Страница 20 от 34 ПърваПърва ... 10181920212230 ... ПоследноПоследно
Резултати от 286 до 300 от общо 506
Like Tree22Одобрявам

Коя да бъде машината? Нокрия или ...

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Mar 2006

Re:Коя да бъде машината? Нокрия или ...

Днес забелязах едно тракане в външното тяло , възможно ли е перката да закача леко .При определени обороти понякога звука изчезва.

2.  

3. Moderator Аватара на Mega
    Тук е от
    Oct 2009
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от ivo75
    На кашона на моята също пишеше made in Japan 100% съм сигурен, че не е произведено там. Но както казахме важното е да работи добре.
    Нещо си в грешка, на кашона пише Made in P.R.C A Japan e aдреса на компанията. Днес специално гледах, точно заради подобни мераклии. Това разбира се не прави машината лоша. За да няма спекулации, ето и снимка. Лепенката къде е произведена разбира се се сваля. Но ако сме коректни с клиентите, то имат право да знаят истината!
    Прикачени изображения Прикачени изображения

4. Тук е от
    Jan 2012

Относно сметките, последните ми две са по 200лв и 170лв, ама пусках и доста духалки когато беше кучият студ навън. А това тракане във външното тяло за което казва ste1 го имаше и при мен. Нямаше ме за няколко дни вкъщи и когато се прибрах чух някакво тракане, когато погледнах отвън задната решетка леко се беше раздула незнайно защо. Май перката опираше във лед защото като разклатих малко машината нещо изпука и тракането спря. Интересно беше че отдолу нямаше никакъв лед и висулки, пък и навън не беше студено във въпросните дни. Чудех се дали да викна монтажниците да видят за какво става дума, защото климатика си работи нормално според мен, въпреки раздутата решетка

5. Member
    Тук е от
    Mar 2006

Цитат Първоначално публикувано от godfathern1
    Относно сметките, последните ми две са по 200лв и 170лв, ама пусках и доста духалки когато беше кучият студ навън. А това тракане във външното тяло за което казва ste1 го имаше и при мен. Нямаше ме за няколко дни вкъщи и когато се прибрах чух някакво тракане, когато погледнах отвън задната решетка леко се беше раздула незнайно защо. Май перката опираше във лед защото като разклатих малко машината нещо изпука и тракането спря. Интересно беше че отдолу нямаше никакъв лед и висулки, пък и навън не беше студено във въпросните дни. Чудех се дали да викна монтажниците да видят за какво става дума, защото климатика си работи нормално според мен, въпреки раздутата решетка
    Предната ли решетка се е издула , тази на вентилатора ?

6. Тук е от
    Jan 2012

Не тази на вентилатора, а тази отзад откъм стената.

7. Moderator Аватара на Mega
    Тук е от
    Oct 2009
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от godfathern1
    Не тази на вентилатора, а тази отзад откъм стената.
    Тази отзад си се криви с времето, направо я махни, не ти трябва.

8.  

9. Senior Member Аватара на estqwerty
    Тук е от
    Feb 2003

има го и в някои упътвания ако ще се монтира в зона със силни снеговалежи... бях ги постнал ама ги измахаха ... това не е от упътването за нокриа ама си важи предполагам ако има сняг.

10. Тук е от
    Jan 2012

Ясно, поне се успокоих че не се е изкривила от някаква повреда. Тези дни наистина ще взема да я махна. Благодаря за бързия отговор

11. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009

Брей за първи път чета производител да е препоръчал отрязването/премахването на пластмасовата мрежа за да не задържа лед...

Браво.

12. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

най добре е фабрично да я няма тая решетка ..излишна е ..

13. Senior Member Аватара на estqwerty
    Тук е от
    Feb 2003

Цитат Първоначално публикувано от justify
    Брей за първи път чета производител да е препоръчал отрязването/премахването на пластмасовата мрежа за да не задържа лед...

Браво.
    в голямото сервизно на хитачи - накрая е : нещо като препоръки за монтаж на външното в зони които ще има снеговалеж. 4 5 странички е.

14.  

15. Senior Member Аватара на estqwerty
    Тук е от
    Feb 2003

дигам темата защото днеска мерих нокрийката с джаджа за мерене на ток.

на сетнд бай е 50-53 вата - сега съм я дръпнал от контакта все пак е 20-тина градуса навън, а икономията е майна ма мизерията - 50 вата са си 50 вата 5 и нещо е на месец мама им е-онци.

пусната на 20 градуса, на топлене, перките на авто всичко без да се джуркат, и определено духа топло вътре а не е само на фан, външното бачка или поне перката навън върти но май и компресора се чува - тръгва на 300-тина но после пада и се задържа на 150 вата.
    това ако махнем 50-те вата които си ги гори и на стенд бай се доближава доста до минимума обещан в бумагите.

моля все пак и някой да потвърди теста.

аз днеска изпих иконамията от изключения климатик поне по 10-тина пъти но трябва да се пести - само така ще има парички за пйване
    изненадаха ме че и на село за бира могат да ти вземат колкото в обикновен барселонски бар. май тря се махаме от тук скоро ще е по скъпо тук от колкото в белите страни.

16. Member
    Тук е от
    Apr 2005

50 вата при изключен климатик при тия външни температури? Сигурен ли си? При отрицателни температури подгрява маслото в компресора, но сега?

17. Moderator Аватара на Jackas
    Тук е от
    Jan 2007

Цитат Първоначално публикувано от root666
    50 вата при изключен климатик при тия външни температури? Сигурен ли си? При отрицателни температури подгрява маслото в компресора, но сега?
    М/у 50 и 60w. е консумацията без подгрева на компресора

18. Member Аватара на turboie
    Тук е от
    Oct 2007

Тази консумация сам я забелязал и при други марки в стенбаи режим харчи между 50-60 вата и на мен ми е чудно от къде идва тази косумация като всички нагреватели са изключени ?????

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 20 от 34 ПърваПърва ... 10181920212230 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Нокрия
    От divi4 във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 187
    Последно: 30-03-16, 11:09
  2. Коя да бъде машината?
    От Ibr1975 във форум Мобилни устройства
    Отговори: 1
    Последно: 11-03-13, 12:51
  3. Струва ли си ''машината''!
    От krasimirov във форум Общ - хардуер
    Отговори: 11
    Последно: 29-09-09, 17:59
  4. Отговори: 0
    Последно: 27-08-09, 22:26
  5. Ъпгрейд на машината
    От Greendragon във форум Общ - хардуер
    Отговори: 2
    Последно: 02-04-08, 20:58

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе