Glivo или Takeaway
Трябва ми помощ модела е asyg12kgtf имам wifi модул . Изтеглих приложението FGLair и се започна едно свързване до никъде не стигам винаги дава грешка 2937 , някой свързвал ли се е въобще дали става къде бъркам .
В момента не мога да се сетя. Свързвал съм кгтБ. Помня, че в началото нещо не се получаваше баш, но в един момент стана и работи. Ако ми се избистри нещо ще пиша.
- - - - - - - - - -
https://www.fujitsu-general.com/global/resources/pdf/support/faq/FGLairQAList_en.pdf
тук има грешката
Дано се сетиш , че файла като съм го взел с wifi, ако някой друг се сети да пише
Failed to register the air
conditioner. Make sure the
wireless router is connected
to the Internet, and then tap
“Re-register” to perform the
registration process again.
When problems are not
resolved, there may be other
causes. Tap the link below to
check other solutions.
Registration failed because the air conditioner cannot connect
to the Internet.
Check the following contents and operate again.
1. Use a smartphone to check that the wireless router to
which the air conditioner is connected is connected to the
Internet.
2. If the smartphone cannot connect to the Internet, reboot
the wireless router. When rebooting the wireless router
does not solve the problem, contact the manufacturer of
the wireless router.
3. Check that the MAC address filter and privacy separator
settings are not “enabled” on the wireless router.
- - - - - - - - - -
Пробва ли да изключиш рутера и климатика от захранването?
а след това да изчакаш 5-10 минути да заредят![]()
Правя всичко както трябва но не става , рестартирах и рутера и нищо. Да не би да трябва първо да се свържа с wifi на климатика и следтова да вляза в приложението.
EDIT
Успях но се върнах със Airstage , Screenshot_20231227_162705_AIRSTAGE.jpghttps://forum.setcombg.com/attachment.php?attachmentid=41265&stc=1&d=1703687328
Има ли начин да ми се следи консумацията на ел. Енергия през приложението.
Този пост е редактиран от legala; 27-12-23 в 17:30.
Закачен ли е към домашната мрежа или още не?
Да със приложението Airstage със FGLair не става.
FGLair на kgtB няма никаква информация за консумацията. Даже тази външна температура я няма. Но от кгтЕ безжичното управление е друго.
- - - - - - - - - -
Твоето може би е още по-ново. UTY-TFSXH3 евентуално?
Моето е UTY-TFSXW1
@Aleksandars имаш ли идея Airstage приложението дали може да работи със старите UTY-TFSXW1?
- - - - - - - - - -
Може би това отговаря на въпроса ми
Are "FGLair™" and "AIRSTAGE Mobile" compatible?
0125
Answer
No, there is not.
AIRSTAGE Mobile requires a dedicated wireless LAN adapter (UTY-TFSXH3 / UTY-TFSXH4 / UTY-TFSXJ3 / UTY-TFSXJ4) is required to use AIRSTAGE Mobile.
6 месеца след гаранцията или 3 години и половина компресора на моето KGTA замина. Сега чакам оферта колко ще струва смяната му. Първия климатик на който ми се разваля компресор, а имам и в пъти по стари и по-бюджетни.
Аз от кога Ви разправям взимайте си оригиналните ЛГ-та там си слагат двйнороторни компресори с голям обем и 10години гаранция, а боклуците явно са ги продали на Фуджицу![]()
Аз залагам 700-750лв за компресор без труд.
Да. 12ката е 6 месеца по-нова, до преди няколко дни беше в гаранция, тя се държи все още.
Не мога да намеря цена на компресора в бг сайт, ама в чужд намерих около 1000лв идва и ако е толкова, май въобще няма смисъл да го правя и по-добре да го сменям. То въпроса е и с какво де.. ама това е за друга тема.
Този пост е редактиран от dimitar3; 22-01-24 в 21:29.
Мега беше писал че блокирал четирипътния и от там не се размразявал и заминава компресора, може Дане е компресора на лг боклук а това да е причината