Писаници от хора които даже и не са виждали такава техника, камо ли да се докосвали до нея...
Писаници от хора които даже и не са виждали такава техника, камо ли да се докосвали до нея...
Да, вроятно е така. Спирам да пиша в к2у, защото и аз съм от тях, не съм се докосвал признавам си.....
Извинявам се за спама....
Разбирам те напълно! Риска е същият като при новите европейски машини- просто повечето търговци са мошеници не зависимо какво продават. Всичко останало е въпрос на приоритети, при теб са едни, при мен са други..... Не разбрах каква машина си взел, но със здраве да я ползваш.
Този пост е редактиран от preparatos; 01-07-14 в 20:34.
Здравейте отново,
В крайна сметка реших да взема Toshiba Super Daiseikai 6. След проучване във форума прецених, че Nocria-та ще и бъде тясно в моето помещение.
Сега колебанието ми е дали да взема Tosho 13-ка или 10-ка (която доколкото разбрах е софтуерно ограничена 13-ка)? В темата за Toshiba ras-10skvp2-e - super daiseikai 6 гледам, че тази машина се монтира в помещения подобни на моето и като цяло се справя доста добре. Моля за вашите финални мнения и препоръки. Благодаря.
Представи си, че имаш автомобил с двигател - 150 коня, софтуерно ограничен до 90. Не можеш да очакваш, че ще стигнеш от София до Бургас за 3,5 часа. Та с две думи - помещението ти не е за десятка.
25 квадрата, ако правилно съм прочел, наистина не е за 10-ка. Освен това 10-ката е доста по-мощна в режим отопление. В режим охлаждане какво правим?
ОК, прави сте. Аз също така смятах, но все пак исках да го потвърдя. Благодаря на всички за мненията и препоръките, ще поръчвам Toshiba ras-13skvp2-e - super daiseikai 6.
Като приключа с ремонта и тествам климатика ще пиша.
Поздрави.
Здравеите, много моля капацитетите от форума за бърз съвет,затото днес трябва да поръцам климатик.
За 2 преходни стаи обто 27мв .м. (66 куб.м.)във Варна ,сутерен на 80 см. в земята ,2 външни стени (изток и юг) с 2 прозореца(пвц двоен стаклопакет)
без никаква изолация отвън или отвътре. Къща е,тухла.
Чудя се между МЕ SF 35 VE
и fujitsu general ASYG 12 LUCA
Бюджет до 2000 лв.
Ако има и по-добро ще го приема.
Моля Ви за бърз отговор.
Този пост е редактиран от bobb; 02-08-14 в 14:15. Причина: да не се приема за реклама
Toshiba Daisekai 8 13-ka
Toshiba Daisekai 6 13-ka
General 12ltca
Panasonic E12Qke
LG D12AK
Тези модели си заслужават наредил съм ги по цена, като тошибите са малко над бюджета
Този пост е редактиран от Aleksandars; 02-08-14 в 16:05.
Включвам се и аз с бърз въпрос. Става въпрос за малка спалня ( 10 кв ) в нова кооперация с външна изолация и 3 камерна ПВЦ дограма. Ориентирах се към следния модел Fuji Electric RSB09LDC. Какви са Ви мислите по въпроса, правилно ли се ориентирах ( цената е без голямо значение в случая, просто търся качество )
Модела е много добър, не знам къде си го намерил, отдавна не се произвежда, но е добър избор.Малко му е повечко мощността.Аз с модела отоплявам близо 25 квадрата.Погледни също така нещо от типа на 20 ZMX-S на МИЦУБИШИ ХЕВИ, 07LUC на ФУДЖИЦУ.Ако държиш на добра филтрация и плазмен филтър, някоя 10-ка на ДАЙСЕЙКАЙ.
А как се държи зимата? Основната ми идея е, че трудно се проветрява зимата, има доста конденз в къщи и въдуха е тежък ( от там и идеята за плазмен филтър )
Зимата като отворя хубавко да се проветри, за да изчезне конденза и да се освежи въздуха и вътре бягат бели мечки. ( Отделно ползваме влагоуловител за конденза )
- - - - - - - - - -
Да - намират се тук там. Верно по-стар е модела, но и цените са им редуцирани.