Този пост е редактиран от rosswen; 27-06-20 в 20:14.
Ако е ръчно настроен на 2-ра или 3-та степен , няма как да мине на 1-ва.
DESCRIPTION OF EACH CONTROL OPERATION
TROUBLE SHOOTING
Някои таблици не са дописани.и грешни като тази - LIMITATION OF COMPRESSOR FREQUENCY BY OUTDOOR TEMPERATURE
Благодаря на всички за отговорите. Еми явно ще си го нагласям ръчно на 1ва степен и това е. Ако случайно е много топло/студено и не може да се справи, ще дигам степента или ще го слагам на ауто.
А предполагам че работи on-off, вместо да духа постоянно тъй като навън все още не е толкова топло? Да-свалям градусите не е идея, става ми студено.
KGTAто подсушава ли автоматично(или с настройка) вътрешния топлообменник след охлаждане?
Не намерих такава функция в упътването.
Говориш в режим отопление, нали така! Това ми беше основният проблем първата година с LGC.
Като мине на първа и си топли датчика, мисли че е топло и не вдига мощността. Съответно стаята изстива, а той си кара на минимум консумация и мин. вентилатор. Настроен на High Fan.
На охлаждане, при настройка на фиксирана степен духа на нея винаги, включително като компресора е Офф. Това не ме кефи, щото издухва влагата вътре в стаята по време на Офф-а.
При Ауто Фан, вентилатора спира когато компресора е Офф. Мисля че духа на LOW най-ниско. За мен е добре така!
Но, при Ауто Фан и включено ECO (при LGC, LLCC) вентилатора духа (или слиза) на Quiet.
Не ме кефи много тоя режим, то си е режим DRY направо.
Аз пък влизам да чета за KGTA, а пък то вече се обсъжда LGC и още няколко други кошника.
Информацията е полезн. Доколкото съм чел темите за Фуджи, управлението на турбината е подобно от поколения насам. Вижда се, че и при новият модел нещата не са се променили.
П.п. Майка ми също е притежателка на едно 12LMCA и при него се наблюдава същото поведение.
Този пост е редактиран от rosswen; 29-06-20 в 14:19.
Добре че не са.
Всяка марка си има собствена философия. По този начин за всеки каприз има машина.
Благодарение на споделянето тук всеки си избира квото му е кеф а не разчита на кефа на продавача или на проба-грешка.
Вече се чудя как при наличието на такъв форум и толкова много инфо в него има хора които да задават въпроси в темата за избор на климатик.