Здравейте, присъединявам се към казаното от колегата presen . При мен (Пловдив) днес температурите вън бяха в порядъка 10/12 градуса 12ката беше настроена на 26 през повечето време после в свалих на 25 (стана ни горещо) в хола(около22кв) в който е монтиран достигаше заданието при вратата към коридора (г образен около 6кв) и в него беше 24/3 ,а в спалнята (12 кв) 21/2 , което напълно ме удовлетворява.За консумация не мога да кажа ,тъй като засега имам уред само на 9ката в другото помещение 12кв.(моята стая) там работи по различно ,но не е неочаквано за мен тъй като е голям за помещението. Достига зададената (25 градуса) и я подминава с градус или 2 за 6 до 12 мин. след което спира и чака около час час и половина (за толкова пада до около 23 ) и пак тръгва и така.Като консумация варира между 680 и 950 през времето ,когато работи.За мен е нормално ще видя как ще е като застудее.В същото помещение до това лято бях със стара 9ка осака неинверторна ,но нямах хубава дограма , а тази година смених цялата вкъщи и не мога да правя преки сравнения.