да доуточня климата си бачкаше едно 15-тина 20 мин на 150 вата. не даваше признаци да спира аз го спрях накрая защото го пуснах само за теста че съм взел мерилката на заем.
външна температура не знам 15-18 предполагам. вратата навън беше отворена докато тествах.
нямам термометър в стаята отначало му зададох 21 градуса да прави и се раздуха много, смъкнах на 20 и се задържа така като си духаше топло , вентилатора си утихна в нормален режим коя 1 или 2 степен - мръднах навънка външното си бачкаше , вътре определено бачкаше на минимума си. поне за мене е това де
150-вата без 50-те за електрониката = 100 вата за железарията. ПЕРФЕКТНО.
уреда днеска го сверих на дайкина на стенд бай - закова на 10вата, както и мернах си хладилника - 1 киловат на ден/това също беше изненада очаквах да е повече а+ е / имам да търся кой лапа много ток - готварска печка или бойлера... но това са оффтопици.
порових малко из нета от 2008-ма мисля имало европейска наредба кое колко трябвало да гори на стендбай, а нокрийата е старичък модел. нищо новият ще се бият в гърдите като излезе как са смъкнали х5 х10 ПЪТИ консумацията.
все пак както казах и предишният пост чакам потвърждение - нека и МЕГА да мерне и ще се знае със сигурност.
а то че има японки които смъкват на 50 вата има и евала за машинките , но 14-ката не е някоя 28-чка. по скоро 35ца или 40ка трябва да се гледа. там вече може и да ги бие
а бе моето си е най-хубаво