Страница 9 от 30 ПърваПърва ... 789101119 ... ПоследноПоследно
Резултати от 121 до 135 от общо 443
Like Tree354Одобрявам

Fujitsu 12 LMCE

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Feb 2014
    Живее в
    Любимец

Отговор: Fujitsu ASYG 12 LMCE

FUJITSU 12 LMCE.
    Работи в режим MODE AUTO и FAN AUTO на 24 градуса.За 69 часа е с измерени с ватметър 8.1 KW като минимума му е 287W.Работи в 42м3 хол с вътрешна изолация в режим on/of.Първите 10 дни след като взех климатика го ползвах в режим HEAT но ми превишаваше зададената температура с 2 градуса и на всички степени на FAN работи шумно/без на-ниската степен на FAN/.От 69 часа го превключих на режим MODE AUTO и при темперирана стая на 24 градуса всички степени на FAN падат до най-ниската степен на вентилатора и вътрешното тяло работи безшумно. Единствено не ми харесва че при всяко тръгване и спиране на компресора се чува шуменето на фреона.Но тръбния ми път е под 2 метра и според майстора който ми слага климатика бил напълно достатъчен.Аз не разбирам от климатици и се съобразих с неговото мнение.В къщата на жена ми от 3 години работи FUJITSU 12 LMCA и неговия тръбен път е под 2 метра но няма такова шумене на фреона както е при мен.

Изпратено от моят SM-J510FN с помощта на Tapatalk
    Този пост е редактиран от GLARYS; 05-02-18 в 16:03.

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2017

Отговор: Fujitsu 12 LMCE

На Mode auto , постоянно ли ти работи или он/офф ?
    Казваш че изрежда всички степени на вентилатора , това означава ли че тръгва от най-високата и постепенно ги сваля ?

ПП: Моят го пробвах преди малко но директно включи на охлаждане и ме отвя ) изпариха ми се желанията за проби че детето е с температура

4. Member
    Тук е от
    Feb 2014
    Живее в
    Любимец

Цитат Първоначално публикувано от Mig82 Виж публикацията
    На Mode auto , постоянно ли ти работи или он/офф ?
    Казваш че изрежда всички степени на вентилатора , това означава ли че тръгва от най-високата и постепенно ги сваля ?

ПП: Моят го пробвах преди малко но директно включи на охлаждане и ме отвя ) изпариха ми се желанията за проби че детето е с температура
    При мен и при режим HEAT и в режим MODE AUTO - FUJITSU 12 LMCЕ работи on/of -стаята ми 42м3 е много топла с добра вътрешна изолация и FUJITSU 9 LMCЕ щеше да ми е достатъчен.Взех FUJITSU 12 LMCЕ защото имам малък студен коридор и отварям вратата да го топля.Но сега времето е топло и отоплявам само стаята и тествам климатика .И при мен след като превключих от режим HEAT в режим MODE AUTO първите няколко минути работеше на охлаждане и после превключи на отопление.При студена стая в режим MODE AUTO всички степени на вентилатора духат силно и шумят силно в началото но след като се темперира стаята на зададената температура утихват много повече от когато ползвам режим HEAT.Аз не разбирам от климатици просто сега пробвам как се държи на различните режими.Другото което установих -при работа в режим MODE AUTO когато компресора изключи тогава вентилатора на вътрешното тяло работи без прекъсване при показани на ватметъра 13 вата до следващото включване на компресора на много малки обороти и леко върти въздуха в стаята но аз съм го насочил да не духа към мен.Аз съм по доволен от режим MODE AUTO ​вече 3 денонощие го ползвам.
    Този пост е редактиран от GLARYS; 05-02-18 в 17:07.
    milanov одобрява това.

5. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2015

Как ти харесва така си го ползваш.

6. Senior Member Аватара на dodo_pv
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Пловдив

Цитат Първоначално публикувано от Mig82 Виж публикацията
    ...А примерите от Додо си ги чакам , щото ни изкара тука една камара народ че не отделяме компоти от компютри и затва сме броили 500+лв. отгоре кат пълни баламурници ! За ПАМ контрол и сравнително нисък минимум да питам ли дали ги имат додовите гланси ?
    Не знам как успя да преведеш така това, което съм написал горе, но както и да е. Днес си поиграх с това на снимките (не знам колко струва, вероятно около 700 лева на дребно) и останах приятно изненадан. Огромна турбина, абсолютно тихо вътрешно тяло, изгорих си ръката на крановете на външното. Нямам алати в хотела да меря, но заради теб мисля да си купя едно такова и да си поиграя другата зима. Далеч по-тихо е от lmca, но му звъни предната ламарина на външното (не е чак идеален). Като ми падне нещо друго по-другата седмица, ще ти пиша пак.

Изпратено от моят SM-G955F с помощта на Tapatalk

7. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2015

Не барай много по хотелските климатици да не спиш на поляната.
    /това в кръга на шегата/
    Поздрави,
    mkukas одобрява това.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Nov 2014

Това Трео ли е ? Кой е модела ?

10. Banned
    Тук е от
    May 2017

И какво да гледам на този дръгел,сигурно хубавия монтаж?

Иначе е важно клиента да плати едни 150-200 левчета за монтаж!

Миг82,що се връзваш бе човек?
    Lm серията на Фуджаците в този ценови клас са добри машини.
    mkukas одобрява това.

11. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Пловдив

Този Треон е конвенционалка с лепенка дц-инвертор.Купи си го направо ще се родиш....
    dodo_pv и mkukas харесват това.

12. Senior Member Аватара на dodo_pv
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Пловдив

Цитат Първоначално публикувано от necata2 Виж публикацията
    Този Треон е конвенционалка с лепенка дц-инвертор.Купи си го направо ще се родиш....
    Като на Миланов тошибата?

Този пост е редактиран от dodo_pv; 05-02-18 в 21:33.
    Alexi одобрява това.

13. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Пловдив

Додо на теб може и да не ти се вярва ама знаеш ли колко такива Треони са със надпис инвертор а те са си конвенционалки(без външни платки)От както е забранен вноса на конвенционалки всички са с тоя надпис,вносителя е хитър. Може и да си късметлия пробвай го дали се набира.

14.  

15. Banned
    Тук е от
    May 2017

С тези китайски табели какво?
    Сигурно да се впечатлява от 940 гр фреон и вътрешно тяло 10кг,защото външно е болно от рахит.Ай стига ..
    Или софтуера е му е правен от НАСА?

16. Senior Member Аватара на dodo_pv
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Пловдив

Цитат Първоначално публикувано от Viking72 Виж публикацията
    С тези китайски табели какво?
    Сигурно да се впечатлява от 940 гр фреон и вътрешно тяло 10кг,защото външно е болно от рахит.Ай стига ..
    И аз казах ай стига, ма го преведоха погрешно. Че си е китайска пръчка, вярно е. Но е по-добро откъм комфорт от lmca, освен това рахитичното, както казваш външно тяло е по-солидно от на lmce. Това поискаха от мен. Утресутрин в студа ще видя дали е конвенционалнa или термоядрена цепеница, като lmce

17. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2017

Не съм искал да си гориш ръцете по крановете на конвенционалки , те капаците не били за красота. Както и да е LMCE е цепеница , нека читателите на тази тема си вземат трео , нео и галанс само дайте да спрем с цапането на темата!

18. Banned
    Тук е от
    May 2017

Е, Миг82,той Додо на много машини казва цепеници / клими,пералки,сушилни...!Затова ти казах да не се връзваш.
    Това е форум бе човек.
    Този пост е редактиран от Viking72; 05-02-18 в 22:16.
    dodo_pv одобрява това.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 9 от 30 ПърваПърва ... 789101119 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Техническа информация за Fujitsu, General Fujitsu и Fuji Electric
    От valen1 във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 879
    Последно: 01-02-24, 07:13
  2. Избор на климатик , FUJITSU AWYZ14LB/AOYZ14LB VS FUJITSU ASYG12LTCA/AOYG12LTC VS DAIKIN FTXS42K
    От schwepsi във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 1
    Последно: 07-04-14, 08:27
  3. Новите инвертори на Fujitsu, General Fujitsu и Fuji Electric модели 2011 година
    От justify във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 351
    Последно: 27-10-11, 22:44
  4. Каква е разликата между(Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric) и кои да избера
    От bat.zdravo във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 19
    Последно: 28-07-11, 01:38
  5. Доволни ли сте от LGC серията на Fujitsu, Fujitsu General и Fuji Electric
    От dgenov във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 12
    Последно: 13-07-09, 19:11

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе