Всъщност поне машините които споменах,видях че се предлагат от бг търговец.Реално не са внос от някъде си,машината тръгва от склада на търговеца с една лепенка на емаг и се доставя с куриер до получателя.
Всъщност поне машините които споменах,видях че се предлагат от бг търговец.Реално не са внос от някъде си,машината тръгва от склада на търговеца с една лепенка на емаг и се доставя с куриер до получателя.
Ако трябва да съм честен само Даисекай го купих легално!
Трябваше ми от днес за утре влезнах тук в форума прочетох поисках съвет и го поръчах от Ви макс единствени те ми направиха монтаж от днес за утре и то на 22-23 декември.
Всички други са купувани с връзки така да се каже
Аз си купих единия Samsung на промоция от емага.Струваше 1150 лв тогава без монтаж.В същото време при оторизирана фирма беше 1800 без монтаж.Оттам ме убеждаваха че емаг ги продават на загуба.Рискувах и го купих от емаг.Гаранцията му вече мина и не съм имал проблеми.
Лошо ли е ако от десния край е монтиран на 1см от стена и на 10см от тавана добре ли ще му е да диша?
Този 1 см кой го измисли?! Пълна простотия...
Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk
Предстои ми профилактика на трите машини в събота. Какво да очаквам, освен да изчистят филтрите? Дали е редно поне да измият и вътр. топлообменници, както са на място или просто ще им дам едни 150 лв. само за посещението?
И, между другото, прави ми впечатление, че след дефрост, който е 7-10 мин., климатикът развърта на голяма мощност за няколко минути, но без да е достигнал заданието, изключва за още десетина минути и реално дефроста става двойно по-дълъг. Така работят от нови и трите машини. Нещо моите условия ли не ги кефят или? Добре, че рядко размразяват, особено ако няма мъгла и топлят достатъчно.
Абе, ниския клас техника е само за асортимент на производителя!
LMC не е от ниския клас техника.За парите си машината е доста добра и топлеща.В какви помещения са ти монтирани машините?
Абе човек като купува модела, трябва да е наясно, че са необходими "една торба компромиси"....
Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk
Саше модела за парите си беше доста сполучлив и най-вече топлещ и икономичен.До сега недоволен клиент от него не съм имал.И аз го притежавам и лоша дума не мога да кажа.
Това, че моделът е сполучлив от гледна точка на отопление и продажби не означава, че не е нисък клас. Най-малкото не достига с малко средния. От LUCA надолу са си все дървета откъм комфорт.
Машините са: 12 LMC в 23 кв.м. и двата 09 LMC съответно в две еднакви 12 кв.м. спални.
Не съм недоволен от работата им, а се чудех защо така се държат след дефрост. Даже бих казал, че от миналата зима ги ползвам и се стоплих! Преди бях на тец, в София.
това става така ако не си подобрил нещата - изолация/извеждане на датчика за стайна примерно ,някое и друга промяна в стойността на дефрост термистора и т.н. все пак условията у нас са тежки ..
Всеки може да намери кусур, за който и да е климатик. Важно е да е направил правилния избор за себе си.
Става с писане на софтуер. Не става със сменяване на пластмасови капаци и ламарини, и така 10г.....