Този пост е редактиран от dimitrin6405; 01-07-20 в 19:58.
Здравейте! Искам да си взема Wi-Fi модул за модела,какъв ще ми препоръчате?
Интересува ме дали има такива където да показват каква е консумацията на ток в приложението за смартфона.
Как се представя този модел в спалня , 9-ката я дават на 2-ра степен отопление 31дб шум, не е ли малко множко? Освен това дебита на охлаждане на тази степен е 430 m3/h , това ще прави ли вятър в 13кв м?
9ка в 13 кв ми се вижда излишна мощност, но някой ако ползва да каже..
Изпратено от моят MIX 2 с помощта на Tapatalk
Нямам нито външна ,нито вътрешна изолация , само една дограма(pvc) на прозорците за това гледах 9ката нали е с по-нисък номинал на отопление 2.8
Здравейте, имам питане относно Fujitsu ASYG 12 KGTA , монтиран е преди година и забелязах, че сега когато си достигне градусите и спре , след секунди започва да върти турбината на много ниски обороти и издава шум тип бучене, след това като вдигне скоростта това изчезва, възможно ли е да е от втулката на турбината или е особеност на модела ?
Колега,един личен въпрос,не е свързан с това мнение,но е само към тебе(по мои си причини).Кой от долупосочените модели 9-за 14 кв. м. стая северозапад,кооперация 2-ри етаж,не е последен ,без изолация би избрал при посочените цени към момента- без монтаж.Подреждането е аматъорско.
1.FG 09KGTA -1530
2.MH SRK20ZS -1300
3.F.. 09KMTA -1170
4.Gree Gtech09 -1190
5.Gree Ucrown(r32)09-1650
Този пост е редактиран от cable; 04-08-20 в 14:00.
Благодаря!
Не казах,ама разбира се ,че зимна,то лятото е селска работа,всеки климатик ще се справи....пък и аз повечето време съм на вилата.
При Gree проблема който аз виждам е само,че когато достигне температурата и се изключи много надолу се включва отново и се получава амплитуди в температурата.Моя е монтиран при трудни условия на вилата и си иска топлене с което се справя,но се съмнявам,че проблема с амплитудата при температурите е възможно да остане,което няма да е добре за спалня.
А U Crown-a си е и скъп и не впечатлява с cop,колкото и да се оспорват данните на производителите.
И на мен ми се струваше,че избора е KGTA,a друг,от неизброените сещате ли се да съперничи по качество/цена?
Ако е за вила Gree е по-подходящ. Иначе KGTA е за мен машината.