Страница 33 от 86 ПърваПърва ... 2331323334354383 ... ПоследноПоследно
Резултати от 481 до 495 от общо 1278
Like Tree733Одобрявам

Новият модел на триото KGTA

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на Jack Krauser
    Тук е от
    Apr 2012

Отговор: Новият модел на триото KGTA

Да, точно тъй... в неговите 30 квадрата направо ще прегрее и ще трябва да си държи прозорците отворени с 12KGTA с компресор от 9-ка, с малкото външно тяло с намален фреон, и с малките дебити на въздушен поток.
    В 30 квадрата човекът е за НокрияХ, а вие го мъчите със слабоватото KGTA. Вземете се в ръце, моля ви се...
    Този пост е редактиран от Jack Krauser; 12-02-20 в 13:05.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Sep 2019

Цитат Първоначално публикувано от devailo Виж публикацията
    Би трябвало да е дефрост, щом спира да духа топло вътре и почва продухването и вренето.
    Помещението е доста голямо, но пробвай да си темперираш помещението на определени градуси на които ти е комфортно на автоматичен вентилатор и не пипай дистанционното . Ако си правиш постоянно експерименти както казваш 30гр и вентилатор първа степен няма да заработи нормално. И когато излизаш не го намалят повече от 1- 1,5гр.

Изпратено от моят JSN-L21 с помощта на Tapatalk

4. Member
    Тук е от
    Sep 2018
    Живее в
    Хюстън

Джак недей така. Аз с дъртия кошник поддържам 22-3гр при -10 външна в 35кв/м. 12кгта монтира мой познат в къща. Стаята е 25кв/м в началото мрънкаше,че духал по хладно,явно не му се нрави ниския минимум. От както му задава 25гр от ДУ не се е оплакал,че е студено. А стаята е с 5-6 кв прозорци.

Изпратено от моят SM-G950F с помощта на Tapatalk

5. Тук е от
    Dec 2019

Почвате да се отплесвате. Явно няма какво да се каже по въпроса повече. от месец и половина седи на 25 градуса през деня и на 23 градуса през нощта. Седял съм по къс ръкав половината време. Сега проблема е с честите дефростове кооито не мога да си обясня при положение че нито е мъгливо нито е под нулата. Тази 12ка се справяше идеално със 30 квадратата помещение.

6. Member
    Тук е от
    Sep 2019

Почвате да се отплесвате. Явно няма какво да се каже по въпроса повече. от месец и половина седи на 25 градуса през деня и на 23 градуса през нощта. Седял съм по къс ръкав половината време. Сега проблема е с честите дефростове кооито не мога да си обясня при положение че нито е мъгливо нито е под нулата. Тази 12ка се справяше идеално със 30 квадратата помещение.
    На колко време си чистиш филтрите

7. Тук е от
    Dec 2019

Ами не съм още, снощи ги погледнах , леко са мръсни и днес ще ги почистя, мръсен филтър може ли да предизвика дефрост?

8.  

9. Member
    Тук е от
    Sep 2019

Ами не съм още, снощи ги погледнах , леко са мръсни и днес ще ги почистя, мръсен филтър може ли да предизвика дефрост?
    Ами като ги почистиш ще разбереш

10. Senior Member Аватара на Jack Krauser
    Тук е от
    Apr 2012

Както предполагах, липсата на нормална зима роди нови митове и легенди при климатиците. Догодина очакваме да се появи някой със 7-ца в 40 квадрата...

- - - - - - - - - -

Колко чести са дефростите, на какъв интервал ти размразява?
    KGTA не са ли със стария алгоритъм на Fujitsu, - дефрости на 4 часа при по-топло време ?
    Този пост е редактиран от Jack Krauser; 12-02-20 в 13:50.

11. Member
    Тук е от
    Sep 2019

Цитат Първоначално публикувано от Jack Krauser Виж публикацията
    Както предполагах, липсата на нормална зима роди нови митове и легенди при климатиците. Догодина очакваме да се появи някой със 7-ца в 40 квадрата...

- - - - - - - - - -

Колко чести са дефростите, на какъв интервал ти размразява?
    KGTA не са ли със стария алгоритъм на Fujitsu, - дефрости на 4 часа при по-топло време ?
    Какви 4ч.
    Да прави контролни дефрости по 4м все едно офф-и по два най много три на денонощие и то само при влажно време.

12. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2012

Re: Новият модел на триото KGTA

А при по сухо и студено време -5 и надолу пуска ли контролни дефрости

13. Тук е от
    Dec 2019

В началто докато намеря правилната среда и исках да топля и коридора го бях пуснал на 30 градуса и правеже постоянно дефрости, после на 25 градуса и ауто като беше , или е правело много много рядко или не е защото не забелязвах :D

14.  

15. Member
    Тук е от
    Feb 2019
    Живее в
    Хисаря

Е това е нормално в този случай да прави чести дефростти

16. Senior Member Аватара на ccankov73
    Тук е от
    Apr 2013
    Живее в
    Разград

. Да стоплиш 30 квадрата с девятка е мисия невъзможна...
    За такава площ ще ти трябва или някое японско Фуджицу с максимално отдаване 10-12 киловата,

17. Senior Member Аватара на Jack Krauser
    Тук е от
    Apr 2012

В началто докато намеря правилната среда и исках да топля и коридора го бях пуснал на 30 градуса и правеже постоянно дефрости, после на 25 градуса и ауто като беше , или е правело много много рядко или не е защото не забелязвах :D
    Според мен най-добре е да инвестираш в дебел балтон, шапка и ръкавици... тоя климатик в 30 квадрата още при 0° с мъгла е ЧАО.

18. Тук е от
    Dec 2019

добре де, аз продължавам да си седя на 25 градуса и ауто и както 1 месец и нещо си работеше идеално и почти не забелязвах дефрости, вчера умрях от студ без да пипам настройките. и със затворени врати.

Jack Krauser - добре , това ще правя, въобразил съм си аз до сега че топли тоя климатик. Защо продължаваш при положение че съм написал 5 пъти вече че се справя климатика?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 33 от 86 ПърваПърва ... 2331323334354383 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Новият AQV12YWAN
    От climamarket във форум Климатици Samsung, LG
    Отговори: 45
    Последно: 21-01-12, 00:01
  2. Мнения за новият модел MS9A-12HRN1 Luna Split A5
    От specimen във форум Климатици Midea
    Отговори: 1
    Последно: 29-10-11, 19:51
  3. Разлика между стария ми климатик и новият модел?
    От marian1 във форум Основни принципи, теория, линкове и технически въпроси
    Отговори: 2
    Последно: 27-11-10, 02:07
  4. Новият 3D тест
    От FearMe във форум Аудио и Видеокарти
    Отговори: 51
    Последно: 05-08-07, 00:07
  5. Новият Форум
    От sorrowsad във форум Анкети
    Отговори: 25
    Последно: 28-08-05, 01:17

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе