българина иска да бъде излъган за това го и лъжат .. за това примерно всички коли по автокъщите са на 120к км и 10 годишните и 3 годишните ,и т.н.
българина иска да бъде излъган за това го и лъжат .. за това примерно всички коли по автокъщите са на 120к км и 10 годишните и 3 годишните ,и т.н.
В тази държава трябва да има правила! Не може хората, каквито и да са, да бъдат заблуждавани, най нагло лъгани, и то, от голяма верига техно магазини. Пак казвам, не оспорвам качеството на продукта.
Ясно коя е веригата в други не продават Фуджицу. И как други да са коректни за да губят а веригата да печели.
Защо не си взе направо една Осачка и да и се любуваш на надписите в захлас.....Made in Japan.....Japan,japan..jApan...jaPan. Добре са се справили с теб в магазина,каквото си искал да чуеш...това са ти казали )
Здравейте, имаше една тема със снимки как се разглобява Фуджицу 12 ЛГЦ, но не мога да я намеря. Интересува ме как по точно се маха пластмасовата коруба.
Първо махни капака, има две щипки от двете страни на капака. Има три винта, два са видими под капака, един е под капачката с кабелите. След това се качваш на стълбата и гледаш отгоре към стената има щипки. Една централна и две крайни. Подпъхваш отвертка и внимателно ги отщипваш. След това сваляш корубата, като пазиш двете клапи долу да не ги счупиш. Внимателно ги позиционирай на ръка, така че да не се счупят. Желателно е да спреш захранването към машината преди разглобяването.
Този пост е редактиран от Mega; 18-07-15 в 11:11.
Мисля че търсиш тази : https://forum.setcombg.com/%D0%BF%D1...tml#post683910
.
До Алекси.. колега кога си сменил климатиците от подписа ти? Аз сега видях, понеже не бях влизал отдавна. Какво направи с 12LCC?
продадох го стареца ,хубави пари му вземах ..новия му собственик е доволен от него
Верно ли е,че на Генерал 12LMCA външното тяло е пластмасово?
Този пост е редактиран от avenger; 05-09-15 в 13:25.
Този пост е редактиран от bobovo; 04-09-15 в 23:43.
http://cameo.bg/images/stories/pdf/f..._nordic_lm.pdf
Fujitsu ASYG09LMCB/AOYG09LMCBN -25C NORDIC
какво мислите за това зверче с 36 кг външно и максимал 5.2кв на отопление? 750вата роторен компресор (Тошиба може би?)
Версията на fujitsu general за компресорите в нейните машини е ,че ги произвежда в joint venture с toshiba carrier в Тайланд. За fujitsu *LMCB знаем отдавна,както и за *LVCB и *LTCB. Отдавна се продават във България.По-скъпи са с 200-300 лева спрямо съответните им *LMCA, *LTCA и *LVCA. Това към което си посочил линк го има на сайта на шведския дистрибутор на fujitsu general. Там има и подобна документация за
*LVCB и *LTCB. Преди около две седмици на последния човек, който питаше за подови климатици му посочих да прочете за fujitsu *LVCB.Спомни си как беше убеден ,че *LVCA е №1(а всъщност е №5 или 6).С почти същите пари можеше да се снабди с климатика-мечта(подов nordic).
Здрасти,
някой може ли да сподели впечатления от ashg 18 lfca?
Търсих форума - това сигурно е най-мялко споменавания модел. Или е много безпроблемен или не е никак разпространен. Ще го слагам в 35м2 хол.