Какво и да му обяснявате е обречена кауза. Човека се беше засилил за амбър, щото негово приятелче имал и сега сигурно си ги мерят .... струите.
Какво и да му обяснявате е обречена кауза. Човека се беше засилил за амбър, щото негово приятелче имал и сега сигурно си ги мерят .... струите.
Сериозно.Същата стая е ставало баня с радиатор 3kW.Или сега ще кажеш,че тези киловати за климатиците са някви различни?
- - - - - - - - - -
Много помниш бе Боби :D
- - - - - - - - - -
Мерси,ще пробвам
Имам Амбър и KGTA,но Амбъра го пущам само на топлене(лятото просто си е хладно там),а KGTA досега само на охлаждане.Не знам кво ще е зимата,ама сега не виждам смисъл да го пробвам на отопление при тези високи температури...
Ама къв климатик да си купя,веднага излиза,че е най-калпавия.
Ха наздраве,дано за следващия да не се намери експерт,който още на първия ден ще обясни,че от това по-лошо няма.
Хаха, ама никой нищо лошо не е казал за климатика, просто имате изкривения очаквания.
Ама аз не съм казал какви очаквания имам,а пък и нищо не съм видял досега на практика от KGTA за да коментирам каквото и да било.
Най-добрите духат винаги топло, когато са в режим отопление.
Това си е твое мнение!
Само дето са неикономични!
Тея със запушените филтри са мечта! Хем топло, хем почти не духат!
Малко след 11:00, при външна температура от +4 градуса, измерена с датчик (непредставително), 9ка КГТА направи дефрост, по субективна преценка с времетраене около 3-4 мин. Малко изпъшка вътрешното тяло и имаше шум при тръгването, но мисля, че е търпимо.
Нормално ли е да дефроства при толкова висока температура?
Не съм засичал дефрост алгоритъма при по-новите модели. На по-старите го имаше по сервизните. Може да има размразяване на брой он/офф цикли?