Страница 89 от 89 ПърваПърва ... 3979878889
Резултати от 1,321 до 1,324 от общо 1324
Like Tree744Одобрявам

Новият модел на триото KGTA

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Jul 2020
    Живее в
    Варна

Отговор: Новият модел на триото KGTA

Цитат Първоначално публикувано от audiceco Виж публикацията
    Ъпдейт, чух се по телефона с няколко "майстори" в кавички ги слагам, не знам колко са, тука всеки втори магазин в Добрич е за климатици да ти продадат и сложат, накрая през приятел инженер намерих човек, който само като му казах, модела и каза оооо не иска да прехвърли от топло на студено - трябва да се източи фреона, да се смени нещо си не каза какво, да се сложи друг софтуер около 500 лева цялата работа ще излезе без гаранция колко ще бачка, една трета от един климатик ти си прецени дали си заслужава... Но ми каза щом духа топло, да го ползвам така зимата може с години да ме издържи....

Кажете вие какво мислите?
    Щом си от Добрич, обади се на 0886046818-Ивелин. Да видим дали ще може да ти помогне и на каква цена.Пиши после как са се развили събитията.
    Питал ли си ново външно тяло с монтаж/демонтаж колко ще ти струва?

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2024

Здравейте!

Днес се заех да изчистя филтрите на KGTE. Обикновено го правя поне по веднъж месечно. Този път дръпнах ръчно клапата, за да избърша и нея. За моя изненада се оказа, че вентираторът е доста замърсен. Преди това не бях забелязал натрупалата се мръсотия. Не знам дали това е причината да не поддържа адекватно температурата в помещението? Свързах се с фирмата, монтирала го и ме включиха в списъка им с желаещи профилактика. Този месец става точно година откакто го монтираха. Интересно как климатик, който е обгрижван като малко дете, се замърсяха толкова бързо? Имам познати, предполагам и вие, които я се сетят веднъж в годината да почистят филтрите, я не. И климатиците им пак си работят.....
    Прикачени изображения Прикачени изображения
    HRS9 одобрява това.

4. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2024

Днес направиха профилактика на KGTE. Замърсен се оказа само вентилаторът. По топлообменникът нямаше практически нищо. Момчетата бяха доста учудени и в същото време впечатлени колко добре е поддържана машината. Имате ли представа защо се получава така?

5. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2011

Ако в помещението не се пуши , не се готви постоянно , няма много прах-отделящи мокети , килими и пердета е така.
    Blago94 одобрява това.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 89 от 89 ПърваПърва ... 3979878889

Подобни теми

1. Новият AQV12YWAN
    От climamarket във форум Климатици Samsung, LG
    Отговори: 45
    Последно: 20-01-12, 23:01
  2. Мнения за новият модел MS9A-12HRN1 Luna Split A5
    От specimen във форум Климатици Midea
    Отговори: 1
    Последно: 29-10-11, 18:51
  3. Разлика между стария ми климатик и новият модел?
    От marian1 във форум Основни принципи, теория, линкове и технически въпроси
    Отговори: 2
    Последно: 27-11-10, 01:07
  4. Новият 3D тест
    От FearMe във форум Аудио и Видеокарти
    Отговори: 51
    Последно: 04-08-07, 23:07
  5. Новият Форум
    От sorrowsad във форум Анкети
    Отговори: 25
    Последно: 28-08-05, 00:17

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе