца ,през стъклопакета и при пълна тишина вътре се чува как се набира компресора отвън.Вече като тръгне и вътре перката ,външния шум не се чува.
здравейте, климатика ми е fujitsu инверторен. Когсто го пусна да топли и достигне желаната от мен температура изключва. Когато изключи започва леко да духа хладен въздух. Нормално ли е това според вас? Защо така се получава?