Не съм искал да правя реклама, нищо няма да спечеля от това.
Опитах се да бъда максимално изчерпателен, може би затова така е прозвучало.
Но определно бих препоръчал Mitsubishi - то на някой двоумящ се, какъвто бях и аз преди 1 месец.
Не съм искал да правя реклама, нищо няма да спечеля от това.
Опитах се да бъда максимално изчерпателен, може би затова така е прозвучало.
Но определно бих препоръчал Mitsubishi - то на някой двоумящ се, какъвто бях и аз преди 1 месец.
Тъпото е, че климатика не е чак толкова зле като хардуер... когато работи се справя задоволително. При температурите тези дни около -5 външна и 24 вътре в стаята реалният му COP е около 2, изведен при сравнение на почасова консумирана енергия спрямо пасивно отопление (конвектор), до което се наложи да прибегна през нощите защото е невъзможно спането при тези шумни и продължителни дефрости. Ниският му минимум е предимство също в меко време с положителни температури.
Стигне ли се обаче до On/Off или дефрост ситуацията се ос**ра тотално с тези шумове от преходни процеси. Имам чувството, че при всяко спиране обръща четирипътният вентил и се изпарява постепенно втечненият газ който се намира в топлообменика вътре. Отоплявах се 15 години с конвенционален климатик, участвал съм в монтажа и подръжката на около 150 такива. Нямам опит с инверторни машини с електронен ТРВ, но смятам, че това едва ли е оптимална работа и поведение.
Трябва да им се признае, че външното тяло е много тихо. На охлаждане с първата степен на вентилатора и ниският минимум лятото се спи добре.
Като цяло... това е климатик за отопление на шумен офис не за жилищно помещение. За стая, в която се спи пък изобщо не си го и помисляйте.
На 12LTC, старата Нокрия и 18 LFC двойнороторните, мисля че бяха на Sanyo.
[mention]Aleksandars [/mention] ,на подовите Фуджита - KVC 09 и 12 същите компресори като при KGT ли са?
На подовите модели, компресорите са същите като на KG серията. При 14-ката е двойнороторен. Проблема не е в компресорите....
Точно...
Изпратено от моят Mi Note 10 с помощта на Tapatalk
Реално погледнато ако консумацията е супер ниска, както го дават по спецификация и ако изкара много дълги години без проблеми е горе долу ОК.
Това със звука на фреона ако се оправи когато ми удължат тръбния път, нещата вече ще изглеждат много различно.
Аз спя в момента в стаята с климатика и дали защото сензора ме засича или нещо друго, но той почти не изключва. Като че ли работи цяла нощ, в смисъл без да изключва вентилатора затова и в стаята е досто топло сутрин. Лошото е ако не си заспал и чуваш фреона преди включването на вентилатора и след изключването му
Към хората които си изкарват парите с ремонт на климатици.
Ако проблемът е вентила, смяната му докато още всичко е наред би ли решила превантивно проблема или не?
В масовия случай, четирипътния блокира, от там машината спира да прави дефрост, просто не може, следва изгаряне на компресора, има случаи покрай това и платката изгаря. Много е малка вероятността клиента да хване момента в който четирипътния се скапва. Превантивна смяна, би била полезна, но никой не знае дали новите четирипътни не са същите като старите? Както се оказва, машините започнаха да дават проблеми след 3-4 години употреба. Освен това, никой не може да каже, дали дадена машина ще направи проблем.
За новите/старите интересно е защо се скапват.
Дали има разлика когато климатика се ползва за основно отопление или само за спомагателно.
Иначе ако проблемите почват СЛЕД 3тата година, смяна ДО третата може да има смисъл.
И тънката подробност - колко би струвало упражнението.
Няколко пъти засичам моят Генерал да работи така:
Външна 5-10°, вътре 21°, задал съм 22°....
Ватметърът почва от около 400, намаля на 300, 200, 100 и оф. Цикълът трае 5-6 мин. и пак отначало. Ако не променя нещо, това може да продължи с часове.
Някой друг да е забелязал подобен шантав режим?
Това звучи като успиване. Пробвай да вдигнеш 1-2гр. да видиш дали ще работи така.
Да не е заради скоростта на вентилатора. На коя скорост го държиш.