Страница 8 от 30 ПърваПърва ... 67891018 ... ПоследноПоследно
Резултати от 106 до 120 от общо 443
Like Tree354Одобрявам

Fujitsu 12 LMCE

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Apr 2012
    Живее в
    Пазарджик

Отговор: Fujitsu 12 LMCE

От тежката артилерия кой са?

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2017

Много цепеница много нещо , нищо не рекламираме в тая тема дори повечето ми постове са с клипове (щото не мога да качвам снимки във форума). Ако на някой му изглежда като реклама така да бъде!

Абе само за статистиката , имали ли сте тая цепеница или всичко се свежда до "един бърз поглед над характеристиките"
    Този пост е редактиран от Mig82; 04-02-18 в 23:02.
    bobovo, toto4ev, mkukas и 1 други харесват това.

4. Member
    Тук е от
    Oct 2014
    Живее в
    София

Цепеницата 12 ЛМЦА, миналата зима, в 24 кв.м. хол, успяваше да държи 24 градуса при -20 и повече външна! Не стана на леден блок, не ми изхарчи 150 лв и не спря да топли при нито една външна. Колко други клими, в този ценови клас има на пазара?

Не казвам, че е нещо особено, но е тъпо някои да се опитват непрекъснато да обиждат купилите си такава машина и наистина, омразата на додо ме учудва!
    Какво ли щеше да е, ако беше в тема за коли? Някои карат на 30+ години...
    VanDan, bobovo, zxc0 и 6 други харесват това.

5. Senior Member Аватара на dodo_pv
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Пловдив

Цитат Първоначално публикувано от chepkata Виж публикацията
    ...Колко други клими, в този ценови клас има на пазара?...
    Много има! И марките им ти ги написах: Аux, Midea, Galanz, York и много още. Дори са по-евтини. Има колеги, поддържали такива температури миналата зима, без дори да са ги включвали машините. Има една тъпа тема (в такава я превърнаха) "Колко ми харчи климатика", такива примери за топлене са за там. Радвам се, че машината ти върши работа и ти желая да си я ползваш със здраве. Но не се лишавай от радостта, когато един ден я смениш с нещо хубаво. Или по-хубаво. Пожелавам ти и това!

Изпратено от моят SM-G955F с помощта на Tapatalk

6. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Пловдив

Dodo ми ти защо си взел"цепиниците на Хеви и Панасоник?като и ти можеш да минеш с AUX и MIDEA за по-малко пари.Нека да уважаваме избора и на другите,и мен не ме кефят някои модели ама не пиша във всеки пост че са боклуци и цепеници.
    VanDan, ivan74, SPSt и 7 други харесват това.

7. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2012

Re: Fujitsu 12 LMCE

Абе добра си е машината за тези пари 1100-1200 лева но 12-ката че поне е с двоен топлообемник на външното.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Nov 2014

Отговор: Re: Fujitsu 12 LMCE

Цитат Първоначално публикувано от mystikalrs Виж публикацията
    Абе добра си е машината за тези пари 1100-1200 лева но 12-ката че поне е с двоен топлообемник на външното.
    1100-1200 би било добре да е,но към момента най ниската цена която откривам е 1250 с монтажа,а в провинцията местните феодали от както е излязъл LM модела го продават на бабичките за по 1360 лева,с уверението че е на "промоция".Лошото е,че за съжаление не само бабичките и старците се хващат на въдицата ...
    dodo_pv одобрява това.

10. Senior Member Аватара на dodo_pv
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Пловдив

Цитат Първоначално публикувано от necata2 Виж публикацията
    Dodo ми ти защо си взел"цепиниците на Хеви и Панасоник?като и ти можеш да минеш с AUX и MIDEA за по-малко пари.Нека да уважаваме избора и на другите,и мен не ме кефят някои модели ама не пиша във всеки пост че са боклуци и цепеници.
    Защото са по-висок клас, могат повече и предлагат повече комфорт както от тях, така и от lmce, който е като тях. Уважавам избора на колегите, но ме дразни анонса на LMCE пред мидея и галанц, например. Затова се включих.

Изпратено от моят SM-G955F с помощта на Tapatalk

11. Тук е от
    Nov 2008

dodo_pv, не се обиждай, но по-добре впечатление от нещо което е ползвано лично, от колкото критика за нещо което не би си купил. Пък тогава остави хората сами да си избират, Midea ли Fuji ли, Pana ли или нещо друго. С всички тея сопи, пръчки и цепеници все едно сме в лесничейски форум.
    Този пост е редактиран от dvdsub; 04-02-18 в 23:59.
    VanDan, bobovo, toto4ev и 4 други харесват това.

12. Тук е от
    Nov 2013

Абе поизпущате се така в темите. Dodo_pv например, само в тая тема не е употребил думата "кенеф". Пишете по-спокойно, не надувайте така егото. Коя машина е добра или лоша е съвсем различно от това коя машина може да си позволи човек или не може.
    necata2 го е написал най-добре по-горе.
    djoro одобрява това.

13. Senior Member Аватара на dodo_pv
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Пловдив

Така е, не си го купих, защото го пробвах на живо. Не разбрах защо го продават за 1000 лева, когато аналогичните модели са по 700? Информираха ме, че е заради бранда. Може и така да е, но тогава защо ругаете мерцедесите тук, сиреч Дайкин? Значи, дайкин бил лош, щото много скъп, пък лмце не бил? Че как да не е??

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2017

Аз за това го питах Додо дали го е притежавал, щото погледнато отстрани мненията му изглеждат като на тотално разочарован от покупката си потребител. Пък той искал просто да спести на хората едни 500лв. и да покаже колко недооценени са Галанс и Аукс.

- - - - - - - - - -

Цитат Първоначално публикувано от dodo_pv Виж публикацията
    Така е, не си го купих, защото го пробвах на живо. Не разбрах защо го продават за 1000 лева, когато аналогичните модели са по 700? Информираха ме, че е заради бранда. Може и така да е, но тогава защо ругаете мерцедесите тук, сиреч Дайкин? Значи, дайкин бил лош, щото много скъп, пък лмце не бил? Че как да не е??
    Додо , пробвал си го при познати или си го притежавал , 12ка или 9ка ?
    Имам и Дайкин , японски с мнооого екстри+дефрост на 50мин. с отворени клапи , но не съм тръгнал да ругая в раздела Дайкин или к2у щото при другите им модели незнам как е. Ползвам си го и толкова , така му е зададено!
    Абе прав си , за да има топло си трябват цепеници

Дай пример за 500-700лв. нещо марка модел климатик който при -15 отдава 2,6kw. ? По твоите мерни единици нека бъде 12ка ?
    Този пост е редактиран от Mig82; 05-02-18 в 09:25.

16. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

Смешно е да се сравнява този модел на Фуджицу с Мидея и Аукс .. нетоплещо Фуджицу няма + 1 доста читав дефрост алгоритъм .
    bobovo, VeleV.Klima, Mega и 4 други харесват това.

17. Member
    Тук е от
    Nov 2014

Некоректни сравнения правите.LM серията е средно 1300 с монтажа.Сравнявайте с клими от същия ценови клас,а не с климатици които са 900 с монтажа.Имам LM,имам и другия вариант,демек оптималния избор в ниския ценови клас - Gree Change.300 лева е разликата в парите.Има разлика и в работата на климатиците в полза на по скъпия разбира се.Всеки решава дали да даде тия 300 лева в повече ,и в последствие да си спести някой неприятности.

18. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2017

По коледа в интернет имаше промоции от малки фирмички за 1000-1050лв. без монтаж за 12ка.! Мисля че вече ги няма. За монтажа ако имате приятел собственик на фирма който няма да ви товари много с цената на услугата излиза 130лв. Знам че сега ще ме почнат че климатика са ми го заковали с пирони на стената , тръбния път ми е една педя , тръбите са тънкостенни и ще се взривят едновременно с фалшивите кабели и ще чакам гаранция на куково лято но не ми дреме. На врачки не вярвам

А примерите от Додо си ги чакам , щото ни изкара тука една камара народ че не отделяме компоти от компютри и затва сме броили 500+лв. отгоре кат пълни баламурници ! За ПАМ контрол и сравнително нисък минимум да питам ли дали ги имат додовите гланси ?
    Този пост е редактиран от Mig82; 05-02-18 в 11:29.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 8 от 30 ПърваПърва ... 67891018 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Техническа информация за Fujitsu, General Fujitsu и Fuji Electric
    От valen1 във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 879
    Последно: 01-02-24, 07:13
  2. Избор на климатик , FUJITSU AWYZ14LB/AOYZ14LB VS FUJITSU ASYG12LTCA/AOYG12LTC VS DAIKIN FTXS42K
    От schwepsi във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 1
    Последно: 07-04-14, 08:27
  3. Новите инвертори на Fujitsu, General Fujitsu и Fuji Electric модели 2011 година
    От justify във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 351
    Последно: 27-10-11, 22:44
  4. Каква е разликата между(Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric) и кои да избера
    От bat.zdravo във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 19
    Последно: 28-07-11, 01:38
  5. Доволни ли сте от LGC серията на Fujitsu, Fujitsu General и Fuji Electric
    От dgenov във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 12
    Последно: 13-07-09, 19:11

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе