При 12lgc изключен в режим топло е отначало 16W, а след няколко минути става около 7W. Ако се изключи в режим студ е около 2W.
При 12lgc изключен в режим топло е отначало 16W, а след няколко минути става около 7W. Ако се изключи в режим студ е около 2W.
ами старичък модел е - по онова време е било нормално предполагам, чак последните години се позасилиха да оправят стенд-а.
може електрониката никога да не спи.
Е с подгряване, колко отива?М/у 50 и 60w. е консумацията без подгрева на компресора![]()
вече на зима ще мога да кажаПървоначално публикувано от pilot
но зимата нямат значение ватовете - важното е да работи и да топли. дори трябва да се сложат едни допълнителни 100вата в тавата защото има проблем с дренажа от дефростите.
Таз нокриа,голяма сила-50w. без да работи,а аз имах едно ''изхвърлено'' японче ,дето даже и работеше при 68w. но заедно с трафа,но това е друга тема.
да доста неприятна изненада са тези 50 вата. но сега като се знаят могат да се вземат активни меркище проектирам набързо едно копче за бойлер на удобно място
![]()
![]()
![]()
Може дасе ползва ето такъв щепсал мисля че много е одачно http://tpetrov.com/search.php?prod=R...%95%D0%9B+305K
estqwerty- Според мен имаш проблем с уреда за измерване. Няма от къде да дойдат тези 50 вата и другото е че на 150 вата да се кротва също е немислимо за европейски климатик.
Няма проблемПървоначално публикувано от chachoto
Положението при LCC/LDC е същото. Успяват да завъртят дори шайбов електромер
![]()
Имам една Nocria 18-ка под ръка, тези дни ще я мерна а амперклещите и ще видим.
Преди малко слагах уреда и на LGC-то - същата "бира"
Тез фуджици всички ли са така в режим готовност?Ми то дърпат повече от два трафа при 100/200v. ?Досега не беше изтъквана тази ''екстра''-то тогава какъв енергиен клас падат,и с коп-а барабар,че и при работа не вярвам да изчезва тази паразитна консумация.Първоначално публикувано от Jackas
![]()
При работа исчезва в момента на стартиране на компресора лично сам водил наблюдения с уред решението е поставяне на щепсал покана по напред в предишния ми пост ее не е болка за умиране и аз незнам какво дурпа тези 50 -60 вата но неса нагревателите Наи вероятно силовия модул е под напрежение и в режим готовност а може и да подава ниско напрежение кам намотките на компресора ама като ми остане време ше замеря да видя дали компресора нее под ниско напрежение
Уреда не лъже тествал сам го и сдруги консуматори явно моделите са предвидени в месеците които несе ползват дасе исключват от контакта което и е наи удачно
Понеже на предната 22страница,estqwerty е мерил на Нокрията минимума,и е показал уреда най ниска стойност 150w. преди да спре компресора.А по сервизно е 90w.ако е вярно и достижимо в реални условия де.
При него не стана ясно, при какви външни температури е мерил-но предполагам е било над 15°-сега е топло на вън.
Е, ако тръбите са вкопани? Новите модели и те ли са с 50 вата безмислена консумация?Уреда не лъже тествал сам го и сдруги консуматори явно моделите са предвидени в месеците които несе ползват дасе исключват от контакта което и е наи удачно