Страница 11 от 25 ПърваПърва ... 91011121321 ... ПоследноПоследно
Резултати от 151 до 165 от общо 373
Like Tree10Одобрявам

Hitachi RAS/RAC-E14H2 - мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Jan 2008

Re:Мнения за климатик HITACHI RAS/RAC-E14H2

Може вътрешния датчик да лъже, но може и да прегрява компресора. Трябва да се види от специалисти.

2.  

3. Тук е от
    Feb 2009

Какво значи да прегрява?

Обадихме се, но ще дойдат в петък.А специалистите все пак са Техноклима за това питам вас.

4. Тук е от
    Feb 2009

Понеже не съм наясно и не зная какъв може да е проблема бих искал само да попитам за какво помещение го ползвате-колко квадрата или кубика?

5. Тук е от
    Feb 2009

55кубика

6. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2008

sevda75,мисля,че получи отговор.
    Цитат Първоначално публикувано от ewgeny
    Може вътрешния датчик да лъже, но може и да прегрява компресора. Трябва да се види от специалисти.
    Повече от форума можеш да очакваш само ако се появи някоя врачка.
    Цитат Първоначално публикувано от sevda75
    А специалистите все пак са Техноклима за това питам вас.
    За специалистите се мисли преди закупуването на климатика.

7. Novice
    Тук е от
    Mar 2009

Октомври сложих HITACHI RAS/RAC-E14H1. Вече е март и мога да направя равносметката. Доволен съм като цяло. Е ако е много влажно размразява по-дълго и изстива, но радиатора въобше не размразява, нали? Вътрешното тяло леко вибрираше, нос слижих от гумените тампони на ММ и заспа. Външното явно е монтирано добре и не тропа. При -15 декември си поддържаше зададените 22. Е по празниците включвах и втория климатик в спалнята (топля 2 стаи с Хитачито като е монтирано точно срещу врата на спалнята в хола) за час-два вечер, но ние сме си малко зиморничави.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Jul 2008

Аз би трябвало да бъда пристрастен към тази марка, но все пак ще се опитам да дам обективно мнение. Като цяло марката е добра без да блести с нещо особено много. Правят добри и здрави машинки без да са най-икономичните или най-мощните или най-тихите, но пък цената им е ........ по някой път много добра. От тази марка могат да се очакват изненади от всякакъв неприятен характер – като гърмежи на компресори Power modul и неща от всякакъв такъв характер, но това го има и в другите фирми. Просто тук са една идея по изявени. Като се взима климатик от тази марка не трябва да има някакви особено огромни очаквания, но които има такива очаквания трябва и добре да се е приготвил да даде 2 или 3 пъти повечко парички отколкото Hitachi-то. А ако има някъде промо на Hitachi си взимайте, защото тази година цените са здраво нагоре. Пък кой ти гледа дали са с едноредов или двуредов топлообменник

10. Тук е от
    Feb 2009

Цитат Първоначално публикувано от dulo
    Октомври сложих HITACHI RAS/RAC-E14H1. Вече е март и мога да направя равносметката. Доволен съм като цяло. Е ако е много влажно размразява по-дълго и изстива, но радиатора въобше не размразява, нали? Вътрешното тяло леко вибрираше, нос слижих от гумените тампони на ММ и заспа. Външното явно е монтирано добре и не тропа. При -15 декември си поддържаше зададените 22. Е по празниците включвах и втория климатик в спалнята (топля 2 стаи с Хитачито като е монтирано точно срещу врата на спалнята в хола) за час-два вечер, но ние сме си малко зиморничави.
    Dulo,кажи моля те за колко голямo помещение го ползваш това E14H1?

11. Senior Member Аватара на bobovo
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    гр. Петрич

RAS/RAC-E14H2 с единичен или 2-ен топлообменик е и с капилярка или електромаг. вентил е ?

12. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2008

за 14H2 незнам обаче 35YH6 е с единичен е и е с вентил!Преди седмица сменях компресор.А доколкото знам моделите имат разлика само в компресора.

13. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Единичен + ЕТРВ е E14H2.

14.  

15. Тук е от
    Apr 2009

и аз си взех hitachi rac-e14h2,но външното ми тяло много бучи и вибрира малко. някой друг дали има същия проблем или така са ми го монтирали?! 

16. Тук е от
    Jul 2007

Цитат Първоначално публикувано от bamzi
    и аз си взех hitachi rac-e14h2,но външното ми тяло много бучи и вибрира малко. някой друг дали има същия проблем или така са ми го монтирали?!
    Е то на всеки прага за чувствителноста за сила на звука е различна, но разбирам какво имаш предвид. Нормално е да бучи и да вибрира малко, но само , когато е на мах трябва да има вибраций. За бученето ако работи като '' четиритактов агрегат'' мисля ,че е нормално , съдейки по мойто и на други хора. Така си работят

17. Тук е от
    Jan 2009

Вече дойде време да си монтирам Хитачито и още не съм се спрял на фирма,някой да препоръча някоя от която е доволен.

Намерих кой да го монтира.

18. Member
    Тук е от
    Jan 2008

Вече дойде време да си монтирам Хитачито и още не съм се спрял на фирма,някой да препоръча някоя от която е доволен.
    В Ню Йорк ли живееш???

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 11 от 25 ПърваПърва ... 91011121321 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. HITACHI RAS/RAC-E14H3 срещу HITACHI RAS/RAC-E14H2
    От metalsun във форум Климатици Hitachi
    Отговори: 9
    Последно: 27-01-12, 20:08
  2. Hitachi RAS/RAC-E14H2 - мнения
    От todoplam във форум Климатици Hitachi
    Отговори: 15
    Последно: 12-08-11, 09:36
  3. Hitachi RAS/RAC-E14H2 или Hitachi RAS/RAC-D10EX3
    От Svetlio70 във форум Климатици Hitachi
    Отговори: 1
    Последно: 04-06-09, 14:23
  4. Hitachi RAS/RAC-E14H2 - мнения
    От lubo74 във форум Климатици Hitachi
    Отговори: 2
    Последно: 14-11-07, 12:08
  5. Hitachi RAS/RAC-E14H2 vs. RAS/RAC-14EH1
    От blago във форум Климатици Hitachi
    Отговори: 1
    Последно: 12-07-07, 21:37

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе